Üdv!
Az a gondolatom támadt, hogy miért ne lehetne azokat a városokat, amelyeket a játékosok elhagytak (vagyis kinyílt a kapujuk és rabolhatóak, törlődési idő alá kerültek stb) áthelyezni "Hitehagyott" állapotba.
Ugyanis eléggé furán néz ki jelenleg, hogy ezeket az üres városokat csak úgy tudja kifosztani a közelében lévő frakció-társ, hogy "Hitehagyott"-á válik. Pedig ugye valójában nem támad frakcióbeli társakra, hiszen aki hetekig nem törődik az 1-2-es városával az abbahagyta. Viszont az ellenfél frakciójából a játékos ugyanazt az üres falut büntetés nélkül foszthatja.
Ergo, példával:
Van egy 3x3-as királyság, ahol 15 világos és 15 sötét frakciós játékos játszik. Mindegyik világos frakciós játékos aktív, viszont a sötét frakcióból 5-en otthagyták a városukat. Eltelik 1-2 hét és azok az otthagyott városok már nyitott kapukkal álldogálnak nyersanyagokkal.
Namost nem elég, hogy a területen többen lettek így a világosok, még az otthagyott városokat is csak ők foszthatják büntetés nélkül.
Szerintem, ha mindenki büntetés nélkül foszthatná azokat a városokat amiket már egyértelműen elhagytak gazdáik (és már auto-törlés alatt is állnak, nyitott kapukkal), akkor sokkal tisztességesebb/fairebb lenne. A hitehagyottak pedig büntetés nélkül támadhatóak, ergo legyen belőlük hitehagyott (semleges).
Nem játszó játékosok
Nem játszó játékosok
Egy gép akkor nem tekinthető gépnek többé, ha elkezd félni a halálától.
Re: Nem játszó játékosok
Ezt az ötletet támogatnám én is!
Nem ésszerű, hogy pl egy multi miatt kizárt játékos támadása miatt hitehagyottá válok, holott ő biztosan nem fog visszajönni.
Nem ésszerű, hogy pl egy multi miatt kizárt játékos támadása miatt hitehagyottá válok, holott ő biztosan nem fog visszajönni.
- zsitvamiki
- Kapitány
- Helyszín: Menzobranzei
Én is támogatom de az az ötletem is támadt, hogy csak az aki 1 hétnél többet nem játszik azt a várost el lehet foglalni.
zsitvamiki 48/1 Marianna3 klán aki akar az csatlakozzon a klánhoz de elötte írjon rám.
-
- Újonc
De még lehetne az is hozzá hogy bárki megtámadhatgyja pl.: egy 1*-os játékost kizárnak azt bármilyen szintű játékos is megtámadhatja
Romok eladók
-
- Újonc
vagy regiszraljak ugy mint-rom-ot es az FI-t is kifosztani mongyuk 5-10 FI-ig
es rang es frakcio korlát nelkul és utanna torlodne a varos vagy az ott lévo FI a kincstar ban
levassarolni
es rang es frakcio korlát nelkul és utanna torlodne a varos vagy az ott lévo FI a kincstar ban
levassarolni
-
- Újonc
szerintem is jo lenne