Rengeteg esetet tudnék felhozni, de helyettük csak a legutolsót emliteném. A legnagyobbat a másfél év alatt Sanya77 nevezetű tagjukban csalódtam.
Nem akarok a részletekkel senkit untatni, az a lényeg Sanya77-tel oda-vissza alapon megállapodtunk. Az én vállalásom rendben meg is történt Ő viszont a sajátját egyáltalán nem teljesítette hanem még további károkat is okozott. Gratulálok Sanya! Nagy dicsőség volt.
Nem ért teljesen váratlanul a dolog, benne volt a pakliban. De gondoltam magamban, ő a kevés értelmes és normális játékos egyike, csak nem lesz probléma. Sajnos Csalódnom kellett benne is. Igazából ez rosszabbul esett mint az egyezség be nem tartása.
Max. 2 hónap alatt visszaképzek mindent szóval nem sikerült komoly kárt okozz nekem..... De magadat rendesen lejárattad! Irtam 2 kultúrált levelet hogy esetleg tévedés történt-e, de semmilyen választ nem kaptam azóta se.
Sanya77 ha szeretnél válaszolni esetleg vagy jóvátenni a dolgot 2014. 04. 02. 20 óráig tedd meg, amennyiben továbbra se izgat a dolog téged mész a feketelistára a többi klántársad mellé. Ilyen emberekre nem szánok több időt se energiát.
Sok emberrel beszélgettem a szerveren a fenti klánról és rengeteg igencsak hasonló sztorit hallottam....!!!!
A többi tagot se kell félteni, bárkit letaposnak akár egy gyufaszálért is ha arról van szó, nemhogy egy sóstóért. Szóval senki ne dőljön be a mézesmázos igéreteknek és a szép szavaknak.
Nem az a fő gond hogy kockák és agresszíven játszanak, ez a játék része. A probléma az ha a szavukat adják az semmit se ér. Nem igazán értem hogy egy játékban mi értelme hazudozni, a becsületüket eldobni és lejáratni magukat. Dehát ezzel a játék szabályait nem sértik nincs mit tenni. Viszont olyan morális szabályokat taposnak le amit semmilyen körülmények között nem lenne szabad. Most komolyan ha a játékban így viselkednek, akkor az életben ugyan milyen emberek ezek? Ha még itt sincs becsületük? Csak szánni és sajnálni tudom őket! Kívánom élvezzék az aljasan szerzett sikereiket sok örömük úgyse lesz benne!
Szóval a friss játékosoknak még a következőt üzenem: Ne ijedjetek meg tőlük! Ha fenyegetnek, ha igérgetnek vigyázzatok az Uniteddel! Azért van a templom hogy használjátok, máris nem tudnak mit kezdeni veletek. A külső birtokokra olyat épitsetek amiért nem kár ha rombolják. Sereget tegyétek menedékbe támadáskor és a nyersit költsétek el. Le fognak szokni rólatok! Ezeket a nagy seregeket hatalmas költség fenntartani. Ha meg akarjátok szivatni őket csak annyit kell tenni hogy a romokat leszedegetitek a városaik mellől. Ha templomban vannak úgyse tudnak visszatámadni...... Amint nincs elég romuk azok a nagy seregek elkezdenek dezertálni rövid úton

Csak egy egyszerű ötlet. Mindenki úgy játszik ahogy szeretne. De ha valakinek szintén keresztbe tettek és van kedve szivatni a "Hősöket" akkor ez egy egyszerű és kézenfekvő lehetőség.
Az United Heroes tagjainak azt üzenem nem akarok itt vádaskodni és sarat dobálni se. Ti is tudjátok mi történt, kár tagadni. (az még szánalmasabb lenne) Kérlek kíméljetek meg azoktól a hozzászólásoktól hogy láma vagyok.... Bíztam olyanban akiben nem kellett volna.... Ez nem lámaság, inkább undorító hogy régi játékos létére csak így tud előrébb jutni Sanya77 és annyit se ér a szava mint a papír amit a Wc-be szoktam dobálni.
"Röviden" ennyi.
Köszönöm a türelmet.
Utószónak annyi: szerintem a többi emberrel szemben szavatartónak és becsületesnek lenni kötelesség, mert annyit ér az ember amennyit a szava.