Udvozlet a szornyeknek

Itt bármiről beszélhet.
Üzenet
Szerző
Tuzcsillag
Újonc

Udvozlet a szornyeknek

#1 Hozzászólás által Tuzcsillag »

udvozletem kedves sir Nyek

tudom szolgaid a szor nyek

fogd hat oket picit vissza

legalabb most Karacsonyra!

mert ha nem en ezen okbol

kiuzlek majd a romokbol,

es elveszem sok kincsedet

s aranykaracsonyfat veszek !!!

:lol: :lol: :lol:
Felhasználói avatar
nelel
Haladó
Helyszín: Magyarország

Re: Udvozlet a szornyeknek

#2 Hozzászólás által nelel »

Karaj kis versike lett :D
Felhasználói avatar
Kerub
Újonc

#3 Hozzászólás által Kerub »

:twisted: Amúgy játszanak ezzel a játékkal valakik?, mert én akár levelet írok valakinek akár meghívót...semmire semmi reakció :evil:
Remélem sokasodunk majd, mert amúgy jó Game :ugeek:
orias
Újonc
Helyszín: Szirius

#4 Hozzászólás által orias »

Sziasztok :)
Tuti vannak csak egy kicsit nagyon lassú a játék, főleg a fejlesztések meg az építések és gondolom azért sem ülnek itt sokat. 8-)
Felhasználói avatar
Elminster
Project manager

#5 Hozzászólás által Elminster »

Jó sokan játszanak már csak szerintem mivel a térkép folyamatosan telik a közepétől kezdve most már a birodalom szélső királyságai telnek meg... és ezért a legaktívabb a térkép közepe.. de éppenséggel mindenhol vannak már jó erős játékosok és már háborúk is folynak) elég mozi :)
HunNorbi
Újonc

#6 Hozzászólás által HunNorbi »

én 1-2 honapja játszok de akik ellötem voltak 2-3 hétel még azokat is be hoztam nagyon jol lehet fejlödeni rendesen és nagyon gyorsan :D csak jol kel taktikázni és nem szarakodni a ellején :D e a bajom a piac amit le irtam a nem tetszikbe de am elég jo kis játék :D

TIP: ha a sisakot meg kapjátok küldibe nem kölcsetek rá fit ugy értem nem érdemes piacrol venni érte fit kb 500 fim ment bele a semmiért 500 fi meg igen sok ha kutatsz belöle :D de ha valaki fizet a játékra annak meg erösen ajánlom a sisakot késöbiek folyamára nagyon hasznos dolog :D (nekem nincs meg 500 fit használtam el rá de rá jötem nem érdemes többet vennem rá :) akinek van valami kérdése nyugodtan keresen meg HUNNORBI véven meg talál a top listán és válaszolok a kérdéseitekre és a gyors fejlödést is el modnhatom ahogy én csináltam nem kötelezö azt a uttat választani de hasznos szerintem többit privátba akit érdekel :)
tartarus
Újonc
Kapcsolat:

#7 Hozzászólás által tartarus »

Sokan csak azért regeltek be, mert a Neobuxon hirdeti magát a játék, hogy 40 neopont jár a regisztrációért és a város 2. szintig való fejlesztéséért. Én is ott ismertem meg, de nekem nagyon bejött, sokkal jobb mint a travian :twisted:
Felhasználói avatar
zsitvamiki
Kapitány
Helyszín: Menzobranzei

#8 Hozzászólás által zsitvamiki »

Szerintem egész jó
zsitvamiki 48/1 Marianna3 klán aki akar az csatlakozzon a klánhoz de elötte írjon rám.
Válasz küldése