Nem játszó játékosok

Mielőtt létrehoz egy témát, bizonyosodjon meg arról, hogy az Ön ötletét még nem ajánlotta fel senki más. Ehhez használja a fórum keresőrendszerét az Ajánlatok és Ötletek fejezetben.
Az itt feltüntetett üzenetek közül azok, amelyek nem tartalmaznak hasznos és logikus információt, figyelmeztetés nélkül törölve lesznek.
Üzenet
Szerző
Felhasználói avatar
Dominica
Kapitány
Helyszín: Magyarország

Nem játszó játékosok

#1 Hozzászólás által Dominica »

Üdv!

Az a gondolatom támadt, hogy miért ne lehetne azokat a városokat, amelyeket a játékosok elhagytak (vagyis kinyílt a kapujuk és rabolhatóak, törlődési idő alá kerültek stb) áthelyezni "Hitehagyott" állapotba.
Ugyanis eléggé furán néz ki jelenleg, hogy ezeket az üres városokat csak úgy tudja kifosztani a közelében lévő frakció-társ, hogy "Hitehagyott"-á válik. Pedig ugye valójában nem támad frakcióbeli társakra, hiszen aki hetekig nem törődik az 1-2-es városával az abbahagyta. Viszont az ellenfél frakciójából a játékos ugyanazt az üres falut büntetés nélkül foszthatja.

Ergo, példával:

Van egy 3x3-as királyság, ahol 15 világos és 15 sötét frakciós játékos játszik. Mindegyik világos frakciós játékos aktív, viszont a sötét frakcióból 5-en otthagyták a városukat. Eltelik 1-2 hét és azok az otthagyott városok már nyitott kapukkal álldogálnak nyersanyagokkal.
Namost nem elég, hogy a területen többen lettek így a világosok, még az otthagyott városokat is csak ők foszthatják büntetés nélkül.

Szerintem, ha mindenki büntetés nélkül foszthatná azokat a városokat amiket már egyértelműen elhagytak gazdáik (és már auto-törlés alatt is állnak, nyitott kapukkal), akkor sokkal tisztességesebb/fairebb lenne. A hitehagyottak pedig büntetés nélkül támadhatóak, ergo legyen belőlük hitehagyott (semleges).
Egy gép akkor nem tekinthető gépnek többé, ha elkezd félni a halálától.
Froncsi
Újonc

Re: Nem játszó játékosok

#2 Hozzászólás által Froncsi »

Ezt az ötletet támogatnám én is!
Nem ésszerű, hogy pl egy multi miatt kizárt játékos támadása miatt hitehagyottá válok, holott ő biztosan nem fog visszajönni.
Felhasználói avatar
zsitvamiki
Kapitány
Helyszín: Menzobranzei

#3 Hozzászólás által zsitvamiki »

Én is támogatom de az az ötletem is támadt, hogy csak az aki 1 hétnél többet nem játszik azt a várost el lehet foglalni.
zsitvamiki 48/1 Marianna3 klán aki akar az csatlakozzon a klánhoz de elötte írjon rám.
MarkGalcsik
Újonc

#4 Hozzászólás által MarkGalcsik »

De még lehetne az is hozzá hogy bárki megtámadhatgyja pl.: egy 1*-os játékost kizárnak azt bármilyen szintű játékos is megtámadhatja
Romok eladók
FarkasJzsef
Újonc

#5 Hozzászólás által FarkasJzsef »

vagy regiszraljak ugy mint-rom-ot es az FI-t is kifosztani mongyuk 5-10 FI-ig
es rang es frakcio korlát nelkul és utanna torlodne a varos vagy az ott lévo FI a kincstar ban
levassarolni
FarkasJzsef
Újonc

#6 Hozzászólás által FarkasJzsef »

szerintem is jo lenne
Válasz küldése