tornyok építése

Üzenet
Szerző
madcat
Újonc

tornyok építése

#1 Hozzászólás által madcat »

Szeretnék a városban tornyot építeni. Tudás kifejlesztve, nyersi van, de azt írja: csak településben, aknában építhető.
Településben szeretném, de hol van itt akna? :shock:
Felhasználói avatar
Dominica
Kapitány
Helyszín: Magyarország

Re: tornyok építése

#2 Hozzászólás által Dominica »

Szió!

Szerintem Te a látnokok vagy tükrök tornyára gondolsz, hogy kiegészítsem a kérdésedet. :)
A település ugye a 4x8 mező ami körbeveszi a várost és ahhoz, hogy oda építhess nyitott kapu szükségeltetik maximum méretű főépülettel.
Az aknák, tárnák és bányák pedig rejtettek a térképen, ezért kell hozzá Térképészet tudomány és Kutatók (melyeket a felfedező/kutató táborból lehet képezni), akik a térkép egy-egy mezejét tudják átnézni. Így tudsz rálelni esetleges Akna Tárna stb helyeire, ahol építhetőek ezen típusú tornyok.
Egy gép akkor nem tekinthető gépnek többé, ha elkezd félni a halálától.
madcat
Újonc

#3 Hozzászólás által madcat »

Köszönöm, így érthető.
Arwen1
Újonc

#4 Hozzászólás által Arwen1 »

Sziasztok. Tanulmányoztam a tornyot, és csak utána kaptam azt a feladatot, hogy tornyok tanulmányozása. Most mit csináljak? Hogy csináljam meg a feladatot?? Segítsen aki tud, minden tanácsot szívesen várok/megköszönök :))
Felhasználói avatar
Elminster
Project manager

#5 Hozzászólás által Elminster »

Hát ha jól emlékszem, a feladatban nem csak tanulmányozni, hanem meg is kell építeni.. vannak feladatok, melyeket, ha korábban teljesítesz, és később jelennek meg, akkor azonnal készen lesznek... már csak a jutalmat kellesz átvenni..
ezért csak csináld tovább és minden rendben lesz!
Arwen1
Újonc

#6 Hozzászólás által Arwen1 »

Szia. Köszönöm neked :))
Válasz küldése