A kincstárban naponta megjelenő ereklyék és más egyéb tárgyak/tekercsek/potionok elég szűk keresztmetszetet mutatnak a játékban jelenlévő gazdag felhozatalból. Néha látni jó dolgokat, de akkor általában nincs pont annyi...
Én javaslom a fejlesztőknek, hogy legyen egy BOLT, (vagy a kincstár működjön ilyen funkcióba), ahol az összes megkapható tárgy legalább megnézhető lenne. Gyakorlatból és saját példából kiindulva biztos vagyok benne, hogy egy-egy vonzó tárgy ellenértékét (legyen az FI , arany vagy bármi más) , célirányosan összegyűjtögetném, ha lenne rá lehetőség.
Értem én, hogy a kincstárban is lehet (bizonyos FI-ért) frissíteni a kínálatot, de ez nagyon bizonytalan. Inkább szerencsejáték. Nyomogathatom a frissítést, elmegy a nehezen megszerzett FI és egyáltalán nem biztos, hogy találok valamit.
A hős szakmájához illő tárgyak véletlen megtalálása pedig egyenesen csoda számba meg.
Biztos vagyok benne, hogy ez még a bevételeket is növelhetné !
Üdv: magyarsaman
ereklyék boltja
- magyarsaman
- Újonc
- magyarsaman
- Újonc
Re: ereklyék boltja
Várom a véleményeket !
Ötletnek nem rossz, de ha a fejlesztők nagyot akarnak kaszálni, akkor egy bolt részt csinálnak úgy hogy a megvehető tárgyak mondjuk hetente, v havonta frissülnének és kincstári ár 3-5szöröse lenne. 

Hát egy részt nagyon jó ötlet
Más részt sok sok hátránya is lenne,
pl. : ha valakit nagyon csúnyán be akarnék átkozni akkor bemegyek a boltba és megveszem....
na már pedig vannak olyan tekik amiket ha rá teszek az ellenfélre akkor nem tud rom-ozni egy napig.....ezt meg tudám csinálni ha lenne bolt minden nap és akkor tönkre is menne a serege pár nap alatt....
Lenne sok előnye, de ha alaposan bele gondolsz akkor túl sok hátránya,
hisz gyakorlatilag ha minden tekercs elérhető lenne mindig akkor azt tennél a szerveren amit csak akarsz......
pl. :
van olyan teki ami ad sós-tavat azonnal 20%-eséjel
na akkor én vennék ilyen tekit gyorsan
és amit termel a sós-tó abból meg megvennék gyakorlatilag ingyen mindent.......
szal ez érdekes lenne

Más részt sok sok hátránya is lenne,
pl. : ha valakit nagyon csúnyán be akarnék átkozni akkor bemegyek a boltba és megveszem....
na már pedig vannak olyan tekik amiket ha rá teszek az ellenfélre akkor nem tud rom-ozni egy napig.....ezt meg tudám csinálni ha lenne bolt minden nap és akkor tönkre is menne a serege pár nap alatt....
Lenne sok előnye, de ha alaposan bele gondolsz akkor túl sok hátránya,
hisz gyakorlatilag ha minden tekercs elérhető lenne mindig akkor azt tennél a szerveren amit csak akarsz......
pl. :
van olyan teki ami ad sós-tavat azonnal 20%-eséjel

na akkor én vennék ilyen tekit gyorsan

szal ez érdekes lenne