Ha 2 különböző frakcióhoz tartozó játékos indít közös támadást, akkor is érvényesül a bünti/dádá? (hitehagyottság)
A lexikonban csak ennyit találtam, de nem vagyok biztos az értelmezésében:
"Azon birtok támadása esetén, ahol segédkezést nyújt egy másik frakció, a támadó félnek a segédkezési frakciót nem veszik figyelembe, azaz úgy vélik, hogy a birtok frakciója támadásáról van szó."
Pl.: Egy elf és egy démon együtt megsuhint egy lovagot akkor az elf hitehagyottá válik?
Vagy ja jól értelmezem a lexikont: aki a kezdeményező annál nézi csak, hogy kell-e büntetés vagy sem. Aki csatlakozik a támadáshoz azt figyelmen kívül hagyja?
Közös támadás ?
Re: Közös támadás ?
ez csak fajra vonatkozik de ha te világos tünde vagy és lovagra támadsz akkor csak a frkviót vonja le neked ha a lovagnak megemisited a hadseregét és -25% had erővel támadod
Bocs, ezt nem tudom értelmezni... 
Addig oké, hogy ha frakción belüli fajt támadok akkor hitehagyottá válok.
De közös támadásnál is ugyanúgy érvényes? Van különbség hogy ki inditotta, ki segédkezett a támadásban?
Ha egy ellenséges frakciót támadok (nekem nincs büntetés), de csatlakozik a támadáshoz egy ugyanolyan faj, mint akit támadok, akkor mindketten, csak ő, vagy egyikőnk se lesz hitehagyott?

Addig oké, hogy ha frakción belüli fajt támadok akkor hitehagyottá válok.
De közös támadásnál is ugyanúgy érvényes? Van különbség hogy ki inditotta, ki segédkezett a támadásban?
Ha egy ellenséges frakciót támadok (nekem nincs büntetés), de csatlakozik a támadáshoz egy ugyanolyan faj, mint akit támadok, akkor mindketten, csak ő, vagy egyikőnk se lesz hitehagyott?
Én úgy tudom, hogy az a személy aki a saját frakcióját támadja meg, a támadás kezdeményezőjétől függetlenül hitehagyatottá válik.