Az United Heroes klán "hősies és becsületes" tagjairól

Itt oszthatják meg a játékosok egymás közt a játék stratégiákat, beszélhetik meg milyen fejlődési ágazatok léteznek és hogyan kell bizonyos eredményeket elérni, valamint fejlődési tanácsokat adhatnak.
Üzenet
Szerző
Muchaco
Újonc

Az United Heroes klán "hősies és becsületes" tagjairól

#1 Hozzászólás által Muchaco »

Főként az új kezdő játékosokhoz szól a következő figyelmeztetésem. Messzire kerüljék az United Heroesnek nevezett klánt.
Rengeteg esetet tudnék felhozni, de helyettük csak a legutolsót emliteném. A legnagyobbat a másfél év alatt Sanya77 nevezetű tagjukban csalódtam.

Nem akarok a részletekkel senkit untatni, az a lényeg Sanya77-tel oda-vissza alapon megállapodtunk. Az én vállalásom rendben meg is történt Ő viszont a sajátját egyáltalán nem teljesítette hanem még további károkat is okozott. Gratulálok Sanya! Nagy dicsőség volt.
Nem ért teljesen váratlanul a dolog, benne volt a pakliban. De gondoltam magamban, ő a kevés értelmes és normális játékos egyike, csak nem lesz probléma. Sajnos Csalódnom kellett benne is. Igazából ez rosszabbul esett mint az egyezség be nem tartása.
Max. 2 hónap alatt visszaképzek mindent szóval nem sikerült komoly kárt okozz nekem..... De magadat rendesen lejárattad! Irtam 2 kultúrált levelet hogy esetleg tévedés történt-e, de semmilyen választ nem kaptam azóta se.
Sanya77 ha szeretnél válaszolni esetleg vagy jóvátenni a dolgot 2014. 04. 02. 20 óráig tedd meg, amennyiben továbbra se izgat a dolog téged mész a feketelistára a többi klántársad mellé. Ilyen emberekre nem szánok több időt se energiát.

Sok emberrel beszélgettem a szerveren a fenti klánról és rengeteg igencsak hasonló sztorit hallottam....!!!!

A többi tagot se kell félteni, bárkit letaposnak akár egy gyufaszálért is ha arról van szó, nemhogy egy sóstóért. Szóval senki ne dőljön be a mézesmázos igéreteknek és a szép szavaknak.

Nem az a fő gond hogy kockák és agresszíven játszanak, ez a játék része. A probléma az ha a szavukat adják az semmit se ér. Nem igazán értem hogy egy játékban mi értelme hazudozni, a becsületüket eldobni és lejáratni magukat. Dehát ezzel a játék szabályait nem sértik nincs mit tenni. Viszont olyan morális szabályokat taposnak le amit semmilyen körülmények között nem lenne szabad. Most komolyan ha a játékban így viselkednek, akkor az életben ugyan milyen emberek ezek? Ha még itt sincs becsületük? Csak szánni és sajnálni tudom őket! Kívánom élvezzék az aljasan szerzett sikereiket sok örömük úgyse lesz benne!

Szóval a friss játékosoknak még a következőt üzenem: Ne ijedjetek meg tőlük! Ha fenyegetnek, ha igérgetnek vigyázzatok az Uniteddel! Azért van a templom hogy használjátok, máris nem tudnak mit kezdeni veletek. A külső birtokokra olyat épitsetek amiért nem kár ha rombolják. Sereget tegyétek menedékbe támadáskor és a nyersit költsétek el. Le fognak szokni rólatok! Ezeket a nagy seregeket hatalmas költség fenntartani. Ha meg akarjátok szivatni őket csak annyit kell tenni hogy a romokat leszedegetitek a városaik mellől. Ha templomban vannak úgyse tudnak visszatámadni...... Amint nincs elég romuk azok a nagy seregek elkezdenek dezertálni rövid úton :)
Csak egy egyszerű ötlet. Mindenki úgy játszik ahogy szeretne. De ha valakinek szintén keresztbe tettek és van kedve szivatni a "Hősöket" akkor ez egy egyszerű és kézenfekvő lehetőség.

