Csalás, fiókfeltörés ?
Csalás, fiókfeltörés ?
Üdv!
Akadt egy nagyon nagy problémám.
2013 március 1-jén járt le az ingyenes promo időszakom, és mivel tetszett a játék, vettem 1800 FI-t, ami jóformán 3 havi előlfizetés.
Be is fizettem az első előfizetést, így maradt 1250 FI-m. Ma délelőtt be akarok lépni és NEM TUDOK! Azt írja, hogy nem játszhatok, amíg a számlám minuszban van és azt látom, hogy az FI-k száma 0 és a számla -6,50ML$ !!
Ez mi???? Hol vannak az FI-k amikért fizettem?
Miért nem tudok játszani?
Mi az hogy minuszban van a számlám??????
Fel vagyok háborodva! Valaki esetleg tudna nekem erre választ adni? Ha jól érzem itt nagyon bűzlik valami és ezt biztos nem hagyom annyiban!
A választ előre is köszönöm és nagyon várom!
Akadt egy nagyon nagy problémám.
2013 március 1-jén járt le az ingyenes promo időszakom, és mivel tetszett a játék, vettem 1800 FI-t, ami jóformán 3 havi előlfizetés.
Be is fizettem az első előfizetést, így maradt 1250 FI-m. Ma délelőtt be akarok lépni és NEM TUDOK! Azt írja, hogy nem játszhatok, amíg a számlám minuszban van és azt látom, hogy az FI-k száma 0 és a számla -6,50ML$ !!
Ez mi???? Hol vannak az FI-k amikért fizettem?
Miért nem tudok játszani?
Mi az hogy minuszban van a számlám??????
Fel vagyok háborodva! Valaki esetleg tudna nekem erre választ adni? Ha jól érzem itt nagyon bűzlik valami és ezt biztos nem hagyom annyiban!
A választ előre is köszönöm és nagyon várom!
Re: Csalás, fiókfeltörés ?
Üdv!
Nekem is hasonló problémám van mint az előttem szólónak.Már vagy 2 hónapja játszom, fizetősön!
Borzasztóan felháborít az, hogy ilyen egyáltalán megtörténik. irtam levelet az adimisztrációnak, linekelem az egész levelet! a sorrend forditott!!! (a levél alul)
Na ezek után mindenki.... Szóval az, hogy én a SAJÁT pénzemet erre költöm, az én dolgom, de az hogy ők az én pénzemet megkérdőjelezik, hogy esetlegesen miért több bankkártyáról fizetem, na ez abszurd!!!Ki a fenét érdekel, hogy a pénz honnan jött??? jo hogy nem akarják tudni az egyenlegemet!!! Agyamat eldobom, de tényleg!!!!!! Iszonyat módon fel vagyok háborodva!
Jó lenne ha tisztázódna ez a dolog!!! És még azt mondják, hogy ÉN irjak a fizetési rendszernek!!????döbbenet ami itt megy tényleg
Tisztelt játékosunk!
Ön a Gate2shop fizetési rendszert használta. E rendszer szabályzata szerint, a rendszernek joga van korlátolni a felhasználók fizetési lehetőségeit ha a fizetés frodnak számít.
Frodos fizetés ilyen okok miatt lehet:
1. Több mint egy bankkártyáról fizetett/vont be erre a fiókra pénzt.
2. Több mint egy fiókra vont be pénzt egy és ugyan azon bankkártya által.
3. Túl gyakran végzett fizetéseket.
Kérjük írjon a fizetési rendszernek erre az email címre: http://www.g2s.com/contact-us
2013/3/6 EDTA <vagodeszka@freemail.hu>
Tisztelt Adminisztráció!
Azt az üzenetet kapom, hogy Ön nem játszhat, mert számlaegyenlege mínuszban van.Nem értem ezt az üzenetet, hogy mit jelent!
Kérem mihamarabbi válaszukat, mert előfizetésem van, nem szeretném ha hátrányom származna a dologból.
Köszönettel: EDTA
Nekem is hasonló problémám van mint az előttem szólónak.Már vagy 2 hónapja játszom, fizetősön!
Borzasztóan felháborít az, hogy ilyen egyáltalán megtörténik. irtam levelet az adimisztrációnak, linekelem az egész levelet! a sorrend forditott!!! (a levél alul)
Na ezek után mindenki.... Szóval az, hogy én a SAJÁT pénzemet erre költöm, az én dolgom, de az hogy ők az én pénzemet megkérdőjelezik, hogy esetlegesen miért több bankkártyáról fizetem, na ez abszurd!!!Ki a fenét érdekel, hogy a pénz honnan jött??? jo hogy nem akarják tudni az egyenlegemet!!! Agyamat eldobom, de tényleg!!!!!! Iszonyat módon fel vagyok háborodva!
Jó lenne ha tisztázódna ez a dolog!!! És még azt mondják, hogy ÉN irjak a fizetési rendszernek!!????döbbenet ami itt megy tényleg
Tisztelt játékosunk!
Ön a Gate2shop fizetési rendszert használta. E rendszer szabályzata szerint, a rendszernek joga van korlátolni a felhasználók fizetési lehetőségeit ha a fizetés frodnak számít.
