We congratulate players AljasGetto and BOS upon the annihilation of an Arch-Ruin and winning 44277 Black Gems on December 11, 2019!
Looking forward to reading the Story about the great feat!
Congratulations to players AljasGetto and BOS!
-
- Haladó
Re: Congratulations to players AljasGetto and BOS!
Egy főrom legyőzésének igaz története BOS tollából
Délután értem haza a munkából és bekapcsoltam a gépet, hogy elrendezzem MyLands birtokaimat.
Azonnal észrevettem, hogy kutatóim egy eddig még sosem látott méretű szörnysereg nyomaira bukkantak.
Egyből elrendeltem a csapatok összevonását a támadáshoz és párhuzamosan kémeket küldtem az ellenséges haderő feltérképezésére.
Sajnos a mágia ködbe burkolta az ellenséges sereg pontos méretét, de a kémeim biztosan állították, hogy egy szörnyhős is a sereggel van.
Tudtam, hogy egy ilyen sereg ellen segítségre lesz szükségem, de sajnos a klántársaim közül akkor még senki sem volt elérhető.
Szerencsére pár perc elteltével megérkezett AljasGetto barátom és onnantól már együtt terveztük tovább a támadást.
Tudtuk, hogy nem késlekedhetünk, így a lehető leggyorsabban felvérteztük magunkat minden elérhető varázslattal és az egyesített seregek elindultak a főrom ellen.
Egy örökkévalóságnak tűnt az út, de végül odaértünk.
Szerencsénkre sikerült rejtve maradnunk, így a szörnysereg az utolsó pillanatig nem is sejtett semmit sem.
Gyorsaságunknak és a bátor haditervnek köszönhetően sikerült meglepnünk a szörnysereget, így elsöprő győzelmet arattunk.
Mesés kincseket zsákmányoltunk, amit testvériesen el is osztottunk.
Hazatérve hatalmas ünnepséget rendeztünk.
Kobzosaink és történetíróink örökké fogják zengeni dicső tetteinket.
Délután értem haza a munkából és bekapcsoltam a gépet, hogy elrendezzem MyLands birtokaimat.
Azonnal észrevettem, hogy kutatóim egy eddig még sosem látott méretű szörnysereg nyomaira bukkantak.
Egyből elrendeltem a csapatok összevonását a támadáshoz és párhuzamosan kémeket küldtem az ellenséges haderő feltérképezésére.
Sajnos a mágia ködbe burkolta az ellenséges sereg pontos méretét, de a kémeim biztosan állították, hogy egy szörnyhős is a sereggel van.
Tudtam, hogy egy ilyen sereg ellen segítségre lesz szükségem, de sajnos a klántársaim közül akkor még senki sem volt elérhető.
Szerencsére pár perc elteltével megérkezett AljasGetto barátom és onnantól már együtt terveztük tovább a támadást.
Tudtuk, hogy nem késlekedhetünk, így a lehető leggyorsabban felvérteztük magunkat minden elérhető varázslattal és az egyesített seregek elindultak a főrom ellen.
Szerencsénkre sikerült rejtve maradnunk, így a szörnysereg az utolsó pillanatig nem is sejtett semmit sem.
Gyorsaságunknak és a bátor haditervnek köszönhetően sikerült meglepnünk a szörnysereget, így elsöprő győzelmet arattunk.
Mesés kincseket zsákmányoltunk, amit testvériesen el is osztottunk.
Kobzosaink és történetíróink örökké fogják zengeni dicső tetteinket.
- Csatolmányok
-
- 7-es rom_1.PNG (182.66 KiB) 6842 alkalommal megtekintve
-
- 7-es rom _2.PNG (152.18 KiB) 6842 alkalommal megtekintve
-
- 7-es rom_3.PNG (128.9 KiB) 6842 alkalommal megtekintve
-
- Sajnos a mágia ködbe burkolta az ellenséges sereg pontos méretét, de a kémeim biztosan állították, hogy egy szörnyhős is a sereggel van.
-
- Tudtuk, hogy nem késlekedhetünk, így a lehető leggyorsabban felvérteztük magunkat minden elérhető varázslattal és az egyesített seregek elindultak a főrom ellen.
Gyorsaságunknak és a bátor haditervnek köszönhetően sikerült meglepnünk a szörnysereget, így elsöprő győzelmet arattunk. - A csata lefolyása _ 1.PNG (411.55 KiB) 6851 alkalommal megtekintve
-
- A csata lefolyása_2.PNG (313.09 KiB) 6851 alkalommal megtekintve
-
- Mesés kincseket zsákmányoltunk, amit testvériesen el is osztottunk.
Kobzosaink és történetíróink örökké fogják zengeni dicső tetteinket. - A csata lefolyása_3.PNG (414.98 KiB) 6851 alkalommal megtekintve
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára 3 BOS-kor.
-
- Haladó
Congratulations! However, the story is too short to be worth a reward. Please add some more description of the battle itself.
Kiegészítettem a leírást.
Remélem így már elegendően hosszú lesz.
Remélem így már elegendően hosszú lesz.
-
- Haladó
Congratulations! The reward is waiting for you on the server.