Titen és Feketesárkány ellenség az ellenség földjén

Itt csak azok hozhatnak létre témákat, akik a Főromok megsemmisítésének történetét írják le!
Üzenet
Szerző
FeketeSarkany
Újonc

Titen és Feketesárkány ellenség az ellenség földjén

#1 Hozzászólás által FeketeSarkany »

Reggel ahogy Titen, királyságának örökké éber uralkodója távozni készült reggeliző asztalától napi teendői után nézni , futár érkezett. - Királyom szörnyű hírt hoztam! Ellenségeink az embervadászok a határvidék túloldalán szövetkezni látszanak a világunk egészét érintő fenyegetéssel a szörnyek iszonyú hordájával. A szörnyek legerősebb harcosaik egyikét küldték alkut kötni a világunk elveszejtésére. Hatalmas kincsekkel megrakottan érkezett az iszonyat ura Nidiszen, hogy ellenségeinknek juttatva azokat elpusztítson bennünket az ő kezük által. - Mekkora a seregük beszélj! - Bocsáss meg királyom de a szörnyek ekkora hordáját nem tudtam egymagam számba venni! - Egyél igyál válts lovat és vidd üzenetem FeketeSárkánynak! - De uram aki az ő földjére lép halál fia! - Vidd a lobogómat és becsületemre mondom hajad szála sem görbülhet!
- Kapitány fogd az embereid és tudd meg mekkora a fenyegetés bármi áron megértetted!
- Igen nagyuram máris nyergelünk ozsonnára ideér a futár a hírekkel, de engedelmeddel most indulunk.
- Nagyuram valami sötét felhő közelít! - Nem felhő az hanem a Sárkány! Ürítsétek ki az udvart, a lovakat őrizzétek, meg ne szökjenek. Hallótávra senki ne legyen négyszemközt van beszédem vele!
- Üdvözlégy öreg barátom. -Azt hittem ma magad jössz! Velem ünnepelni a születésnapomon és elpusztítani a söröshordóim, erre futárt küldesz és ide kéretsz? De hagyjuk is a szófia beszédet mond mi baj történt?! - Nidiszen... - Értem... Eljött hát az utolsó leckéd ideje! Mekkora az ereje és hol tanyázik? - 61-17-en tanyázik körbevéve ellenségeinkkel attól tartok lepaktálna velük, az erejét még nem tudom de ozsonnára ideérnek a hírek. - Addigra késő lesz lépni, készítsd a sereget és a telepeseket várost verünk mellé és onnan pusztítjuk el! Igyekezz mire befutnak a hírek a telepesek már ácsolják a várat!
kemleles.jpg
Megérkeztek a hírek a varázslók felvértezték a sereget, a jósok pedig sima győzelmet ígértek. Elindult a had a mágiának hála 35 perc alatt érték el a 13 királyságra fekvő völgyet. Eközben papjaink bőszen imádkoztak hogy ellenfeleink ne leljék nyomát a támadó seregeknek. És az istenek kegyéből nem is fedeztek fel minket. Épp csak megpihentek varázslóink már mormolták is imáikat hogy mielőbb elérjük az ellenséget. Útra keltek hadaink melyhez hasonlót ritkán lát bárki halandó. Lépteik alatt némán nyögött a föld. Ekkor Nidisen észre vette a támadókat de mágusaink meggátolták hogy segítséget hívjon így minden dühét seregünkre zúdította, és megtudtuk miért is ő a rémület ura. Álltuk a sarat de a szörnyek jobban bírták a rettegést...
remulet.jpg
Háromszor csaptunk össze és minden elcsendesült. Nidisen elbukott a kincsei is a miénk lettek.
1kor.jpg
2kor.jpg
3kor.jpg
Gyógyítóink is tették a dolgukat így épségben hazavihettünk mindenkit.
gyozelem.jpg
Miután a rettenet ideje elmúlt visszatértek a rettegők is. Most már biztonságban vagyunk csak haza kell érni ha az imáink meghallgattatnak ellenségeink csak hűlt helyünket találják.
ujraegy.jpg
titen
Újonc

Re: Titen és Feketesárkány ellenség az ellenség földjén

#2 Hozzászólás által titen »

Remélem lefordítják más nyelvre is..... :lol: :lol:
jó kis buli volt!
mehi
Ezredes

#3 Hozzászólás által mehi »

" Egyél igyál válts lovat és vidd üzenetem FeketeSárkánynak! - De uram aki az ő földjére lép halál fia!"
Ez a legjobb benne :lol:
Kép
Doresz
Újonc

#4 Hozzászólás által Doresz »

Ügyesek voltatok! Millió gratula ;) :*

Sárkány, ha egyszer netán lesz még gyerkőcöm, majd te írod neki a meséskönyveket :P :D
titen
Újonc

#5 Hozzászólás által titen »

Jó lenne végre megkapni a jutalmat is érte!
:cry:
Válasz küldése