Congratulations to players AljasGetto and BOS!

Itt csak azok hozhatnak létre témákat, akik a Főromok megsemmisítésének történetét írják le!
Üzenet
Szerző
mohabbatman
Haladó

Congratulations to players AljasGetto and BOS!

#1 Hozzászólás által mohabbatman »

We congratulate players AljasGetto and BOS upon the annihilation of an Arch-Ruin and winning 44277 Black Gems on December 11, 2019!

Looking forward to reading the Story about the great feat!
BOS
Újonc

Re: Congratulations to players AljasGetto and BOS!

#2 Hozzászólás által BOS »

Egy főrom legyőzésének igaz története BOS tollából

Délután értem haza a munkából és bekapcsoltam a gépet, hogy elrendezzem MyLands birtokaimat.
Azonnal észrevettem, hogy kutatóim egy eddig még sosem látott méretű szörnysereg nyomaira bukkantak.
Egyből elrendeltem a csapatok összevonását a támadáshoz és párhuzamosan kémeket küldtem az ellenséges haderő feltérképezésére.
Sajnos a mágia ködbe burkolta az ellenséges sereg pontos méretét, de a kémeim biztosan állították, hogy egy szörnyhős is a sereggel van.
Tudtam, hogy egy ilyen sereg ellen segítségre lesz szükségem, de sajnos a klántársaim közül akkor még senki sem volt elérhető.
Szerencsére pár perc elteltével megérkezett AljasGetto barátom és onnantól már együtt terveztük tovább a támadást.
Tudtuk, hogy nem késlekedhetünk, így a lehető leggyorsabban felvérteztük magunkat minden elérhető varázslattal és az egyesített seregek elindultak a főrom ellen.
Egy örökkévalóságnak tűnt az út, de végül odaértünk.
Szerencsénkre sikerült rejtve maradnunk, így a szörnysereg az utolsó pillanatig nem is sejtett semmit sem.
Gyorsaságunknak és a bátor haditervnek köszönhetően sikerült meglepnünk a szörnysereget, így elsöprő győzelmet arattunk.
Mesés kincseket zsákmányoltunk, amit testvériesen el is osztottunk.
Hazatérve hatalmas ünnepséget rendeztünk.
Kobzosaink és történetíróink örökké fogják zengeni dicső tetteinket.
Csatolmányok
7-es rom_1.PNG
7-es rom_1.PNG (182.66 KiB) 6842 alkalommal megtekintve
7-es rom _2.PNG
7-es rom _2.PNG (152.18 KiB) 6842 alkalommal megtekintve
7-es rom_3.PNG
7-es rom_3.PNG (128.9 KiB) 6842 alkalommal megtekintve
Sajnos a mágia ködbe burkolta az ellenséges sereg pontos méretét, de a kémeim biztosan állították, hogy egy szörnyhős is a sereggel van.<br />Tudtam, hogy egy ilyen sereg ellen segítségre lesz szükségem, de sajnos a klántársaim közül akkor még senki sem volt elérhető.<br />Szerencsére pár perc elteltével megérkezett AljasGetto barátom és onnantól már együtt terveztük tovább a támadást.
Sajnos a mágia ködbe burkolta az ellenséges sereg pontos méretét, de a kémeim biztosan állították, hogy egy szörnyhős is a sereggel van.
Tudtam, hogy egy ilyen sereg ellen segítségre lesz szükségem, de sajnos a klántársaim közül akkor még senki sem volt elérhető.
Szerencsére pár perc elteltével megérkezett AljasGetto barátom és onnantól már együtt terveztük tovább a támadást.
Tudtuk, hogy nem késlekedhetünk, így a lehető leggyorsabban felvérteztük magunkat minden elérhető varázslattal és az egyesített seregek elindultak a főrom  ellen.<br />Egy örökkévalóságnak tűnt az út, de végül odaértünk.<br />Gyorsaságunknak és a bátor haditervnek köszönhetően sikerült meglepnünk a szörnysereget, így elsöprő győzelmet arattunk.
Tudtuk, hogy nem késlekedhetünk, így a lehető leggyorsabban felvérteztük magunkat minden elérhető varázslattal és az egyesített seregek elindultak a főrom ellen.
Egy örökkévalóságnak tűnt az út, de végül odaértünk.
Gyorsaságunknak és a bátor haditervnek köszönhetően sikerült meglepnünk a szörnysereget, így elsöprő győzelmet arattunk.
A csata lefolyása _ 1.PNG (411.55 KiB) 6851 alkalommal megtekintve
A csata lefolyása_2.PNG
A csata lefolyása_2.PNG (313.09 KiB) 6851 alkalommal megtekintve
Mesés kincseket zsákmányoltunk, amit testvériesen el is osztottunk.<br />Hazatérve hatalmas ünnepséget rendeztünk.<br />Kobzosaink és történetíróink örökké fogják zengeni dicső tetteinket.
Mesés kincseket zsákmányoltunk, amit testvériesen el is osztottunk.
Hazatérve hatalmas ünnepséget rendeztünk.
Kobzosaink és történetíróink örökké fogják zengeni dicső tetteinket.
A csata lefolyása_3.PNG (414.98 KiB) 6851 alkalommal megtekintve
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára 3 BOS-kor.
mohabbatman
Haladó

#3 Hozzászólás által mohabbatman »

Congratulations! However, the story is too short to be worth a reward. Please add some more description of the battle itself.
BOS
Újonc

#4 Hozzászólás által BOS »

Kiegészítettem a leírást.
Remélem így már elegendően hosszú lesz.
mohabbatman
Haladó

#5 Hozzászólás által mohabbatman »

Congratulations! The reward is waiting for you on the server.
Válasz küldése