We congratulate player angran upon the annihilation of Arch-Ruin on October 17, 2020, and winning 31301 Black Gems!
Looking forward to reading the Story about the great feat!
Congratulations to player angran!
-
- Haladó
Re: Congratulations to player angran!
Sziasztok ! orommel tudatom,hogy hosszas kutatas eredmenyekent megtalaltuk a fo gonoszt es legyoztuk:) Igy egy 7-es rommal kevesebb van. Udvozlet miondenkinek !
Volt egyszer, hol nem volt, hetedhét országon is túl, volt egy nagy Elf birodalom,több kis királyság alkotta. Ennek a királysagnak rengeteg aranybányája volt, ámde az aranyat senki se látta, mert éjjel mindig ellopta valaki amit napközben kibányásztak.. Az Elfek Királyát nagyon bosszantotta ez a dolog, ezért elhatározta, hogy a végére jár, ki a tolvaj. Volt ennek a királynak három jó barátja és mind a három vállalkozott rá, hogy meglesik a tolvajt.Megegyeztek közösen , hogy utra kelnek. Időközben a király sorra látogatta a paripákat, keresve a legjobbat, mert titokban arra keszült, hogy elmegy megkeresni a tolvajt. Amint a legutolsóhoz ért, látott egy olyan legyengült lovat, hogy az még felállni sem tudott. Nagyon megsajnálta, és végigsimított a hátán. Ekkor megszólalt a vén ló: - Én tudom, hol vannak a tolvajok. A gonosz szörnyek viszik az aranyad évek óta, de te semmit se féljél, mert én megsegítlek téged és barátaid , csak tedd azt, amit mondok. Hozz nekem egy tál parazsat, mert én táltosparipa vagyok. Ha én azt megeszem, kantározz fel engem azzal a nyereggel, amit a falon látsz, és üljél fel a hátamra, este pedig álljál a kapuban , a többit pedig bízd rám. Mikor éjfélt harangoztak, jött a szélvihar, de a király jól megkapaszkodott a ló sörényébe, és a szél nem tudta elvinni. Akkor jött a szörnyek, és mind keztek hordani az aranyat. Amikor végzetek ahogy jöttek, úgy el is tüntek. De a táltos paripa sem volt rest, és mivel szárnya is volt, utána repült. Ekkor a kirély elővette a kardját (több mint hét éve várta ezt a pillanatot), a horda szörnyei is kardot rántottak, és nekifogtak az ütközetnek. A király és barátai első futamra levágták a szörnyek egy részét,de küzdele, folytatodott, másodikrais kemény harc volt, de végül az elf király barátaival legyőzte a rabló szörnyeket,akik hiába hadakoztak, nem tudtak ártani nekik, mert a táltos ló a szárnyaival elhárította a kardvágásokatt. Mikor a szörnyek csak kevesen maradtak elkezdtek könyörögni, hogy hagyják meg az életüket, mert örökre hálás lesznek, és az arany mellé még a ritka FEKETE GYÖNGYÖT is oda adják. Mivel az elfek jószívűek voltak, megkegyelmeztek neki és mindenki ment a maga útjára.
Sajnos ez nem jelenti azt,hogy vege a haboruskodasnak. A szornyek tovabb elnek es szaporodnak

Ime nehany jelentes a csatakrol.:
-
- Haladó
Re: Congratulations to player angran!
Please add some more description and illustrations. You can have a look at the stories that were rewarded to see what needs to be done.