KLÁN TGF
KLÁN TGF
Sziasztok, 50-15 környéki klán, TGF-et hirdet 2 szabad hely van még a regisztrációig. Bővebb info a játékban "Gaber"-nél, Ő a Klán Leader.
Sziasztok, a FényHarcosai
Sziasztok, a FényHarcosai
Re: KLÁN TGF
Én szeretnék jelentkezni ha még lehet
Kedves játékosok!
Várom minden, olyan aktív Human illetve Elf játékosok levelét akik szeretnének egy jó és összefogó klán tagja lenni.Klán neve melyet alapítottam: Immortals.
Szép napot, és jó játékot kívánok minden kedves játékosnak!!
Üdv : DonSasa Klánvezető
Várom minden, olyan aktív Human illetve Elf játékosok levelét akik szeretnének egy jó és összefogó klán tagja lenni.Klán neve melyet alapítottam: Immortals.
Szép napot, és jó játékot kívánok minden kedves játékosnak!!
Üdv : DonSasa Klánvezető
Újra Tagfelvétel az Árnyékhad klánnál!!!
41-8-48 Fehértó Gustavo Démon befogadó klánt és szövetségest keres a környékről !
KEZDŐ VAGYOK ! MINDEN AJÁNLATOT SZÍVESEN VESZEK.
KEZDŐ VAGYOK ! MINDEN AJÁNLATOT SZÍVESEN VESZEK.
Helló! Még kezdő vagyok de fejlődő képes.
Szeretnék csatlakozni egy klánhoz 34-6-1 Hádés Sity.
Előre is köszi a meghivást.
Szeretnék csatlakozni egy klánhoz 34-6-1 Hádés Sity.
Előre is köszi a meghivást.
-
- Újonc
Hi!
Léci vegyetek fel vmi frankó lovag klánba! 43-4-52
Köcce!
Léci vegyetek fel vmi frankó lovag klánba! 43-4-52
Köcce!
Sziasztok!
Klánba lépnék vagy jelentkezőket várok alapításhoz. A 46-15-9-en vagyok elérhető.
Előre is köszi!
Klánba lépnék vagy jelentkezőket várok alapításhoz. A 46-15-9-en vagyok elérhető.
Előre is köszi!
Sziasztok, Isbet vagyok.
Démonokat választottam fajnak és szeretnék klánba csatlakozni! Kezdő vagyok de fejlődöm
Jöhetnek a meghívók. Városom: 35-18-41 es koordináták alatt fekszik, Burned City néven.
Démonokat választottam fajnak és szeretnék klánba csatlakozni! Kezdő vagyok de fejlődöm
Jöhetnek a meghívók. Városom: 35-18-41 es koordináták alatt fekszik, Burned City néven.