Sikertelen quest
Sikertelen quest
Sziasztok.
Mi a következménye a sikertelen questeknek? Gondolom van vmi mivel számolja... 1/6 és pirossal irja. HA vki tudja homályositson fel legyen szives:)
Mi a következménye a sikertelen questeknek? Gondolom van vmi mivel számolja... 1/6 és pirossal irja. HA vki tudja homályositson fel legyen szives:)
Re: Sikertelen quest
Szia!
Vannak küldetések, amelyeknél számít. Ezeknél általában különösen erős tárgyakat kapsz jutalmul, melyeket a hős viselhet (legalább is amiről nekem tudomásom van azok ilyenek). Ezeknél a küldetéseknél ha X mennyiségű feladatot nem teljesítesz a kitűzött célszám (a példánál 150) előtt, akkor a küldetés törlődik a listádról és nem végrehajtható többé, akárhol is tartottál benne.
Vannak küldetések, amelyeknél számít. Ezeknél általában különösen erős tárgyakat kapsz jutalmul, melyeket a hős viselhet (legalább is amiről nekem tudomásom van azok ilyenek). Ezeknél a küldetéseknél ha X mennyiségű feladatot nem teljesítesz a kitűzött célszám (a példánál 150) előtt, akkor a küldetés törlődik a listádról és nem végrehajtható többé, akárhol is tartottál benne.
- Csatolmányok
-
- Az alábbi küldetés is ilyen.
- MyLands001.jpg (407.82 KiB) 43344 alkalommal megtekintve
Egy gép akkor nem tekinthető gépnek többé, ha elkezd félni a halálától.
Köszönöm. Tehát akkor a pénzes küldiket is meg kell csinálni ha nem akarom elbukni:)
Ha a játék legerősebb cuccaira (relikviák) hajtasz, akkor bizony igen.
Trükkös dolog nemdebár? 

Egy gép akkor nem tekinthető gépnek többé, ha elkezd félni a halálától.
ha van elég aranyad és eléred a 10.000.000 pont határt már bírsz árverésen rész venni . És akkor bírsz venni FI-t (fekete igazgyöngy) onnantól kezdve minden jól fog menni
minden nap 2-szer lehet venni ! 

