Crixusz & Bartisz 7 rom

Itt csak azok hozhatnak létre témákat, akik a Főromok megsemmisítésének történetét írják le!
Üzenet
Szerző
Crixusz
Újonc

Crixusz & Bartisz 7 rom

#1 Hozzászólás által Crixusz »

Este épp lefekveshez keszulodtem, mikor úgy gondoltam még egyszer szét nézek a kiralysagomban.
Hirtelen a jelentések között feltűnt valami furcsa , először nem foglalkoztam vele így át is siklottam fölötte .
Aztán valamiért egy furcsa érzés fogott el. Egy olyan dolog fölött siklottam el amit még eddig nem láttam.
A jelentések között visszakerestem mi volt az a furcsa dolog. Egy 7 es romot találtam. Egyből fel is ébredtem .
Majd miután a kémek vissza tértek , beigazolódott ez bizony egy 7 es romot. Benne egy hatalmas szornyhossel.
Üzentem Bartisz nevű szovetsegesemnek ami szerencsére azonnal reagált . Megosztottam vele a 7 es rom helyét.
Pár erősítő tekercset elhasznalva útnak indultunk. Az út hosszú és fárasztó volt mindkét seregnek.
Miután oda értünk a szörnysereg azonnal megindította haderejét felénk .
Ádáz csatát vívtunk a szörnyekkel, ám de sikerült felül kerekedni rajtuk, így sikeres győzelmet aratva.
Ezután mindketten vissza tértünk zsákmányunkal a városunkba.
Most pedig megosztjuk ezt a sikert az egész világgal :)
Csatolmányok
Screenshot_20190131-134150.png
Screenshot_20190131-134143.png
Screenshot_20190131-134133.png
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1 Crixusz-kor.
mohabbatman
Haladó

Re: Crixusz & Bartisz 7 rom

#2 Hozzászólás által mohabbatman »

Congratulations on the annihilation of the Archruin! Although very colorful, your story lacks description.
Please elaborate the story further to receive the reward, it's surely worth the effort :)
Válasz küldése