Piac

Ha valamit nem ért, kérdését itt teheti fel és a többi játékos segít Önnek.

Minden itt létrehozott témanév a "?" jellel kell, hogy végződjön, különben egy hibásan fogalmazott vagy téves fejezetbe helyezett témaként lesz jelölve.
Üzenet
Szerző
Ferguson
Újonc

Piac

#1 Hozzászólás által Ferguson »

csak nekem tűnik furcsának, hogy a piacon ha cserélni akarok, mindig én járok rosszul? :)

ha 1 kő 11 fába kerül, akkor miért kell 3 követ adnom 1 fáért? :) értelem szerűen ez 33 fát érne.
de oké, legyen haszna a piacnak, de akkor a váltásoknak legyen már valami matematikája, mert ez röhejes így...
aljo0
Újonc

Re: Piac

#2 Hozzászólás által aljo0 »

Ennek pont ez a lényege. Ha mindig "jól" váltana akkor nagyon 1szerü lenne a nyersiket erre arra cserélni. Ennek a játéknak meg pont az 1ütműködés a lényege, közös csaták, piacolás stb.
Ferguson
Újonc

#3 Hozzászólás által Ferguson »

persze, ez világos, de akkor minek van ez a lehetőség bent? semmi értelme.

legyen haszna az npc-nek, kérjen a boltért aranyat, de hogy bármely irányba váltasz mindig a többszöröse a váltás, ez nevetséges.
tudom, nem kötelező használni. :)

minek van bent?
Felhasználói avatar
MACSek13
Újonc
Helyszín: motor nyereg

#4 Hozzászólás által MACSek13 »

Ha nagyon meg vagy szorulva, (nincs időd/lehetőséged kivárni, míg a kereskedő visszaér) akkor kénytelen vagy horror áron váltani. + vagy nincs a piacon ami kellene...

(idősporolás<-->nyersipazarlás)
aljo0
Újonc

#5 Hozzászólás által aljo0 »

Ha PL támadnak és nem tudod elmenekíteni a nyersit akkor be lehet váltani és elkezdhetsz valamit építeni, még mindig jobb mintha az egészet elvinné valaki :)
Ferguson
Újonc

#6 Hozzászólás által Ferguson »

folyamatosan építek, nincs mit elrabolni, illetve elég jól véd az ősi védelem (épp tegnap rontott rám egy nálam jóval erősebb, mind elhullott :)).
nem használom a cserét, csak észrevétel volt.
Felhasználói avatar
Elminster
Project manager

#7 Hozzászólás által Elminster »

szerintem ez csak idő kérdése :) majd lesznek olyan pillanatok, amikor tényleg szorult helyzetbe leszel valamelyik nyersivel és majd meglátod, hogy örülni fogsz, hogy van a csere xD nálam már volt úgy, hogy sürgősen kellett 400-1000-2000 gabona és mivel Démon vagyok, jó lassan gyártja.. közben rengeteg kövem volt és már nem tudtam hova tegyem... most várjam ki, míg megveszik a kövem (ha megveszik) és azután várjam meg míg tesznek ki gabonát kedvező áron (ami nagyon ritka a piacon)... így hát egy kettőre meg volt az a gabona a cserével... és nem küszködtem vele sokat..
csobi76
Újonc

#8 Hozzászólás által csobi76 »

Sziasztok, hogyan tudok Kereskedőket készíteni.
Kössz
aljo0
Újonc

#9 Hozzászólás által aljo0 »

Fel kell építeni a kereskedők szövetségét és ott kell kiképezni.
csobi76
Újonc

#10 Hozzászólás által csobi76 »

[quote="aljo0"]Fel kell építeni a kereskedők szövetségét és ott kell kiképezni.[/quote
Szia de azt hogy tudom felépíteni az elfek-kel vagyok, köszi
aljo0
Újonc

#11 Hozzászólás által aljo0 »

csobi76 írta:
aljo0 írta:Fel kell építeni a kereskedők szövetségét és ott kell kiképezni.[/quote
Szia de azt hogy tudom felépíteni az elfek-kel vagyok, köszi
ha ki van fejlesztve a kereskedők tudomány akkor a városon belül bárhava fel tudod építeni.
Ferko
Újonc

#12 Hozzászólás által Ferko »

Sziasztok!

Döbbenten láttam, hogy egy nagyobb összegű vásárláshoz mind2 kereskedőm útra kelt, pedig a másikkal más beszerzést kellett volna intézni. Hogy van ez, bizonyos összeg fölött több kereskedő kell???
Isten
Kapitány

#13 Hozzászólás által Isten »

Ferko, egy kereskedő 3000 nyersit bír el, de azt nézi amit veszel, tehát ha 3000 fát veszel 9000 aranyért akkor 1 kereskedőd megy el, ha már 3001-et akkor 2 kereskedő kell.
Válasz küldése