Blokkolás
Blokkolás
Szép napot!Kérdésem a következő.Miért lehet blokkolni egy játékost,ha ugyanarról a gépről játszik,természetesen másik e-mail címről,mint testvére?Felháborítónak találom.Önök szerint ez így korrekt?
Re: Blokkolás
Ha megengeded bár nem vagyok adminisztrátor:
Minden egyes accountot be kell jelenteni ugyanarról a gépről amiről játszotok különben a rendszer multifióknak véli. Lényegtelen milyen e-mail címről regisztráltatok.
Teszem azt én beregisztrálok egy másik e-mailről akkor engem is tiltana a rendszer
ezek a szabályok mindenkire vonatkoznak:
Ha ketten játszanak 1 számítógépről, akkor köteles:
1.A játékpostáról „Más tárgy” témájú írásos üzenetet küldeni az adminisztrációnak arról, hogy ketten játszanak és közölve mindkettőjük loginját.
2.Az Önök játékhősei nem keresztezhetik egymást. Tilos az együttműködés: a klánba való belépés, közös támadás, segítség, kereskedés, a kémek és látnokok beszámolóinak átküldése, a Külső birtokról szóló információ közlése a térkép segítségével, stb. Az egy és ugyanarra a birtokra vonatkozó napi támadási limitje közösnek számít, azaz együttesen két fiókról nem haladhatja meg a 2 támadást.
Minden egyes accountot be kell jelenteni ugyanarról a gépről amiről játszotok különben a rendszer multifióknak véli. Lényegtelen milyen e-mail címről regisztráltatok.
Teszem azt én beregisztrálok egy másik e-mailről akkor engem is tiltana a rendszer

ezek a szabályok mindenkire vonatkoznak:
Ha ketten játszanak 1 számítógépről, akkor köteles:
1.A játékpostáról „Más tárgy” témájú írásos üzenetet küldeni az adminisztrációnak arról, hogy ketten játszanak és közölve mindkettőjük loginját.
2.Az Önök játékhősei nem keresztezhetik egymást. Tilos az együttműködés: a klánba való belépés, közös támadás, segítség, kereskedés, a kémek és látnokok beszámolóinak átküldése, a Külső birtokról szóló információ közlése a térkép segítségével, stb. Az egy és ugyanarra a birtokra vonatkozó napi támadási limitje közösnek számít, azaz együttesen két fiókról nem haladhatja meg a 2 támadást.
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább.
Re: Blokkolás
Nemesis21, köszönöm szépen a választ! Ez így teljesen igaz! Egy számítógép - egy fiók. Ha ketten szeretnétek játszani egy gépről akkor jelentsétek előbb az adminisztrációnak és csak akkor kezdjetek játszani, mert különben az egyik fiókot zárolni fogja a rendszer!
Téma lezárva
Téma lezárva