ha halasztod a nem időhöz kötött questeket akkor nem kapsz időhöz kötött pénzes questeket sem, így van időd gyűjteni a fi-t:D
-
- Haladó
A leírásban az van, hogy nem függenek össze a küldetések....azaz, szerintem mindegy, hogy csinálom-e vagy nem, adja azokat amiket gyöngyért lehet csinálni.
Miért nem kapok új questeket?#
A questek megjelenése bizonyos feltételektől függ. A fórumon a játékosok megosztják egymással a megfigyelésüket és a tippjeiket arról, hogy mikor is jelenik meg egyik vagy másik quest.
ez a wikiből van:) Ebből gondolom hogy egymásra épülnek:) És eddig csak egy időhöz kötött küldit kaptam azóta nem lett kész más küldim és azóta se jött:)
A questek megjelenése bizonyos feltételektől függ. A fórumon a játékosok megosztják egymással a megfigyelésüket és a tippjeiket arról, hogy mikor is jelenik meg egyik vagy másik quest.
ez a wikiből van:) Ebből gondolom hogy egymásra épülnek:) És eddig csak egy időhöz kötött küldit kaptam azóta nem lett kész más küldim és azóta se jött:)
-
- Haladó
Cáfolnom kell, mert volt nap, hogy csak este léptem be, nem csináltam semmit, nem fejeztem be küldit és mégis ot volt az új.
Pl. meglett az aknám, és jött a quest, hogy építsek rá ezt meg azt, azaz az akna nem volt feladat mégis lett belőle küldi.
más.....a mellettem lévő játékos kőfejtőt emelt egy egymssal közös városfalon kívüli terültre...azonnal jött a feladat: romboljam le neki.
Jó lenne tudni mi is fog lenni a következő, mert lehetne siettetni ezt a dolgot, ha tudjuk mi fog jönni.
Pl. meglett az aknám, és jött a quest, hogy építsek rá ezt meg azt, azaz az akna nem volt feladat mégis lett belőle küldi.
más.....a mellettem lévő játékos kőfejtőt emelt egy egymssal közös városfalon kívüli terültre...azonnal jött a feladat: romboljam le neki.
Jó lenne tudni mi is fog lenni a következő, mert lehetne siettetni ezt a dolgot, ha tudjuk mi fog jönni.
- LadyShilla
- Kapitány
Hát attól függ milyen irányban fejlődsz. Pl Egy feladat romokat találni. A következő, hogy l. szintű romok megsemmísítése és jön a pénzes quest is hozzá, hogy hír az I. szintű romok elhelyezkedéséről, majd jön
az újabb feladat hogy 50 bármilyen szintű rom felfedezése, és egy 2. szintű rom megsemmisítése és a következő egy 3. szintű rom megsemmisítése, ha azzal végeztél...
szóval folyamatosan jönnek és van összefüggés mert ha legyőzted pl. a 2. szintű ellenséget akkor adja meg a következő feladatot a 3.szintű megsemmisítésére.
az újabb feladat hogy 50 bármilyen szintű rom felfedezése, és egy 2. szintű rom megsemmisítése és a következő egy 3. szintű rom megsemmisítése, ha azzal végeztél...
szóval folyamatosan jönnek és van összefüggés mert ha legyőzted pl. a 2. szintű ellenséget akkor adja meg a következő feladatot a 3.szintű megsemmisítésére.
Lady Shilla
én már lemondtam erről a küldiről:) Rengeteg fi-t kellene beletolni, mert most 150-200 fi-s questek jönnek:) És mg úgyse lehet mire használni:) A jövőben meg meg lehet majd szerezni romokból:)
Haha! Látom jókat rágódtok a fizetős feladatokon! Fizetni? Nem fizetni? Hogy is kellene? Na akkor kik is lesznek majd előnyben? A pénzesebbjei? Vagy nem számít hogy fizetsz-e vagy sem, mert ugyis ugyan ott leszel? Elfogynak a feladatok, mert nem fizettél? Vagy nem is kellenek azok a fránya feladatok? Skacok, ez egy lutri. Ne egyétek már annyit rajta magatokat. Van aki cigarettára költ, van aki házra gyüjtöget. Mindenki döntse el, neki mennyit ér ez a játék.
-
- Újonc
sziasztok
én a kémes küldetésnél akadok meg 1 kicsit. A 4. más sikerült,de akkor az -1. -2. -3. miért nem tudom megcsinálni. Ezt nem sorban kellene? vagy csak én nem jól értelmezem a feladatot?
előre is köszike
én a kémes küldetésnél akadok meg 1 kicsit. A 4. más sikerült,de akkor az -1. -2. -3. miért nem tudom megcsinálni. Ezt nem sorban kellene? vagy csak én nem jól értelmezem a feladatot?
előre is köszike
Meg tudná mondani valaki, h pontosan milyen feltételek mellett teljesül az "Akna visszafoglalása" quest? Simán elfoglaltam egyet, nem volt jó. Egyikben volt védőépület, leromboltam, elfoglaltam, nem volt jó.
az akna visszafoglalásánál a már elfoglalt aknádat vki elfoglalja és te visszafoglalod. ennyi és rögtön adja
köszönöm, vkivel majd összebeszélek
Én tudom hogy lehet teljesiteni eszt a feladatot nem halasztva el egy időkorlátozó feladat se és gyöngy vásarlás nélkül 

Akkor le ne írd! 

Akkor le ne írd! 

-
- Újonc
valaki meg tudja mondani hogy kb mennyi FI kell a 150 feladadoshoz mert ha tobb szaz dollar akkor bukta nem kezdek bele
Hát.
Érdekes hozzászólások vannak a quest sikeres avagy sikertelen részére.
Szerintem élvezd a játékot és Te magad leszel sikeres
Érdekes hozzászólások vannak a quest sikeres avagy sikertelen részére.
Szerintem élvezd a játékot és Te magad leszel sikeres