Játékról
Játékról
Más is rendel FI-t? Vagy csak én vagyok ilyen hülye? a questhez kellett, ha nem veszek akkor nem lesz meg a fejesem. ilyenkor nincs más teendő nem?
Re: Játékról
Ezt miért a "Mi tetszik" kategóriába írtad?
Talán fizetni akarsz? Nekem nyugodtan vehetsz FI-t ha gondolod
Talán fizetni akarsz? Nekem nyugodtan vehetsz FI-t ha gondolod
Egy gép akkor nem tekinthető gépnek többé, ha elkezd félni a halálától.
hát igazából ezt én sem tudom. ez volt szem előtt ez a topic. de máshogy lehet szerezni FI-t?
Persze, 10 millió pontot ha elérted, akkor félnaponta van FI árverés amire lehet licitálni. 20 tétel, 10-150 FI-s adagok, minimum licit 1000 arany / 1 FI.
Egy gép akkor nem tekinthető gépnek többé, ha elkezd félni a halálától.
Ja, és most az ár a liciten 6.000-10.000 arany/1FI
Én egy fillért se költök a játékra, ingyen játszok sőt ez nem tehetet gondot hogy megcsináljam a 150 feladatot a sisakért.
-
- Haladó
AZT IRJA 600 fi havonta a kivehetési lehetőség
a kérdés csak az ,össze lehet e szedni 600 Fi-nél többet havonta ???
a kérdés csak az ,össze lehet e szedni 600 Fi-nél többet havonta ???
Hát pénzkivételi reményeket szerte kell, hogy oszlassam
Ha van valaki ilyen a szerveren szóljon, hogy ő már vett ki pénzt és sikerült-e többet mint amit beletett a játékba.( de hát ez egy játék, nem pénzkereseti lehetőség. A matematikai esély persze megvan rá - kb. mint a foci válogatottunknak EB negyeddöntőt játszani )
Betenni annál többen! ha hozzá jutsz valamilyen módon Fi-hez, mert van több mód is azt úgyis elköltöd a játékra. Pénzkivételen szerintem azok gondolkodhatnak akik már lenyomtak hetes romot. Ha jól számoltam akkor eddig a szerver életében négy ilyen alkalom volt ....
Ha van valaki ilyen a szerveren szóljon, hogy ő már vett ki pénzt és sikerült-e többet mint amit beletett a játékba.( de hát ez egy játék, nem pénzkereseti lehetőség. A matematikai esély persze megvan rá - kb. mint a foci válogatottunknak EB negyeddöntőt játszani )
Betenni annál többen! ha hozzá jutsz valamilyen módon Fi-hez, mert van több mód is azt úgyis elköltöd a játékra. Pénzkivételen szerintem azok gondolkodhatnak akik már lenyomtak hetes romot. Ha jól számoltam akkor eddig a szerver életében négy ilyen alkalom volt ....
Sas vagyok, nem madár!
nekem tetszik ez a játék!