Frodos fizetés ilyen okok miatt lehet:
1. Több mint egy bankkártyáról fizetett/vont be erre a fiókra pénzt.
2. Több mint egy fiókra vont be pénzt egy és ugyan azon bankkártya által.
3. Túl gyakran végzett fizetéseket.
Kérjük írjon a fizetési rendszernek erre az email címre: http://www.g2s.com/contact-us
2013/3/6 EDTA <vagodeszka@freemail.hu>
Tisztelt Adminisztráció!
Azt az üzenetet kapom, hogy Ön nem játszhat, mert számlaegyenlege mínuszban van.Nem értem ezt az üzenetet, hogy mit jelent!
Kérem mihamarabbi válaszukat, mert előfizetésem van, nem szeretném ha hátrányom származna a dologból.
Köszönettel: EDTA
Egy fontos dolog lemaradt!! a számlámon mindig is volt Fi mert töltök fel rá. én barom ugye...mostmár azt mondom bár ne tettem volna!A másik meg , hogy kinek mi köze h hány bankkártyáról töltök fel pénzt? Ha megyek vásárolni bárhova, nincs az az ember aki megkérdőjelezné azt, hogy "neharagudjon mult héten a zöld színű kártyával fizetett, legyen szives az árut a polcra visszapakolni és hozza legközelebb a zöldet magával"! CSAKHOGY!!! ugye itt az történt, hogy a pénz NINCS a kártyámon mert azt ugye a rendszer LEVONTA róla, ami itt meg is jelent a játékban!!!!!!!!!!majd napokkal késöbb azt mondják, bocs fater MINUSZBAN!! vagy. hogymivan???
Na ez röhej,blama, méghozzá óriási nagy!!
Na ez röhej,blama, méghozzá óriási nagy!!
Hát elég szomorú, hogy másnak is van ez a problémája! Nagyon sajnálom!
Viszont az biztos, hogyha ezt nem oldják meg akkor jogi útra terelem ezt a kérdést, úgyis jogot tanulok, nem árt a tapasztalat!
Természetesen nem ez a célom, de én még választ se kaptam az adminisztrátortól!
Ja és én csak egy bank kártyáról fizettem be és csak egyszer! De ez nonszensz!
Nagyon remélem, hogy a felháborodásomat le tudják csillapítani, mert nem szeretem az elmérgesedett helyzeteket, márpedig ahogy elnézem, evvel nem vagyok egyedül!
Várom, azaz várjuk az adminisztrátor kielégítő válaszát!
Viszont az biztos, hogyha ezt nem oldják meg akkor jogi útra terelem ezt a kérdést, úgyis jogot tanulok, nem árt a tapasztalat!
Természetesen nem ez a célom, de én még választ se kaptam az adminisztrátortól!
Ja és én csak egy bank kártyáról fizettem be és csak egyszer! De ez nonszensz!
Nagyon remélem, hogy a felháborodásomat le tudják csillapítani, mert nem szeretem az elmérgesedett helyzeteket, márpedig ahogy elnézem, evvel nem vagyok egyedül!
Várom, azaz várjuk az adminisztrátor kielégítő válaszát!
Pont azt irtam egyik ismerősömnek, hogy már bánom, hogy nem jogi utra mentem tovább.
Befizetem a pénzt és azt mondják h nem játszhatok, mert minuszos a számlám???? hol van akkor a pénzem??kinél van???? mert nálam nincs az tuti!!!!!!!
Befizetem a pénzt és azt mondják h nem játszhatok, mert minuszos a számlám???? hol van akkor a pénzem??kinél van???? mert nálam nincs az tuti!!!!!!!
Kifizetted azt az összeget amivel állítólag minuszba ment a számlád?
Remélem nem !!! És akkor még jöhetsz jogi útra!
De egyáltalán hogy mehet minuszba az a számla? Ezt mondja már el nekem valaki?! Hitelbe lehet FI-t venni? Vagy mi?? Pfff
Remélem nem !!! És akkor még jöhetsz jogi útra!
De egyáltalán hogy mehet minuszba az a számla? Ezt mondja már el nekem valaki?! Hitelbe lehet FI-t venni? Vagy mi?? Pfff

Tegnap, ha jol emlékszem, töltöttem fel MOBILRÓL valamennyit, ugy hogy nem nullán állt az FI, csak keveselltem.Reggel akarok belépni, és akkor irta, hogy minusz a számla! és miért pont -20?? nemtudom. ahogy azt sem, egyáltalán, hogyan lehet minuszban, amikor sem a telefonomra nem jött tölük pénz, hogy bocsi, de nem kell a pénzed, visszaadjuk. sem a banki számlámra nem jött pénz, hogy bocsi a 2héttel ezelötti(például) utalásod nem kell , szaga volt a pénznek, visszaadjuk. nem adták vissza, semilyen formában. náluk van, nem nálam, ergo lopás történt. vagy rosszul látom? ha igénybeveszek bármilyen szolgáltatást és fizetek érte, de nem kapom meg, az rossz, nagyon rossz dolog.jobb helyeken ezért, jönnek érted és kérdőre vonnak.és itt nem kell a mellébeszélés, hogy több bankkártyáról, többtelefonról. náluk van a pénzem!
Dehogynem! Ne viccelj! Teljesen igazad van!
Valamiért nagyon nem akarnak nekünk válaszolni!
Valamiért nagyon nem akarnak nekünk válaszolni!
Kérlek ezekről az adminisztrációnak írjatok. Rengetegen játsszák a játékot világszerte és biztos vagyok abban, hogy azért, mert a játék egy "csalás". Ha gond van a fizetéssel, akkor azt megoldják.