Csöndes napnak indult

Itt csak azok hozhatnak létre témákat, akik a Főromok megsemmisítésének történetét írják le!
Üzenet
Szerző
samura
Újonc

Csöndes napnak indult

#1 Hozzászólás által samura »

Szerencsétlenkedés felsőfokon

Egy álmos nap volt. Madarak csicseregtek a környező fákon, a kutyasétáltatók zacskóinak a zörgése tompán hallattszott. Még egy távoli szirénahang is csak hallkan szólt, semmi nem akadályozta meg, hogy a punnyadás állapotából véletlenül is kilábaljak. De mégis! A telefon hangja fülsiketítő módon belerondított ebbe a csendbe. A Főni. "Azonnal lépjél be, találtam egy főromot, nincs benne gazda sem, csapjuk meg!" Régi megállapodás köztünk, hogy megosztjuk egymással a dicsőséget, jelentsen ez bármit is. Belépek, megsasolom, valóban csak egy kis sereg van bent, de a gyöngyraktár teli van... Ó, remek, úgy is kevés van. Megbeszéltük, hogy csak jelképesen a hősömmel támogatom, mert a csapatomnak máshol volt dolga.
Időegyeztetés. Minden ok, indulj, csatlakozom. Lesegetem, semmi rámozdulás. Majd megint a telefon: " nincs szabad hely, azért nem indult, majd csak 1 óra múlva ér vissza egy másik vitéze, hogy egy kis varázslattal + helyet tudjon adni. Lassan eltelik az idő, ismét beszélünk: még egy kis idő kell, mert az aktuális ereklyék, nem alkalmasak eme feladatra. Az idő telik, a rom még megvan. " Minden ok, indulok". Ismét lesem: megindult. De valami zavar van az erőben, a megszokott kék állapotsáv pirosan világít a kijelzőmön. Telefon: "Fordulj, nem hívtál meg". "De igen, a klán tagjait hívtam". De akkoriba épp nem voltam a nemes PLAYERS klán tagja, egyébb okok miatt. Hívj meg mint szövetségest. OK. Itt a bibi, régi ismeretségünk, barátságunk ellenére nem voltunk szövetségesek.... Gyorsan orvosoltuk eme hiányosságot. A kellő misszió hellyel rendelkezve, szövetségesként, meghívva már le tudtuk szedni a főromot, serege alig volt. Sok gyöngyöt zsákmányoltunk, én már a nyakára is hágtam.
TensinHan kösszönöm, hogy hívtál és együtt tudtuk ezt a feladatot végrehajtani. Remélem a meghívást hamarosan viszonzhatom, hisz a határ csak a csillagos ég...
(fényképészeim nem készítettek elég képet a történtekről (azóta már alulról szagolják az ibolyát), egy paparazzitól csak két töredéket sikerült vásárolni hősi tettünkről. )
Ime:
hetes rom 2.jpg
hetes rom 2.jpg (197.98 KiB) 3874 alkalommal megtekintve
Csatolmányok
hetes rom1.jpg
hetes rom1.jpg (279.46 KiB) 3874 alkalommal megtekintve
Elfnemfelejt
Újonc

Re: Csöndes napnak indult

#2 Hozzászólás által Elfnemfelejt »

Hazajöttem fáradtan anyámtól, az unokatestvéremmel a padlást takarítottuk és a tetőt javítottuk ki nála és már nem vártam semmit a naptól, erre tessék.
Hihetetlen.
Mindenkinek minden megvan bocsájtva.

Elfnemfelejt wrote:
A szívinfarktus kerülget.
Erre vártam évek óta.
Nem tudom elhinni.
Nem merem megmérni a vérnyomásom.
https://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=439r7.png
Csatolmányok
Képkivágás.PNG
Képkivágás.PNG (375.63 KiB) 3866 alkalommal megtekintve
Válasz küldése