Az United Heroes tagjainak azt üzenem nem akarok itt vádaskodni és sarat dobálni se. Ti is tudjátok mi történt, kár tagadni. (az még szánalmasabb lenne) Kérlek kíméljetek meg azoktól a hozzászólásoktól hogy láma vagyok.... Bíztam olyanban akiben nem kellett volna.... Ez nem lámaság, inkább undorító hogy régi játékos létére csak így tud előrébb jutni Sanya77 és annyit se ér a szava mint a papír amit a Wc-be szoktam dobálni.
"Röviden" ennyi.
Köszönöm a türelmet.

Utószónak annyi: szerintem a többi emberrel szemben szavatartónak és becsületesnek lenni kötelesség, mert annyit ér az ember amennyit a szava.
Uzzy
Újonc

Re: Az United Heroes klán "hősies és becsületes" tagjairól

#2 Hozzászólás által Uzzy »

LOL
De ezt komolyan gondoltad, hogy ellenséges klánnal akarsz frakciózni erre csak annyit tudok mondani *****
A farakcíós pontot talán nem egymáson ledumálva kellene tolni ez meg neked az égő.
Aki így akar játszani javaslom helllokitty-onlinet.
Ámen
riddik
Újonc

#3 Hozzászólás által riddik »

Már nem azért de nem merült fel benned 1 percig se hogy háborúban állunk? És esetleg sanyát meg fenyegetem hogy ha teljesíti ellenséges klánnal amit tervezet ki rakom és többet nem jöhet vissza (nem tudta hogy ennyire gáz amit tesz de) ? Eddig is nagyon praktikusan haladtatok egymáson maradjon is így amúgy meg ha nem az vezetne titeket aki most teszi talán nem is lett volna össze tűzés. A kis vezéretek a facebook lapomat csapja az arcomba és nem kevés mellékest ír mellé szóval ti inkább hallgassatok nagyokat hogy ki hogy játszik és mennyire agresszív és féreg módon viselkedik itt a játékban....
Felhasználói avatar
Flower
Haladó

#4 Hozzászólás által Flower »

És éppenséggel ti sem vagytok a szavahihetőség szobrai... emlegessem fel steve2 tavát aki rámirt hogy elfelezné velem csak hogy ne kelljen templomoznia aztán inkább megtartotta magának az egészet? És ő jött hozzám a kéréssel, csak hogy ne támadjam.

Vagy a másik elmebeteget aki lenyomozott az életben és azzal fenyeget, hogy megkeres? Jah hát keménykedhet is az a "félarab" hogy elkap egy 40 kilós nőt este az utcán...
Kicsit gondolkozz el azon, hogy egyáltalán hogyan kezdődött el ez az egész szarság és kik miatt...
Muchaco
Újonc

#5 Hozzászólás által Muchaco »

Uzzy hozzászólásához: én dobtam fel az ötletet amire először "nem" választ kaptam. És annyiban is hagytam a dolgot. Rá pár napra Sanya77 keresett meg engem.....
Szóval ennyit erről kinek mi égő.
Amúgy kérdezd meg már légyszi mehit, és redbaront (aki kitalálta ezt a módszert teszem hozzá) és még jópár klántársadat, hogy ők ugyan kikkel is csinálják ugyanezt.....
Szóval szerintem vegyél vissza kissé.

Amúgy Sanya77 a brutál klán tagja volt ha jól emlékszem a szerver elején, és csak a brutál szétesése és legyengülése után lépett át a legjobb választásnak tűnő United Heroesbe.....

A játék stratégiájában és az összehangolt támadásban nagyon jók vagytok, ezt sose vontam kétségbe. De emberileg semmibe se tartalak titeket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1 Muchaco-kor.
Muchaco
Újonc

#6 Hozzászólás által Muchaco »

Riddiknek: el vagy tévedve de nagyon.
Épp azért lett volna ideális mert háborúban vagyunk. Gondolkozz már egy kicsit!!!!

