7-es rom megsemmisítésének története, Vol.2

Itt csak azok hozhatnak létre témákat, akik a Főromok megsemmisítésének történetét írják le!
Üzenet
Szerző
BlaALovag
Újonc

7-es rom megsemmisítésének története, Vol.2

#1 Hozzászólás által BlaALovag »

7-es rom megsemmisítéséről szóló történetünk, szövetségessel!
Egy átlagosnak mondható napnak indult, a kutatóim keresgéltek, kutatták a környező királyságokat. Jöttek is a jelentések folyamatosan, hogy miket is leltek a környéken. Elkezdtem átnézni a leveleimet, sok kisebb apró romok, akna, és egyéb külső birtokok közt akadt meg a szemem az egyiken. Az ön kutatói 7-es romot találtak! Első ránézésre nem is hittem el, néztem a levelet, gyorsan a királyságot, és akkor tudatosult bennem igazán, hogy IGEN, ez egy 7-es rom...

Mivel sebesen kellett cselekedni, ezért, az első gondolatom az volt, hogy be kell kémkednem, hogy mi is van romban, és kutatja-e valaki a királyságot. A pontos sorrendre már nem is emlékszem, de az egyik követte a másikat, az biztos! A második pedig, hogy a szövetségesem , chur, online van-e, mivel jómagam 4-es szintű játékosként esélytelen vagyok a romok romjával szemben.
Képkivágás_7-es rom létszám-fi.PNG
Küldtem is levelet a szövetségesemnek, megosztottam vele a rom koordinátáit, és indult a számolás, hogy mekkora seregre van szükségünk a győztes csatához, de mindeközben arra is kellett gondolni, hogy nagyon gyorsnak kell lennünk, mivel már más is kutathatja a királyságot, a romot . Sajnos a csapataim messze voltak, igaz túl sokat nem számított volna a csatában, de a hősöm készsége igen csak jól jött volna. Egy hős volt a közelben, ami a fővárosomat erősítette. Így nem volt nehéz a választás, hogy mi is legyen... Maradt a polgármester.

Chur osztott szorzott, összevont és neki is indultunk a romnak. Aztán jött a hosszú várakozás. Természetesen, ahogyan lenni szokott más uralkodók is kutatták a királyságot, de mi egy kicsit jobb helyzetben voltunk, mivel már támadásba lendültünk.
Telt múlt az idő, a csapat úton, és a hosszú várakozás, meghozta gyümölcsét, csapódott a sereg, és jött az üzenet, GYŐZTÜNK!

-Egy gondolat:
Chur igazi szövetséges, feltehetném a kérdést, hogy hányan tették volna meg ugyanezt!

Képkivágás_erődítmény.PNG
Képkivágás_erődítmény.PNG (127.66 KiB) 5041 alkalommal megtekintve
Képkivágás_1 kör.PNG
Képkivágás_1 kör.PNG (242.99 KiB) 5041 alkalommal megtekintve
Képkivágás_ön győzött.PNG
Képkivágás_ön győzött.PNG (128.61 KiB) 5041 alkalommal megtekintve
Képkivágás_sereg1.PNG
Képkivágás_sereg2.PNG
Képkivágás_sereg2.PNG (334.63 KiB) 5086 alkalommal megtekintve
Ahogy mi értesültünk a hírről, úgy a világunk is, hatalmas esemény történt, ettől volt hangos a kocsma is. Temérdek Fi, kristályok, varázstárgy ütötte a markunkat. És, ami a legfontosabb, dicsőség!
Kaptam is gratulációkról szóló üzeneteket, bár jómagam csak a megtaláló voltam, illetve a résztvevő, de megköszöntem. Ez volt az én történetem a 7-es rommal való találkozásról.
Churnak és jó magamnak is ez volt az első 7-es rom.

Köszönöm a figyelmet, és a többi játékosnak is romban/romokban gazdag napokat kívánok.
Üdvözlettel : BlaALovag
A hozzászólást 8 alkalommal szerkesztették, utoljára 2 BlaALovag-kor.
Hecsa
Újonc

Re: 7-es rom megsemmisítésének története, Vol.2

#2 Hozzászólás által Hecsa »

Gratula Nektek is! 8-)
Válasz küldése