7-es rom aki meg találja !

Üzenet
Szerző
mehi
Ezredes

7-es rom aki meg találja !

#1 Hozzászólás által mehi »

Aki meg találja a 7-es romot !
Az írjon rám ( mehi ) vagy írjon redbaron -ra
Cserébe kap sós tavat és meg is védjük őt teljesen az utolsó másodpercig .
Kép
Bartisz
Újonc

Re: 7-es rom aki meg találja !

#2 Hozzászólás által Bartisz »

Majd legyalulnak! :)

Szavahihető játékosnak írjatok inkább, bármelyik ember a Forrás klánból, vagy Disconnectedből!

B
arcdevil
Újonc

#3 Hozzászólás által arcdevil »

mehi írta:Aki meg találja a 7-es romot !
Az írjon rám ( mehi ) vagy írjon redbaron -ra
Cserébe kap sós tavat és meg is védjük őt teljesen az utolsó másodpercig .
Az utolsó másodperc azt jelenti, hogy amíg a klánjukból valaki nem gyalul le :ugeek:
mehi
Ezredes

#4 Hozzászólás által mehi »

Bartisz ... szavahihető ember mint te ?:) röhögtetni akartál ezzel ?:)
Arcdevil... azt ti szoktátok :)
Kép
Felhasználói avatar
Flower
Haladó

#5 Hozzászólás által Flower »

Mehi... szavahihető: ő maga is elhiszi a saját hazugságait, igy a hazugságvizsgáló gépen is simán átmenne:D Az igazság relativitás elmélete szerint élő emberek tiszta lelkiismerettel állithatják saját őszinteségüket :ugeek:

Irjatok bátran a forrás klánnak, ahol a hadvezér kilép a klánból és beveri a klántársát, mert az romozni mer... vagy irjatok a disconnectednek, ahol az éppen támadva levő emberkét inkább kémnek nevezik, hogy ne kelljen beállni védeni :lol:
Bartisz
Újonc

#6 Hozzászólás által Bartisz »

Írjátok már meg ki a multitok pls :D

Flower-Redbaront mindenki tudja de ki van még? hány accod van flower? :lol:
Felhasználói avatar
Redbaron
Újonc

#7 Hozzászólás által Redbaron »

Látom Te máson nem is tudsz lovagolni multi mi?,nem tudom ki írányítota Dorinadrow-ot mikor bevertétek?Talán TE? :lol:
Felhasználói avatar
Flower
Haladó

#8 Hozzászólás által Flower »

Igen a FLower-Redbaront mindenki tudja, mint a te rögeszmédet :lol: A többiek is mindig meglepődnek mikor finoman mutáló hangomat hallgatják a ts-en két szólamban :D Pont erről az általad megalkotott hazugságokról beszéltem az előbb. Csodálkozol, hogy honnan jönnek az infók. Neked nehéz lehet elképzelni, hogy akadnak akik kedvelnek, sőt még beszélgetni is szoktam emberekkel :D De ha az egész klánod a te hazugságaidat szajkózza szerverszerte miért csodálkozol hogy visszaszivárognak az infók? De ezeket le se tudod tagadni igaz? Hogy hogyan hagyjátok szarban a klántársaitokat? Meg hogyan másztok a hátukon előrefelé? De rajtad már ez sem segit, viszont kezdj el más kitalációkon töprengeni mert ezt már nagyon unja mindenki, és sokan már el sem hiszik :geek:
Bartisz
Újonc

#9 Hozzászólás által Bartisz »

Még jó hogy te írtad meg az igazságot 8-) Nem tudom hogy, hogyan magyaráztad ki magad :roll:
mehi
Ezredes

#10 Hozzászólás által mehi »

mordok karidat miért hagytad abba ? :lol:
jah hogy ez titok :roll:
Kép
Felhasználói avatar
Flower
Haladó

#11 Hozzászólás által Flower »

Bartisz te nem tudod értelmezni a mondatokat... és máris eszembe jutott hogy miért is vagy te meg a csőcseléked fekete listán a játékban :) Sajnos az agybajon nem lehet segiteni... ez meg gondolom a diszlexia egyik fajtája, hogy nem ugyanazt olvasod amit a másik leir neked. Lehet a tőmondatokat kellene előnyben részesitenem vagy esetleg csak cimszavakat használni, esetleg jelbeszéd... vagy éppen lekottázhatnám neked, de nincs sok kedvem. Csak azt mondd meg hogy muchaco aki skypon is beszélt már reddel meg velem is, hogy tudja elhinni a téveszméidet?
Felhasználói avatar
Redbaron
Újonc

#12 Hozzászólás által Redbaron »

A wamzerságodat nem nagyon kellett magyarázni,de még mindig nem értem miért nektek kedvez az adminsztráció,kicsit érdekesnek tartom,Danibanit is nem Checazzo dobta fel ugye?Nálatok másképpen nem tudtok legyőzni senkit csak ha hazugságokkal és feldobásokkal megpróbáljátok félreállítani,másképpen nem megy!!De ezt már többször is bizonyítottátok :lol:
Bartisz
Újonc

