ereklyék boltja

Mielőtt létrehoz egy témát, bizonyosodjon meg arról, hogy az Ön ötletét még nem ajánlotta fel senki más. Ehhez használja a fórum keresőrendszerét az Ajánlatok és Ötletek fejezetben.
Az itt feltüntetett üzenetek közül azok, amelyek nem tartalmaznak hasznos és logikus információt, figyelmeztetés nélkül törölve lesznek.
Üzenet
Szerző
Felhasználói avatar
magyarsaman
Újonc

ereklyék boltja

#1 Hozzászólás által magyarsaman »

A kincstárban naponta megjelenő ereklyék és más egyéb tárgyak/tekercsek/potionok elég szűk keresztmetszetet mutatnak a játékban jelenlévő gazdag felhozatalból. Néha látni jó dolgokat, de akkor általában nincs pont annyi...

Én javaslom a fejlesztőknek, hogy legyen egy BOLT, (vagy a kincstár működjön ilyen funkcióba), ahol az összes megkapható tárgy legalább megnézhető lenne. Gyakorlatból és saját példából kiindulva biztos vagyok benne, hogy egy-egy vonzó tárgy ellenértékét (legyen az FI , arany vagy bármi más) , célirányosan összegyűjtögetném, ha lenne rá lehetőség.

Értem én, hogy a kincstárban is lehet (bizonyos FI-ért) frissíteni a kínálatot, de ez nagyon bizonytalan. Inkább szerencsejáték. Nyomogathatom a frissítést, elmegy a nehezen megszerzett FI és egyáltalán nem biztos, hogy találok valamit.

A hős szakmájához illő tárgyak véletlen megtalálása pedig egyenesen csoda számba meg.

Biztos vagyok benne, hogy ez még a bevételeket is növelhetné !

Üdv: magyarsaman
Felhasználói avatar
magyarsaman
Újonc

Re: ereklyék boltja

#2 Hozzászólás által magyarsaman »

Várom a véleményeket !
Bartisz
Újonc

#3 Hozzászólás által Bartisz »

Ötletnek nem rossz, de ha a fejlesztők nagyot akarnak kaszálni, akkor egy bolt részt csinálnak úgy hogy a megvehető tárgyak mondjuk hetente, v havonta frissülnének és kincstári ár 3-5szöröse lenne. :P
meloo
Kapitány

#4 Hozzászólás által meloo »

Hát egy részt nagyon jó ötlet :P
Más részt sok sok hátránya is lenne,
pl. : ha valakit nagyon csúnyán be akarnék átkozni akkor bemegyek a boltba és megveszem....
na már pedig vannak olyan tekik amiket ha rá teszek az ellenfélre akkor nem tud rom-ozni egy napig.....ezt meg tudám csinálni ha lenne bolt minden nap és akkor tönkre is menne a serege pár nap alatt....

Lenne sok előnye, de ha alaposan bele gondolsz akkor túl sok hátránya,
hisz gyakorlatilag ha minden tekercs elérhető lenne mindig akkor azt tennél a szerveren amit csak akarsz......
pl. :
van olyan teki ami ad sós-tavat azonnal 20%-eséjel :lol:
na akkor én vennék ilyen tekit gyorsan :lol: és amit termel a sós-tó abból meg megvennék gyakorlatilag ingyen mindent.......

szal ez érdekes lenne :lol:
Kép
Válasz küldése