Az adminsztráció értéke...
Az adminsztráció értéke...
Kívánunk további jó játékot!
Isten wrote:
ha egy ilyen nagyban csaló egyén átjut a szabályokon akkor talán felül kéne vizsgálnotok a rendszer programozását:D Bár egy párszor már bebizonyítottátok hogy nem álltok a helyzet magaslatán:) És annyi kérésem lenne nekem ne írjátok hogy "tisztelt" mert akit tiszelek adminisztrátorként azt emgvédem a csalóktól, és nem gagyi szabályokra hivatkozok... Mellé beszélni meg a 11 éves hugom is tud az nem érdem:) Írnám hogy tisztelettel, de nem akarok nektek hazudni, tehát: üdvözlettel: Richie
Adminisztráció wrote:
Tisztelt játékosunk!
Az adminisztrációnak is vannak szabályai, melyeket be kell tartani. A rendszer nem jelez multifiókozási szabálysértést a jelen pillanatban, ezért se nem büntetni, se nem zárolni a játékost nem lehet.
Isten wrote:
kicsit gáz hogy a környéken mindenki tudja hogy több acc tulajdonosa she, még a saját klántársai is elismerik, csak az adminisztráció tagjai nem képesek kiszűrni a csalókat... Sajnálatos hogy ez megtörténhet. Gratulálok a munkátok színvonalához, remélem jól megfizetnek benneteket ezért...
Üdv! Richie
Adminisztráció wrote:
Tisztelt játékosunk!
A játékosok többször is ellenőrizve voltak.
Isten wrote:
Tisztelt Adminisztráció, érdeklődni szeretnék hogy sheshenami nemvű user hogy játszhat hetek sőt hónapok óta 2-3 karakterrel, gaal is az övé és mambajok is, ennyire nem tudják szűrni a multizókat??
Üdv!! Richie
Isten wrote:
ha egy ilyen nagyban csaló egyén átjut a szabályokon akkor talán felül kéne vizsgálnotok a rendszer programozását:D Bár egy párszor már bebizonyítottátok hogy nem álltok a helyzet magaslatán:) És annyi kérésem lenne nekem ne írjátok hogy "tisztelt" mert akit tiszelek adminisztrátorként azt emgvédem a csalóktól, és nem gagyi szabályokra hivatkozok... Mellé beszélni meg a 11 éves hugom is tud az nem érdem:) Írnám hogy tisztelettel, de nem akarok nektek hazudni, tehát: üdvözlettel: Richie
Adminisztráció wrote:
Tisztelt játékosunk!
Az adminisztrációnak is vannak szabályai, melyeket be kell tartani. A rendszer nem jelez multifiókozási szabálysértést a jelen pillanatban, ezért se nem büntetni, se nem zárolni a játékost nem lehet.
Isten wrote:
kicsit gáz hogy a környéken mindenki tudja hogy több acc tulajdonosa she, még a saját klántársai is elismerik, csak az adminisztráció tagjai nem képesek kiszűrni a csalókat... Sajnálatos hogy ez megtörténhet. Gratulálok a munkátok színvonalához, remélem jól megfizetnek benneteket ezért...
Üdv! Richie
Adminisztráció wrote:
Tisztelt játékosunk!
A játékosok többször is ellenőrizve voltak.
Isten wrote:
Tisztelt Adminisztráció, érdeklődni szeretnék hogy sheshenami nemvű user hogy játszhat hetek sőt hónapok óta 2-3 karakterrel, gaal is az övé és mambajok is, ennyire nem tudják szűrni a multizókat??
Üdv!! Richie
Re: Az adminsztráció értéke...
ennyit érnek a szerencsétlenek, egy multizót nem képesek kiszűrni:D
Erre én azt mondanám hogy ha vannak szabályok akkor nem sokat tudnak tenni.Nézz körül az országban hány törvénysértő szaladgál szabadlábon mert vannak kiskapuk.Igaz ezzel sok rendes embernek tesznek keresztbe.Ha felnőtt vagy és ebben az országban élsz akkor nem tudom miért lépődsz meg bár min is.Mindenhol akadnak kiskapuk és a rendszert ki lehet játszani.vesz valaki 3 gyenge laptopot 3 mobilnet és 3 acc kész aki nem minimálbérből él megteheti ha van kedve/gyomra hozzá.
