7-es rom aki meg találja !
7-es rom aki meg találja !
Aki meg találja a 7-es romot !
Az írjon rám ( mehi ) vagy írjon redbaron -ra
Cserébe kap sós tavat és meg is védjük őt teljesen az utolsó másodpercig .

Re: 7-es rom aki meg találja !
Majd legyalulnak! 
Szavahihető játékosnak írjatok inkább, bármelyik ember a Forrás klánból, vagy Disconnectedből!
B

Szavahihető játékosnak írjatok inkább, bármelyik ember a Forrás klánból, vagy Disconnectedből!
B
Az utolsó másodperc azt jelenti, hogy amíg a klánjukból valaki nem gyalul lemehi írta:Aki meg találja a 7-es romot !

Bartisz ... szavahihető ember mint te ?:) röhögtetni akartál ezzel ?:)
Arcdevil... azt ti szoktátok
Arcdevil... azt ti szoktátok

Mehi... szavahihető: ő maga is elhiszi a saját hazugságait, igy a hazugságvizsgáló gépen is simán átmenne:D Az igazság relativitás elmélete szerint élő emberek tiszta lelkiismerettel állithatják saját őszinteségüket 
Irjatok bátran a forrás klánnak, ahol a hadvezér kilép a klánból és beveri a klántársát, mert az romozni mer... vagy irjatok a disconnectednek, ahol az éppen támadva levő emberkét inkább kémnek nevezik, hogy ne kelljen beállni védeni

Irjatok bátran a forrás klánnak, ahol a hadvezér kilép a klánból és beveri a klántársát, mert az romozni mer... vagy irjatok a disconnectednek, ahol az éppen támadva levő emberkét inkább kémnek nevezik, hogy ne kelljen beállni védeni

Írjátok már meg ki a multitok pls 
Flower-Redbaront mindenki tudja de ki van még? hány accod van flower?

Flower-Redbaront mindenki tudja de ki van még? hány accod van flower?

Látom Te máson nem is tudsz lovagolni multi mi?,nem tudom ki írányítota Dorinadrow-ot mikor bevertétek?Talán TE? 

Igen a FLower-Redbaront mindenki tudja, mint a te rögeszmédet
A többiek is mindig meglepődnek mikor finoman mutáló hangomat hallgatják a ts-en két szólamban
Pont erről az általad megalkotott hazugságokról beszéltem az előbb. Csodálkozol, hogy honnan jönnek az infók. Neked nehéz lehet elképzelni, hogy akadnak akik kedvelnek, sőt még beszélgetni is szoktam emberekkel
De ha az egész klánod a te hazugságaidat szajkózza szerverszerte miért csodálkozol hogy visszaszivárognak az infók? De ezeket le se tudod tagadni igaz? Hogy hogyan hagyjátok szarban a klántársaitokat? Meg hogyan másztok a hátukon előrefelé? De rajtad már ez sem segit, viszont kezdj el más kitalációkon töprengeni mert ezt már nagyon unja mindenki, és sokan már el sem hiszik 

Még jó hogy te írtad meg az igazságot
Nem tudom hogy, hogyan magyaráztad ki magad 

Bartisz te nem tudod értelmezni a mondatokat... és máris eszembe jutott hogy miért is vagy te meg a csőcseléked fekete listán a játékban
Sajnos az agybajon nem lehet segiteni... ez meg gondolom a diszlexia egyik fajtája, hogy nem ugyanazt olvasod amit a másik leir neked. Lehet a tőmondatokat kellene előnyben részesitenem vagy esetleg csak cimszavakat használni, esetleg jelbeszéd... vagy éppen lekottázhatnám neked, de nincs sok kedvem. Csak azt mondd meg hogy muchaco aki skypon is beszélt már reddel meg velem is, hogy tudja elhinni a téveszméidet?

A wamzerságodat nem nagyon kellett magyarázni,de még mindig nem értem miért nektek kedvez az adminsztráció,kicsit érdekesnek tartom,Danibanit is nem Checazzo dobta fel ugye?Nálatok másképpen nem tudtok legyőzni senkit csak ha hazugságokkal és feldobásokkal megpróbáljátok félreállítani,másképpen nem megy!!De ezt már többször is bizonyítottátok 

Jót is röhögtünk hogy ő rá is azt mondtátok hogy az enyémmehi írta:mordok karidat miért hagytad abba ?![]()
jah hogy ez titok

Fel is merült a klánon belül a kérdés, nem lehet-e átnevezni accokat. Mindenki lenne bartisz csak a ti kedvetekért

Igen, Che dobta fel, nem én, én csak titeket/téged szeretlek ennyire hogy feldobjalakRedbaron írta:A wamzerságodat nem nagyon kellett magyarázni,de még mindig nem értem miért nektek kedvez az adminsztráció,kicsit érdekesnek tartom,Danibanit is nem Checazzo dobta fel ugye?Nálatok másképpen nem tudtok legyőzni senkit csak ha hazugságokkal és feldobásokkal megpróbáljátok félreállítani,másképpen nem megy!!De ezt már többször is bizonyítottátok

Kicsit azért siralmasak vagytok, de nem baj, akárhogy szapultok mindenki tudja hogy ki multizik és ki nem. Nem tudom hányszor futtattatok már rajtam multiszűrést, de futtattassatok még párszor kérlek

Dorina-ról ki beszélt,hogy tied,Te pakolgattad a seregét mikor bevertétek !Talán nem így van? Bartisz wrote:
Ő maga
Én tudom az accát, de nem lépek be
arcdevil wrote:
dorina seregét elraktad?
Ő maga

arcdevil wrote:
dorina seregét elraktad?
A top 100 a multim... mindegyik acc az enyém kivétel nélkül... bartisz nevű is... most is magamba beszélgetek, mert olyan rohadt nagyon uncsizomBartisz írta: Igen, Che dobta fel, nem én, én csak titeket/téged szeretlek ennyire hogy feldobjalakUgye Flower? Én is mondjam barátnőmnek "regeljen már fel" Nem mindenkinek van annyi ideje mint nektek hogy egész nap 6-8 accal játszatok, meg belépkedjetek egymáshoz
![]()
Kicsit azért siralmasak vagytok, de nem baj, akárhogy szapultok mindenki tudja hogy ki multizik és ki nem.

Redbaron írta:Dorina-ról ki beszélt,hogy tied,Te pakolgattad a seregét mikor bevertétek !Talán nem így van? Bartisz wrote:
Ő magaÉn tudom az accát, de nem lépek be
arcdevil wrote:
dorina seregét elraktad?
Te meg tudtad ferko-ét. Remélem futtattál multiszűrést rajtam

sajnos törölni fogják ezt a topicot pedig tetszik nagyon az egymásra mutogatás:)
Itt nem mutogatás van,hanem tények vannak egy olyan emberről aki a saját írását is letagadja,és folyamatosan valótlan dolgokat állít,nem véletlen lett a városainak előtagja FÉREG-ami jellemzi is az embert magát 

ne durvuljatok, legyetek olyan kedvesek és aranyosak egymással mint én szoktam lenni mindenkivel:D
Féreg egy Édes kis állatRedbaron írta:Itt nem mutogatás van,hanem tények vannak egy olyan emberről aki a saját írását is letagadja,és folyamatosan valótlan dolgokat állít,nem véletlen lett a városainak előtagja FÉREG-ami jellemzi is az embert magát