Mától elérhető az alvilág. Leírom az első tapasztalataim.
Csak a fővárosból és az aknákból lehet kutatni. A kutatás sebessége állítható, szerintem felesleges. Megy automatán is.
Lehet találni épületeket, most egy Barakot találtam, limitált ideig aktív (11 nap), zsoldosokat lehet kiképezni benne, olcsóbban, gyorsabban, kevesebb emberből. 1000 aranyat termel óránként. Elfoglalni csak a megfelelő kutatás után lehet, ez még nincs meg, ha kész írom mi történt. Ha valaki be akar nézni írjon rám üzenetet, megosztom neki. Ha lesznek új fejlemények, írjátok ki légyszíves.
Alvilágról mindent
Re: Alvilágról mindent
Találtam egy másik Barakkot, ez gyógyítókat képez (8 házban), fele idő, ember, nyersanyag. Ez is 1000 aranyat ad óránként. Van még benne több (6) nehéz számszeríjász laktanya is, azokat is lehet képezni. Ezekhez is kevés nyersanyag kell Emellett az összes saját városban 10 %- kal kevesebb idő, ember, nyersanyag kell a gyógyítókhoz. Ez 13 napig aktív. Csak a jövő hétre leszek kész a kutatással utána tudnám foglalni. Jó lesz ez.....
Megvan a harmadik, ez lovasokat képez meg egy ijászt. A metodus "szokásos": fele idő, anyag ember, + 10 % a városokba is.
Az új tomb-bol rabolt recept hogyan működik?