We congratulate players Gabesz32 and Sermiano upon the annihilation of Arch-Ruin on August 14, 2019, and winning 43994 Black Gems!
Looking forward to reading the Story about the great feat!
Congratulations to Gabesz32 and Sermiano!
-
- Haladó
Re: Congratulations to Gabesz32 and Sermiano!
Amikor belenéztem a kutatóim jelentésébe, először nem hittem a szememnek, hogy egy 7-es főromot találtak a környéken, és rögtön mentem megnézni a helyszínt, ahol kiderült, hogy csöppet sem lesz könnyű feladat, mert egy 7-es agresszív romról volt szó, nem is számszerűsített hordák és légiók tanyájáról, egy jól felszerelt szörnyhős irányításával. Egykori Főnixes klántársam, Gabesz32 rengeteget segített a hőseim fejlődésében, és egy városa is volt abban a királyságban, így neki szóltam, hogy mekkora találat van, szerencsére gyorsan tudta mozgósítani a seregeit és a legalkalmasabb hősét. Nekem a szomszédos királyságban volt a legközelebbi városom, tehát a menetelés és a várakozás legalább nem ígérkezett hosszúnak.
Az előzetes csata számolások alapján úgy tűnt, hogy akár kétszer is neki kell futni és komolyabb veszteségeket bevállalni, de úgy alakult, hogy hiába írta a kémjelentésekben, hogy a szörnyhősnek minden fegyvernemből hordák meg légiók állnak rendelkezésére, valójában semmiből sem volt 100.000 serege, még feleannyi sem, ezért aztán a hőseink képességeinek, ereklyéinek és varázslatainak köszönhetően 0 veszteséggel teljesítettük a feladatot és került egyszerre a tarsolyunkba a romban található sok-sok FI.
Jöjjenek hát a csatajelentésről és a részletekről a képek:
Minden kedves játékostársamnak hasonlóan szép sikereket kívánok!
Az előzetes csata számolások alapján úgy tűnt, hogy akár kétszer is neki kell futni és komolyabb veszteségeket bevállalni, de úgy alakult, hogy hiába írta a kémjelentésekben, hogy a szörnyhősnek minden fegyvernemből hordák meg légiók állnak rendelkezésére, valójában semmiből sem volt 100.000 serege, még feleannyi sem, ezért aztán a hőseink képességeinek, ereklyéinek és varázslatainak köszönhetően 0 veszteséggel teljesítettük a feladatot és került egyszerre a tarsolyunkba a romban található sok-sok FI.
Jöjjenek hát a csatajelentésről és a részletekről a képek:
Minden kedves játékostársamnak hasonlóan szép sikereket kívánok!
-
- Haladó
Re: Congratulations to Gabesz32 and Sermiano!
The story is a little too short. Please add some description of the actual battle.