Nem az admint kellene bombázni a leveleiddel hanem sheshét a seregeddel... ja neked nincs is...
ha idejében elkaptátok volna max páran 0áztátok volna a seregeteket és nem tehetne meg mindent veletek! de Ti csak panaszkodni tudtok! tenni meg semmit! nem is tudom ki áradozott arról, hogy van templom és vannak kapuk is...lehet használni kellene!
ha idejében elkaptátok volna max páran 0áztátok volna a seregeteket és nem tehetne meg mindent veletek! de Ti csak panaszkodni tudtok! tenni meg semmit! nem is tudom ki áradozott arról, hogy van templom és vannak kapuk is...lehet használni kellene!
calan, neked is volt sereged, mit értél el vele?:) egy pofára esést:D Én nem panaszkodom, engem nem izgat she igazából:D engem nem bánt:) Az meg hogy az adminisztráció tutyimutyi szerencsétlenek gyülekezete tény... Nah de okoskodj, nem én buktam 8000 gyógyítót mert nem tudok gondolkodni:D De hallottam a nagy hős tettetekről, hogy levertétek she üres városát:D
Nekem legalább volt miből bukni! és nem okoltam senkit sem érte ja és külföldin buktam legalább!
ja és nem ütöttük she üres városát! hanem teleraktuk átkokkal és bontotta, de ti csak hitegessétek ezzel magatokat! nektek az üres városa ütése sem megy
ja és drága! sereget lehet újra képezni, de új arcot Te nem fogsz!
ja és nem ütöttük she üres városát! hanem teleraktuk átkokkal és bontotta, de ti csak hitegessétek ezzel magatokat! nektek az üres városa ütése sem megy

ja és drága! sereget lehet újra képezni, de új arcot Te nem fogsz!
okés calanka, volt miből bukni mert van akit ki tudsz használni, mikor nem volt beszívtad, mert eszed nincs a játékhoz, csak mindig van kit kihasználnod:D Légy rá büszke mennyit elértél:D
Drága! én nem használok ki senkit! bezzeg ez rólad nem mondható el! a klánraktárat szépen fosztottad nap mint nap és mennyit is romoztál? azért annyit nem!
ez amúgy csak egy játék, de van aki nem tud elvonatkoztatni azoknak nem való! szóval örülnénk ha törölnéd magad, mert még a fórumon is csak a hisztidet hallgatni egy kicsit fárasztó!
ez amúgy csak egy játék, de van aki nem tud elvonatkoztatni azoknak nem való! szóval örülnénk ha törölnéd magad, mert még a fórumon is csak a hisztidet hallgatni egy kicsit fárasztó!
a saját klántársad mondta hogy ennyire vagy képes:) Fosztottam?:) NEm figyelted hogy csak arany jött ki és fi-t licitáltam belőle a raktárnak:D De nem számít egy szánalmas senki véleménye:D Épp eléggé röhögtem mikor egyik klán társad magyarázta hogy elege van már abból hogy mindig elvárod hogy segítsen, és már unja:D De hát mit vártunk attól aki egyedül nem képes játszani:D
-
- Újonc
csendben akartam maradni ,de pont calan az aki mindenkinek segít és igen sok külföldi eltűnését köszönhetitek neki ,inkább legyél neki hálás és köszönd meg minthogy bosszantod az ostobaságaiddal.
tényleg jobb lett volna csendben maradnod:D Meg calan-nak is, bár tőle elvártam hogy ugasson, szavakban nagy király:D
-
- Újonc
mi van fáj az igazság ,elsők közt regeltél és utolsók közt kullogsz
ennyi én meg elvárnám a normális hangnemet ,i mint irtam nem csak szavakban király ,tettekben is ,ö már bizonyított te még nem 

légyszi nézz be a városaimba, és megértessz mindent:) Bár lehet nem:) Ha gondolod szívesen elmagyarázom:D