7 es rom megsemmisítése

Itt csak azok hozhatnak létre témákat, akik a Főromok megsemmisítésének történetét írják le!
Üzenet
Szerző
Zsoma
Újonc

7 es rom megsemmisítése

#1 Hozzászólás által Zsoma »

Hol volt,hol nem volt,talán igaz sem volt!

Egy ködös,álmos vasárnap reggel a kutatóim megdöbbentő,eddig sosem látott dolgot tapasztaltak! Egy elhagyatott rom,melyben hemzsegtek a szörnyek! De a legmeglepőbb a benne található hatalmas mennyiségű Fekete Igazgyöngy! Ezt azonnal jelentették a Kormányzónak! A 66-12 es királyságban megláttam a 7 es agró romot.. először azt hittem rosszul látok... megtöröltem a szemem megnéztem jobban, és kiderült hogy jól láttam :shock: a harcos hősömet gyorsan átvittem a fővárosba közben már izgultam hogy el ne vigye előlem valaki más, átért a hősöm, tekercseltem gyorsan és elindultam a romra, 1 óra 12 perc volt az út 5 ös szintű átvitelhídfő tekivel, de azt az időt végig izgultam :D miután 15 percen belülre ért a támadás már megnyugodtam ;) de akkor hagytam abba igazán az izzadást miután végre lett hajtva a támadás és kiírta a játék hogy győzelem ! :)
Csatolmányok
a.png
mohabbatman
Haladó

Re: 7 es rom megsemmisítése

#2 Hozzászólás által mohabbatman »

The story is too short and needs to be elaborated further in order for you to receive the reward.
Válasz küldése