5 csillagos játékosok ki egyensúlyozatlansága!

Itt beszélhetik meg a játékosok a játék tulajdonságait.
Üzenet
Szerző
Luxor2
Újonc

5 csillagos játékosok ki egyensúlyozatlansága!

#1 Hozzászólás által Luxor2 »

Az a donga, hogy aki 5 csillagos azok között hatalmas a különbség. Top 100 lévő nagyok bárkit eltudnak intézni. Aki nem olyan mint egy robot annak esélye sincs 5 csillagot fenntartani. A nagyok annyira féltik a kis játékukat, hogy a kisebb 5 csillagosokat megfenyegetik, hogy ne romozzanak ott és bántság le a városukat. Ezen kívül ha ez nem jön be akkor a klánvárukat fenyegetik lebontással. De kérdezem én hova menjünk mikor az ilyen szuper játékosok 49 királyságot tekintenek sajátjuknak és 100 van belőlük. Persze aki ír ez ügyben az adminisztrátornak jön a válasz, hogy ez egy stratégia játék és össze kell fogni ellenük. Az én klánom és több másik 30-40 személy sem elég egy ilyen játékos ellen. Simán szétvernek klánokat csak azért, hogy Ők uraljanak mindent és mindenkit. Gondolom a játéknak az lenne jó ha minél több játékos játszana de még az 5 csillagosok nem lesznek differenciálása megoldva addig sokan elmennek mert megunják, hogy léptem nyomon szétverik a seregét és nem jut egyről a kettőre.

Ezen a játék készítőknek el kellene gondolkozni.

Volt egy javaslata több játékosnak de persze a válasz erre meg az volt, hogy csak fontos dolgokat írjunk az Adminisztrátornak.
Szintén kérdezem, hogy kinek írjunk aki legalább megfontolja és tudd valami érdemi választ adni.

Köszönöm a figyelmet és bíznom benne, hogy egyszer lesz valami változás.

Üdvözlettel: Luxor2
mehi
Ezredes

Re: 5 csillagos játékosok ki egyensúlyozatlansága!

#2 Hozzászólás által mehi »

Üdv. ha jól veszem ki ezt én miattam írtad :)
Mivel nekem nem olyan kis a zsoldom mint a kicsiknek , ezért kell nekem napi szinten a romok... lehet velem üzletelni kedves luxor2 ha nekem is megéri , de ha nem sajnálom... szerver kezdés óta itt vagyok nem kis harcok vannak a hátam mögött, erről tudna írni 1 jó pár emberke és nem kis emberkék , de mivel ez 1 harc alapú játék küzdj vagy menekülj . Ha tisztelettel beszélnek velem én is tesztelem őket, de ha ilyen írnak nekem hogy nyaljam ki a **** akkor mit vársz ?:D, de érdekes több emberel van egyezményem, és nem támadom őket... és ők nem romoznak felém .
Kép
Bartisz
Újonc

#3 Hozzászólás által Bartisz »

Vagy elég ha megtanulod használni a templomot, élesztőt, rejteket, illetve kapuzárást :lol:
mehi
Ezredes

#4 Hozzászólás által mehi »

te ebben nagy mester vagy :) főleg amikor ellenem használtad a templomot :lol:
csak nem értem miért raktál be 4 órára templomba amikor indulásnál 1-ből gyorsan bezártál :roll:
Kép
Válasz küldése