Congratulations to Gabesz32 and Sermiano!

Itt csak azok hozhatnak létre témákat, akik a Főromok megsemmisítésének történetét írják le!
Üzenet
Szerző
mohabbatman
Haladó

Congratulations to Gabesz32 and Sermiano!

#1 Hozzászólás által mohabbatman »

We congratulate players Gabesz32 and Sermiano upon the annihilation of Arch-Ruin on August 14, 2019, and winning 43994 Black Gems!

Looking forward to reading the Story about the great feat!
Sermiano
Újonc

Re: Congratulations to Gabesz32 and Sermiano!

#2 Hozzászólás által Sermiano »

Amikor belenéztem a kutatóim jelentésébe, először nem hittem a szememnek, hogy egy 7-es főromot találtak a környéken, és rögtön mentem megnézni a helyszínt, ahol kiderült, hogy csöppet sem lesz könnyű feladat, mert egy 7-es agresszív romról volt szó, nem is számszerűsített hordák és légiók tanyájáról, egy jól felszerelt szörnyhős irányításával. Egykori Főnixes klántársam, Gabesz32 rengeteget segített a hőseim fejlődésében, és egy városa is volt abban a királyságban, így neki szóltam, hogy mekkora találat van, szerencsére gyorsan tudta mozgósítani a seregeit és a legalkalmasabb hősét. Nekem a szomszédos királyságban volt a legközelebbi városom, tehát a menetelés és a várakozás legalább nem ígérkezett hosszúnak.

Az előzetes csata számolások alapján úgy tűnt, hogy akár kétszer is neki kell futni és komolyabb veszteségeket bevállalni, de úgy alakult, hogy hiába írta a kémjelentésekben, hogy a szörnyhősnek minden fegyvernemből hordák meg légiók állnak rendelkezésére, valójában semmiből sem volt 100.000 serege, még feleannyi sem, ezért aztán a hőseink képességeinek, ereklyéinek és varázslatainak köszönhetően 0 veszteséggel teljesítettük a feladatot és került egyszerre a tarsolyunkba a romban található sok-sok FI.
Jöjjenek hát a csatajelentésről és a részletekről a képek:
csata-1.jpg
csata-1.jpg (149.93 KiB) 5720 alkalommal megtekintve
reszletek.jpg
Minden kedves játékostársamnak hasonlóan szép sikereket kívánok!
mohabbatman
Haladó

Re: Congratulations to Gabesz32 and Sermiano!

#3 Hozzászólás által mohabbatman »

The story is a little too short. Please add some description of the actual battle.
Válasz küldése