"Nem sikerült questek" újbóli megkapása

Mielőtt létrehoz egy témát, bizonyosodjon meg arról, hogy az Ön ötletét még nem ajánlotta fel senki más. Ehhez használja a fórum keresőrendszerét az Ajánlatok és Ötletek fejezetben.
Az itt feltüntetett üzenetek közül azok, amelyek nem tartalmaznak hasznos és logikus információt, figyelmeztetés nélkül törölve lesznek.
Üzenet
Szerző
SithEmperor
Újonc

"Nem sikerült questek" újbóli megkapása

#1 Hozzászólás által SithEmperor »

Üdv!
Volna egy ötletem a questekkel kapcsolatban.

// Arra kérnék mindenkit, hogy aki elolvasta, véleményezze is a felvetést egy egyetértő hozzászólással, hogy valami eredményt is elérhessünk vele! - Köszönöm! ;) //

Egy saját példán keresztül vezetem le, mi jutott az eszembe és miért.

Én speciel a játék elején még nem tudtam felmérni, hogy az "Egymás után 150 feladatot hajtani végre!" küldetés ennyire értékes lehet 'late game-ben', tehát a későbbi játékban, ezért akkor még figyelmen kívül hagytam.
Most viszont, hogy már tudom milyen értékes, és bánom, hogy akkor nem csináltam meg, ...de nem fogok egy év után csak ezért új fiókot indítani (pláne, ha folyamatos előfizető vagyok). Pedig most örömmel megcsinálnám.

Az ötlet tehát:
A "Teljesített feladatok" listán belül a "Nem sikerült" questek újbóli megkapását szeretném elérni.
Kritériumok:
- Csak folyamatos előfizetőknél legyen lehetséges (vagy akár mindenkinél)
- Egy quest újbóli megkapás ára legyen FI-hez kötve (50-200 FI ~ kisebbek-nagyobbak / vagy mind ugyanannyi)
- A ciklikusan megjelenő és ismétlődő questeknél a "nem teljesített" feladatokat valamilyen időkorláttal (mondjuk 1 hónap) lehetne csak újrakapni, és erre az időkorlátra vonatkozna a "Jelenlegi feladatok" közt lévő quest is.
(Példának okáért: A "Hadsereg kiképzésének felgyorsítása" questen akkor is időkorlát lenne, ha azt nemrég kaptuk meg a "Jelenlegi feladatok"-nál.)

Tehát, ha én régen nem költöttem annyit a questekre, de most meg költenék, akkor miért ne tehetném ezt meg anélkül, hogy új felhasználót indítsak? Semmi plusz előny nem származna belőle a többi játékoshoz képest.

Gazdasági nyelvre fordítva: WIN-WIN! A rendszer egyes felhasználói olyan dolgokra költenének, amire jelen pillanatban sehogy se tudnának - és még örülnének is neki :D
Mindenkinek jár egy plusz esély!

Várom a véleményezést! ;)
Chrian
Kapitány

Re: "Nem sikerült questek" újbóli megkapása

#2 Hozzászólás által Chrian »

Ezt úgyse fogják bevezetni. HA másért nem is azért, mert a 150 után jön a 200 és ha azt is teljesítetted az utolsó 50 küldetés nevezetű csoda. Feltételezem ilyen 90/150 körül buktad el a küldetést, tehát ha utána újra indítanád ez az egész megcsúszna és akkor mondjuk 180/200nál bombáznád az adminokat, hogy nincs teljesíthető küldetés csak a váltsad ki 10.000fiért az alkesz tudományt stb fiért jövő 24 órás küldetések és akkor már akár meg is vehetnéd az 5ös ereklyét amit akarsz. Másrészt meg ha sajnáltad a 100-200 fis 24 órás küldetésekre a pénzt akkor később is sajnálnád főleg, hogy az előbb említettek miatt akkor már az 1500-2000fis küldetéseket kéne kiváltanod és erre kicsi az esély. De ha meg be is tennék, akkor nem 100-200 fiért hanem mondjuk 50e-ért, mert itt 3db 5ös ereklyéről van szó igazából.

Megjegyzem nekem egyik se teljesült, szóval nem azért írom, hogy ne legyen jó azoknak akik bebukták, mert gondolták, hogy az annyira nem nagy szám, hogy 100-200 fiket fizessen érte az ember. Csak valamennyire ismerem a hozzáállásukat, nekik a pénz kell nem pedig, hogy neked jó legyen, ha újra kezded az nekik igenis jó, mert már eljutottál valameddig, ha újrakezded van egy hátrányod amit csak pénz befizetéssel dolgozhatsz le.
SithEmperor
Újonc

Re: "Nem sikerült questek" újbóli megkapása

#3 Hozzászólás által SithEmperor »

Igen, ez egy reális elgondolás, amit írtál.
De azzal ki kell, hogy egészítsem (kiállok az eredeti terv mellett) Én - személy szerint( és vélhetőleg Te se, meg sokan mások se), ennyi idő után BIZTOS, hogy nem kezdek újat, amennyiben pedig lehetőség lenne rá, akkor BIZTOS, hogy költenék rá. :)

Annyival tényleg ki kéne egészíteni a kritériumokat, hogy a horror összegű questek (~ több ezer FI és az feletti questek ebbe ne legyenek besorolva) és amennyiben az elgondolásod szerint szükség lehet rá, bizonyos mennyiségű questet újra meg kellene kapnunk.
- Tehát, akkor egye fene, fizessünk egy nagyobb összeget érte, de reális keretei legyenek annak,hogy normális feltételek mellett meg is csinálhassuk.

És hangsúlyozom, ez olyan fejlesztés lenne, amivel tényleg többletprofithoz jutna a rendszer is, ebben biztos vagyok. (rám vetítve biztos) max akkor legyen újabb kritérium, hogy aki már több mint egy éve játszik (pláne, ha előfizető), akkor tehesse ezt meg. Mert kétlem, hogy valaki egy év munkája után csak ezért újat kezdene. (a pár hónapos account, az más tészta)
Válasz küldése