Riddik és flowernek közösen: amúgy a saját nevemben irtam, a saját tapasztalatom, és nem érdekel hogy fáj nektek.
Engem vádoljatok és hazudtoljatok meg ha tudtok. Szerintem mindannyiótokkal mindig normálisan viselkedtem!
Szóval ne mások szavaival és cselekedeteivel vádaskodjatok!
Uzzy
Újonc

#7 Hozzászólás által Uzzy »

Hay
Körübelül sem érdekel, hogy ki mit talált ki nézd meg a frakciós lojalitásom amit csakis ellenségen szereztem.
Akkor miből is vegyek vissza ?
Üdv
riddik
Újonc

#8 Hozzászólás által riddik »

Az egész klánt minősítteted így én is azt tetem és nem kaptok ingyenbe hadi pontot küzdjetek meg érte nem templommal kell persze harcolhatnátok és nem csak leveleket kellene írni :)
Muchaco
Újonc

#9 Hozzászólás által Muchaco »

Még mindig nem esik le hogy a becsületről írtam? Igaz az nektek nincs tehát nem is érted az alap problémát!
Neked az se gáz hogy a klánvezér fenyegetéssel kell rávegye a saját klántársát ilyen oscmány viselkedésre?
Szép kis csapat!

Egyébként meg az egymáson frakciózás ugyanolyan megengedett a szabályok szerint mint az hogy több számítógépről több accot visznek jópáran egyszerre (Flower és Redbaron) Tudja mindenki még az admin is, de nem ütközik a szabályokkal tehát legális....

Amúgy gratulálok ha te a frakciópontjaid igy szedted össze.....
Felhasználói avatar
Flower
Haladó

#10 Hozzászólás által Flower »

Nekem nem fáj amiket mondasz te vagy bárki más a szerveren... aki tényleg ismer engem és kúlturált ember annak nem kell magyarázkodnom, mert ismer. Mindenesetre szerintem fárasztó a többi játékosnak is hogy állandóan a ti sirámaitokat kell hallgatniuk, meg a mocskolódást, amikor vmi számotokra kellemetlen történés van.

Egy idevágó idézet: " A személyiségem én vagyok. A viselkedésem attól függ ki vagy TE!"

Az hogy egy "háborús" helyzetben az ellenséggel hogyan viselkedik vki abból elég nagy butaság messzemenő következtetéseket levonni. Márpedig mi ellenségek vagyunk, és ha jól emlékszem, te központi figura voltál a helyzet kialakulásában...:) Okos ember nem húzgálja a tigris bajszát, még ha ketrecben van, akkor sem.

Áááá és már megint a régi nóta... a flower-redbaron multi... hát igen, mintha te nem lettél volna fent mindkettőnknél skype-on... nah mindegy biztos könnyebb a lelketeknek:D
Muchaco
Újonc

#11 Hozzászólás által Muchaco »

Riddik te tényleg nem tudsz gondolkodni?
Nekem nem kell a háborúpont... Az a küldim rég megvan.
Amúgy is ugyanannyit kaptatok volna ti is. Vagyis hát ti meg is kaptátok......
Mihez kezdjek vele? Ha átveszünk egy zászlót simán viszitek.....
Abszolút nem értem min nyűglődsz.
Uzzy
Újonc

#12 Hozzászólás által Uzzy »

De végom de ha pl Én bele megyek egy ilyen alkuba legalább oda figyelek....
ááá min1 hadjuk majd holnap :D
Muchaco
Újonc

#13 Hozzászólás által Muchaco »

Flower fejtsd már ki légyszives az én központi szerepem mert ez a mai napig rejtély számomra. Szerintem csak mondva csinált ellenfél vagyok számotokra. Hát próbálkozzatok nyugodtan...

