Hírek infok???

Itt bármiről beszélhet.
Üzenet
Szerző
Nemesis21
Újonc
Helyszín: Budapest

Hírek infok???

#1 Hozzászólás által Nemesis21 »

Nos mivel nem tudom ki hogy van ezzel, DE :!: ! teszem hozzá más játékoknál a frissítéseket előre szokták jelezni. Illetve mind-e mellé van egy olyan téma hogy HÍREK :shock: Amit gondolom csak adminisztrátorok tudnak szerkeszteni, Ez lenne a helye annak hogy információkat osszanak meg a frissítésekkel kapcsolatban és egyéb más a szervereket érintő dologban. Mivel a frissítéseket előbb megkapják az üzemeltetőtől, így nem értem miért nem lehet ezzel kapcsolatban sehol sem olvasni. Hiszen nem reggel nyolckor küldik szerintem hogy "Gyerekek ezt ma mindenképpen nyomjátok fel!" :?

És mit tartalmaz egy frissítés? Miben változik a játék? Mi a javítás? stb... mitől lesz nekünk jobb vagy rosszabb....

Rettentő nagy hiányosság. Van egy másik játék, ott az adminok eljátszották, hogy mikor már a végefelé közeledett a játék és nyalták a sót rendesen egyszerűen szerver hibára hivatkozva szerver visszaállítást alkalmaztak......

No kérdem én hol a hiba? Miért nincsenek ezzel kapcsolatban hírek vagy valami? :x :evil:
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább.
Válasz küldése