Történésem 7-es rom megsemmisítéséről..

Itt csak azok hozhatnak létre témákat, akik a Főromok megsemmisítésének történetét írják le!
Üzenet
Szerző
gagaka
Újonc

Történésem 7-es rom megsemmisítéséről..

#1 Hozzászólás által gagaka »

Csodás délutánom volt. Épp agresszív romra vontam össze a csapataim egy részét, amikor jött az értesítés a legerősebb romra lelt kutatóm.
Nem akartam hinni a szememnek, először leltem 7-es romra.-:)
Az adrenalin szintem azonnal kúszott felfelé, hamarjában terepszemle majd lássuk a medvét, mi van a vár belsejében. A Főszörny helye üres volt, először el sem akartam hinni, azután láttam csak a szörnyek is csak kevesen. Ennél jóval többen szoktak egy-egy ilyen várban tanyázni. Főhősöm felvérteztem, egységeket mellérendeltem jöhet egy gyors számlálás, utána parancs kiadva, Támadás! Gombnyomásra el is indultak. Jött a borzalmasan hosszú várakozási idő, nézem az órát, még csak pár perc telt el, az idő is megállt. Akkor egy kávé hozzá egy cigi, az kell ilyenkor.
Nah időtlen-idő múlva, végre peregtek vissza a támadási idő másodpercei , birtok megszűnt helye üres, az első kép már jó, hamar az üzibe, ott mit mutat. SIKERÜLT ahogy a számláló is előre jelezte, 0-szaldósan győzött a kis csapatom!!!! Az összes 39071 fekete igazgyönygy már mind nálam biztonságban!

Akkora élmény volt, jó idő elteltével is hihetetlennek tűnt, hogy ez mind velem megesett. Kívánom Mindenkinek tiszta szívből, LEGYEN ÍLY SZERNCSÉTEK Nektek is!

http://keptarhely.eu/view.php?file=2017 ... m7mkaq.png
Felhasználói avatar
bazsarozsa
Haladó

Re: Történésem 7-es rom megsemmisítéséről..

#2 Hozzászólás által bazsarozsa »

Our sincere congrats on destroying the Archruin. The story however needs to be improved.
Válasz küldése