7-es ROM megsemmisítésem története

Itt csak azok hozhatnak létre témákat, akik a Főromok megsemmisítésének történetét írják le!
Üzenet
Szerző
chur
Újonc

7-es ROM megsemmisítésem története

#1 Hozzászólás által chur »

7-es ROM megsemmisítésem története:

Egy álmosító júniusi hétfői nap után este éppen a kutatóim által aznap talált 5* és 6*-os ROM-ok helyét osztottam meg tábornokaimmal, amikor egy futár érkezett BlaALovag szövetségesemtől, hogy kutatói egy hatalmas szörny hordákkal teli 7*-os ROM-ra leltek a déli határvidéken
Képkivágás_7-es rom létszám-fi.PNG
Képkivágás_7-es rom létszám-fi.PNG (1.51 MiB) 4340 alkalommal megtekintve
. Nem akartunk hinni a füleinknek, ezért még egyszer megismételtettem eme hihetetlen hírt a futárral. Tábornokaim a hír hallatára felhördültek, de rajtam csak a nyugodtság jeleit látták. Gondolataim máris a csapatösszevonáson és a ROM mielőbbi likvidálásán jártak. Gyorsan futárt küldtem BlaALovaghoz, hogy seregét mozgósítsa, de sajnos azok messze vidéken irtották a szörnyek hordáit, így csupán egyik Polgármesterét tudta a csatába küldeni velem. A sereg gyorsan összeállt, eközben látnokaink folyamatosan munkában voltak, hogy más nagyurak nem fedezik e fel a szörnyek rejtekhelyét. Szerencsére minden csendes volt, az indulásig nem fedte fel senki más a 7*-os ROM helyét. Ekkor BlaALovag futára ismételten megérkezett a hírrel, hogy vezére megindult a szörnyek irányába. Ennek tudatában parancsot adtam a seregnek, hogy csatlakozzanak szövetségesem vezéréhez, hogy együtt pusztítsuk el ezt a félelmetes szörny sereget.
Névtelen 2.png
Névtelen 2.png (233.47 KiB) 5653 alkalommal megtekintve
A feladatunk nehezítette, hogy Ilfed, a Szörnyek 44-es szintű vezére nem hagyta el a búvóhelyüket, így nagyban erősítette a szörnyhad erejét. Az idő lassan telt, ameddig a sereg lassan, de biztosan a célja felé haladt. Kémeink, látnokaink folyamatosan kémkedték, látnokolták a ROM-ot, de az idő teltével szerencsére semmi változást nem tapasztaltak. Valamivel este 8 óra után megütköztünk a bestiákkal és vezérükkel a ROM-ban található mérhetetlen mennyiségű Fekete igazgyöngyért, Kristályokért és Varázstárgyért. A csata csupán 1 órán át tartott, mert váratlan támadásunk és hatalmas erőfölényünk ellenfeleink félelmetes seregét lemosta a csatatérről. Hordáraink és vezéreink felkutatták, összeszedték a temérdek mennyiségű Fekete igazgyöngyöt, zöld, sárga és lila kristályokat, varázstárgyat, valamint a szép mennyiségű nyersanyagot és a birodalom lakosságának egész úton át tartó üdvrivalgása közepette tette meg a várainkig hátralévő utat. Akkorra már minden a birodalomban élő uralkodó értesült hőstettünkről, melyet néhányan irigykedéssel, néhányan elismeréssel jutalmaztak. Ez a nap örökké emlékezetes lesz, hiszen ilyen hőstettet kevesen hajtottak végre ebben a birodalomban.
Csatolmányok
Névtelen.png
Névtelen 3.png
Névtelen 3.png (261.56 KiB) 5653 alkalommal megtekintve
Válasz küldése