#13 Hozzászólás által Bartisz »

mehi írta:mordok karidat miért hagytad abba ? :lol:
jah hogy ez titok :roll:
Jót is röhögtünk hogy ő rá is azt mondtátok hogy az enyém :D meg dorináéra is.
Fel is merült a klánon belül a kérdés, nem lehet-e átnevezni accokat. Mindenki lenne bartisz csak a ti kedvetekért :lol:
Bartisz
Újonc

#14 Hozzászólás által Bartisz »

Redbaron írta:A wamzerságodat nem nagyon kellett magyarázni,de még mindig nem értem miért nektek kedvez az adminsztráció,kicsit érdekesnek tartom,Danibanit is nem Checazzo dobta fel ugye?Nálatok másképpen nem tudtok legyőzni senkit csak ha hazugságokkal és feldobásokkal megpróbáljátok félreállítani,másképpen nem megy!!De ezt már többször is bizonyítottátok :lol:
Igen, Che dobta fel, nem én, én csak titeket/téged szeretlek ennyire hogy feldobjalak 8-) Ugye Flower? Én is mondjam barátnőmnek "regeljen már fel" Nem mindenkinek van annyi ideje mint nektek hogy egész nap 6-8 accal játszatok, meg belépkedjetek egymáshoz :D
Kicsit azért siralmasak vagytok, de nem baj, akárhogy szapultok mindenki tudja hogy ki multizik és ki nem. Nem tudom hányszor futtattatok már rajtam multiszűrést, de futtattassatok még párszor kérlek :twisted: 2 gép van amin fel szoktam jönni, laptopom + irodában az az egyetlen gép, ahol ülök ;)
Felhasználói avatar
Redbaron
Újonc

#15 Hozzászólás által Redbaron »

Dorina-ról ki beszélt,hogy tied,Te pakolgattad a seregét mikor bevertétek !Talán nem így van? Bartisz wrote:
Ő maga :D Én tudom az accát, de nem lépek be

arcdevil wrote:
dorina seregét elraktad?
Felhasználói avatar
Flower
Haladó

#16 Hozzászólás által Flower »

Bartisz írta: Igen, Che dobta fel, nem én, én csak titeket/téged szeretlek ennyire hogy feldobjalak 8-) Ugye Flower? Én is mondjam barátnőmnek "regeljen már fel" Nem mindenkinek van annyi ideje mint nektek hogy egész nap 6-8 accal játszatok, meg belépkedjetek egymáshoz :D
Kicsit azért siralmasak vagytok, de nem baj, akárhogy szapultok mindenki tudja hogy ki multizik és ki nem.
A top 100 a multim... mindegyik acc az enyém kivétel nélkül... bartisz nevű is... most is magamba beszélgetek, mert olyan rohadt nagyon uncsizom :D Vettem 100 gépet magamnak a lakatlan szigetemre meg lopom a netet a NASAtól, hogy birja, sőt már hirdettem állást is, mert kezdek belezavarodni... legalább 4-5 embert alkalmaznék, főleg éjszakai műszakba, fizetés megegyezés szerint...
Bartisz
Újonc

#17 Hozzászólás által Bartisz »

Redbaron írta:Dorina-ról ki beszélt,hogy tied,Te pakolgattad a seregét mikor bevertétek !Talán nem így van? Bartisz wrote:
Ő maga :D Én tudom az accát, de nem lépek be

arcdevil wrote:
dorina seregét elraktad?

Te meg tudtad ferko-ét. Remélem futtattál multiszűrést rajtam :P Viberen ott van.... mivel ott írta meg, de nem nagyon izgat. Dorina rendezte az accját és rendezi amikor akarja és jut rá ideje :P
Isten
Kapitány

#18 Hozzászólás által Isten »

sajnos törölni fogják ezt a topicot pedig tetszik nagyon az egymásra mutogatás:)
Felhasználói avatar
Redbaron
Újonc

#19 Hozzászólás által Redbaron »

Itt nem mutogatás van,hanem tények vannak egy olyan emberről aki a saját írását is letagadja,és folyamatosan valótlan dolgokat állít,nem véletlen lett a városainak előtagja FÉREG-ami jellemzi is az embert magát :D
Isten
Kapitány

#20 Hozzászólás által Isten »

ne durvuljatok, legyetek olyan kedvesek és aranyosak egymással mint én szoktam lenni mindenkivel:D
mehi
Ezredes

#21 Hozzászólás által mehi »

ciki ez bartisz :D
Kép
Bartisz
Újonc

#22 Hozzászólás által Bartisz »

Redbaron írta:Itt nem mutogatás van,hanem tények vannak egy olyan emberről aki a saját írását is letagadja,és folyamatosan valótlan dolgokat állít,nem véletlen lett a városainak előtagja FÉREG-ami jellemzi is az embert magát :D
Féreg egy Édes kis állat ;) Tények, ahogy írtad, csak vannak valótlanok, meg valósak, de szerintem elég sokan ismerik a ti játékotokat. Kár hogy adminisztrációt nem izgatja ahogy multiztok :?
Válasz küldése