Amúgy hiába fenyegetsz, nem izgat.
riddik
Újonc

#14 Hozzászólás által riddik »

Látod csak a vezíred szól ki belőled is flower és red is fent vannak ts en ha szeretnél ott tudsz csevegni mind 2 vel bár nem hiszem hogy veled akarnának ők mivel állandóan ezzel vádaskodik az egész klánod :) más nem is megy nektek bannoltattni valakit (danibani levele is másoktól jutott ugye hozzátok semmi jogotok nem lett volna őt nektek jelenteni az is becsület és erény rátok nézve ugye?) vagy lebeszélni valakivel előre a támadást sajna csak ezek vagytok ti inkább ne csodálkozz semmin ami veletek történik :)
Felhasználói avatar
Flower
Haladó

#15 Hozzászólás által Flower »

Csak egyetlen kérdésem van: te élvezed azt a játékot, ami most már hónapok óta az osztályrészed?
Szóval a friss játékosoknak még a következőt üzenem: Ne ijedjetek meg tőlük! Ha fenyegetnek, ha igérgetnek vigyázzatok az Uniteddel! Azért van a templom hogy használjátok, máris nem tudnak mit kezdeni veletek. A külső birtokokra olyat épitsetek amiért nem kár ha rombolják. Sereget tegyétek menedékbe támadáskor és a nyersit költsétek el. Le fognak szokni rólatok! Ezeket a nagy seregeket hatalmas költség fenntartani. Ha meg akarjátok szivatni őket csak annyit kell tenni hogy a romokat leszedegetitek a városaik mellől. Ha templomban vannak úgyse tudnak visszatámadni...... Amint nincs elég romuk azok a nagy seregek elkezdenek dezertálni rövid úton :)
Csak egy egyszerű ötlet. Mindenki úgy játszik ahogy szeretne. De ha valakinek szintén keresztbe tettek és van kedve szivatni a "Hősöket" akkor ez egy egyszerű és kézenfekvő lehetőség.
Ezt a fajta, zárt kapu-templom-zárt kapu dolgot? Én biztos unatkoznék, de ti tudjátok. Pedig csak el kellene ismernetek hogy veszitettetek.

Hogy mivel volt központi szereped? Már nem emlékszel, hogy te voltál az első aki axellel betámadta redet?
Vihar666
Újonc

#16 Hozzászólás által Vihar666 »

Ámbörek!

Ez a Mucsácsökgyerök, ez itten valamiféle:
- önkéntesmérvadómukásörelvelező; vagy
- feredősalkalmazottnőiszemélyiségülétszámkiegészitő?

mert aki ennyit bir összeriniirni...

az errefelé úgy szok járni mint a Vas
maradtamkivállótizteledtvel belétek

Don Fülig de James
Almira trónemelet balra
meg ilyesmi
mehi
Ezredes

#17 Hozzászólás által mehi »

érdekes dolgok ezek, és a védelem is ... csak azé ha meg nézed 1 nagy klán ellen, akik össze dolgoznak más klánokkal ... nehéz meg oldani a templomozást
harci alapú játék ! harcolni is kell :) harc nélkül unalmas a játék, és a sereg bármikor létre lehet hozni másikat, ahogy te írtad 2 hónap alatt össze lehet dobni elégé szép nagy sereget!
harci ellenfélnek mondanálak téged , mert már párszor össze csaptunk és szerintem butaságnak gondolod ezt hogy
"Amúgy kérdezd meg már légyszi mehit, és redbaront (aki kitalálta ezt a módszert teszem hozzá) és még jópár klántársadat, hogy ők ugyan kikkel is csinálják ugyanezt....."
az a gáz hogy jó pár dolgot leírtam , mit hogy kell csinálni , pl zsoldos várost... és érdekes nekem nincs zsoldos gyáram :D
jah de van 1 amit elfoglaltam aknát abba van 2. szintű :lol: :lol:
hogy ez a módszer szerint megyünk (tegyük hozzá amit most kitaláltam újjat azt csak 3-an ismerjük :roll: ) elégé unalmas...
harci embernek elmondhatom magam, jó páran tapasztalták már ezt :lol:
és ha meg nézzük a szép eredményeidet le írnád pontosan hogy szedted össze ?! KÉRLEK :)
Kép
almaskorte
Újonc

#18 Hozzászólás által almaskorte »

És esetleg sanyát meg fenyegetem hogy ha teljesíti ellenséges klánnal amit tervezet ki rakom és többet nem jöhet vissza (nem tudta hogy ennyire gáz amit tesz de) ?

fenyegetem
fenyegetem
fenyegetem
fenyegetem

omg
teged sem vet szet az esz, az egyszer holtbiztos....
Válasz küldése