Pörgős vagy nem pörgős?

Mi nem tetszik Önnek vagy mi kelt kellemetlen érzést a játékban
Üzenet
Szerző
dzsoni1971
Haladó

Pörgős vagy nem pörgős?

#1 Hozzászólás által dzsoni1971 »

Üdv!

Nekem tetszik a játék, az egyetlen bajom vele, hogy nagyon lassú, nem "pörög".
A nyersanyagokat, szinte csak a feladatokért lehet kapni, a város termelése siralmas.
/drágák a fejlesztések, és nem is érik meg az árukat/
Pl. 1 ről 2 -re fejelszteni egy kőbányát sokba kerül, és csak 2 vel ad több követ óránként.
sutyis
Újonc

Re: Pörgős vagy nem pörgős?

#2 Hozzászólás által sutyis »

Sajnos kénytelen vagy fejleszteni, mert kőbányából csak korlátozott szám áll rendelkezésre!
Felhasználói avatar
Tamenund
Újonc

#3 Hozzászólás által Tamenund »

Hali! Tényleg nem pörgős a játék, de talán a késöbbiekben gyorsulni fog. Nekem pl éppen megfelel a tempó, mivel dolgoznom és aludnom is kell valamikor így nem bírok sokat a gépnél lenni. Ha pörgősebb lenne, csúnyán hátrányba lennék. Bocsi, de nekem megfelel így. Üdv!
Johnyehl
Újonc

#4 Hozzászólás által Johnyehl »

Hát tényleg lehetne kicsit pörgösebb. a 60 órás fejlesztés azért gáz.
Isten
Kapitány

#5 Hozzászólás által Isten »

pörgős az ha jó sorrendben csinálod a feladatokat, onnantól meg hogy elérted a településeken való építkezést főleg begyorsul:) A kutatás is annak a függvénye hogy mennyi alkimistád van:)
yvett26
Újonc

#6 Hozzászólás által yvett26 »

Nekem nagyon lassú a többi stratégiai játékhoz képest.Én nekem egyetlen egy dolog nem tetszik a játékban mivel új játék kevés a hozzá képest a segítségek.több helyen elakadok és bocsánat segítség nem nagyon van hiába olvasom a fórumot vagy kérek segítséget.Én pl nem tudom hol lehet ki fejleszteni a kaputudományt? napok óta válaszra sem méltatnak a régebbi játékosok.....és ez nagyon fáj mert így élvezhetetlen a játék ha nincs segítség....
Felhasználói avatar
nelel
Haladó
Helyszín: Magyarország

#7 Hozzászólás által nelel »

Hali nem akarlak megbántani, de ha tényleg olvasod a fórumot akkor kb 4-5 téma van már ezzel kapcsolatban :)

pl: viewtopic.php?f=6&t=55 rem segít :)
Carmiso
Haladó

#8 Hozzászólás által Carmiso »

Pont jó a sebessége :D
Magilla1
Újonc

#9 Hozzászólás által Magilla1 »

Sziasztok!
Elértem egy bizonyos szintet,és őrült lassú lett a játék!Szinte elég két három naponta benéznem,akkor sem tudok mit csinálni!!!!!!!!!!Szerintem igy ez a játék haldoklik!Már nincs is nagyon kedvem játszani mert belépek és semmit nem tudok csinálni mert nincs nyersanyag,mert oly lassan termelódik,hogy elég hetente benéznem hogy tudjak kezdeni valamit.........Lehet hogy kiregisztrálok..??????Hm..!Belépek és lesem a játék teret aztán kilépek!EZ NEM JÁTÉK!!!
Nemesis21
Újonc
Helyszín: Budapest

#10 Hozzászólás által Nemesis21 »

Ki kell használni az inaktív játékosok jelenlétét akár saját frakción belül is a védtelen városokra, értem mondjuk úgy hogy a sötét elf támadjon démont ha a városban nincs sereg és mondjuk kevés lenne a védelem miatti veszteség, mert elég korán abbahagyta a játékot. :) Tehát élből megéri a 3 másik fajnál a kémkedést, folyamatosan ráadásul. A sereg ha kicsit is hoz el már valószínű több mint a napi termelésed :D

simán gyűjtöm a nyersit a szomszédoktól :D legyen démon lovag vagy világos elf :)
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább.
Válasz küldése