Az adminisztráció gratulál Gokig játékosoknak

Itt csak azok hozhatnak létre témákat, akik a Főromok megsemmisítésének történetét írják le!
Üzenet
Szerző
Felhasználói avatar
Elminster
Project manager

Az adminisztráció gratulál Gokig játékosoknak

#1 Hozzászólás által Elminster »

"2014 január 29-én a Civilizáció virágzása: Arhon szerveren Gokig játékos megsemmisített egy 7-es szintű romot.
Gratulálunk és várjuk a történetet!

Üdvözlettel,
My Lands Adminisztráció"
Gokig
Újonc

Re: Az adminisztráció gratulál Gokig játékosoknak

#2 Hozzászólás által Gokig »

Üdvözlet drága uralkodótársaim.
Ha nem haragszotok elregélem egy szürke hétköznap történését mely megváltoztatta a királyság életét oly mértékben melyet senki nem tudott előre jelezni.
Épp a kora délutáni tanácskozás unalmas eseményein jártak gondolataim, nagy kerülőket téve (gondolom tudjátok miről beszélek), amikor patadobogás és felbolydulás hangjai szűrődtek be az ablakon. Lomha Sanyi(egy megőszült és elég kényelmes felderítőm) esett be az ajtón, zaklatottan és a végletekig túlhajszolva:
-Királyom szörnyű híreket hoztam, a szörnyek hatalmas hordája vert tábort közvetlen a királyság déli határánál.
Rögtön felbolydult a teljes trónterem, a fiatal forrófejű hadnagyok már keresték is a fegyvereiket vértjeiket és fegyvernökeiket. Természetesen legfőbb tábornokom pár szóval rendet teremtett tehát én nyugodtan végig tudtam hallgatni a részletes beszámolót. Szerencsénkre nem sikerült még a teljes szörnyseregnek kiépítenie a táborukat de percről percre egyre többen lettek, igaz a vezérüket még nem lehetett látni de rögtön tudtam hogy itt nincs lehetőség mérlegelni és hosszasan tervezgetni.
Sebtiben felvázoltuk a terepet hogy lássuk mit tudunk felhasználni és vitáztunk van e értelme más szövetségesektől segítséget kérni de hamar rájöttünk ezt a csatát egyedül kell megvívnunk.
tabor2.png
Minden fegyverképes embert és állatot mozgósítottunk és III Olan a Tisztító már kaptatott is az élre. Életem egyik legstresszesebb órája volt míg vártam a jelentést a csata eredményéről.
494453.jpg
494453.jpg (84.86 KiB) 5585 alkalommal megtekintve
501981.jpg
501981.jpg (213.09 KiB) 5585 alkalommal megtekintve
csata.png
Nagy boldogság volt látni ahogy a győzedelmes sereg bevonul a várba, a nép ünnepelt és én is törvénybe iktattam hogy minden év ezen a napján egész napos ünnepséget tartunk az ország minden településén. Természetesen a kincseket melyeket a szörnyek összefosztogattak a kincstárnok bölcs és gondos irányítása alá helyeztem.
Válasz küldése