Raktározás
Raktározás
Üdv...
Új vagyok még a játékban, de próbálok előre gondolkodni, speciel a
raktározás területén és a kérdésem az lenne: hogyan oldható meg a
későbbiekben a nyersanyag tárolás, ha már mondjuk több milliósra szaporodik
a készlet?
Úgy olvastam a lexikonban, ha a tárlókapacitás felett vannak
erőforrásaink, akkor óránként 1% nyersanyagot szétlopkodnak.
Tehát a későbbiekben komoly gondot jelent a raktárak mérete?
Új vagyok még a játékban, de próbálok előre gondolkodni, speciel a
raktározás területén és a kérdésem az lenne: hogyan oldható meg a
későbbiekben a nyersanyag tárolás, ha már mondjuk több milliósra szaporodik
a készlet?
Úgy olvastam a lexikonban, ha a tárlókapacitás felett vannak
erőforrásaink, akkor óránként 1% nyersanyagot szétlopkodnak.
Tehát a későbbiekben komoly gondot jelent a raktárak mérete?
Re: Raktározás
bizony gond,ha a raktár nem elég méretes,mert leáll a termelés,míg el nem fogyasztod a felhalmozodott dolgok részét! így idovesztes maradsz(lemaradsz,mert utánna meg várni kell,legyen ujra elegendo dolog a tobbi fejlesztésre
hát ez a legnagyobb gond ?:)
majd ha elég nagyok lesztek akkor már nem kell vele foglalkoznotok
majd ha elég nagyok lesztek akkor már nem kell vele foglalkoznotok

Én ugyan nem vagyok olyan nagy, de szerintem se olyan nagy probléma a nyersanyag. Ha úgy rendesen nekiállsz romokat rabolni, gyorsabban jön be a cucc, mint ahogy el bírod építeni. Ha meg nem fér a raktárba és lopkodják, nu zagson, könnyen jött, könnyen ment. 

hát
1 raktár tökéletesítése -5% fosztogatást jelent
20 raktár már -100% fosztogatás , szóval nem fog semmi se el párologni nyersanyagból
onnantól fogva meg annyit rabolsz amennyit csak bírsz 

1 raktár tökéletesítése -5% fosztogatást jelent

20 raktár már -100% fosztogatás , szóval nem fog semmi se el párologni nyersanyagból

Na jó, ez egy teljesen más szint, mint ahol én vagyok, és ezt a szintet én nem is fogom elérni soha.
Ha így állsz hozzá akkor biztos, hogy nem fogod:)
Ez nem csak hozzáállás kérdése. Csak látom, hogy mibe kerülne nekem ez a szint. Vagy rengeteg időbe, olyan sokba, hogy addigra tutira megunom az egészet, vagy pénzbe, ami nekem nem pálya. Én csak játszogatok itt, a ranglista elejét nem szándékozom elérni. 

Mondjuk már középszinten is elég jól el lehet játszani, főleg ha bent vagy egy klánban és vannak szövetségeseid is, ellenség meg mindig akad.

És azt hol dönthetem el, hogy ebben a plusz raktárban mit raktározok? Vagy ez valami automatizmus tőlem függetlenül?
-
- Haladó
és ha megvan a 20 tökéletesített raktár akkor ha azok megteltek még tudok termelni vagy attól, hogy nem fosztják a nyersanyagot még a termelés ugyanúgy megáll?
a 20 tökéletes raktár után gyakorlatilag végtelen raktárad van. többé nincs raktározási és fosztogatási gondod, annyit teszel bele amit csak bírsz a játékban....persze ezért stratégiai játék hiszen így 20 helyet elveszel az adott városból....
Sas vagyok, nem madár! 

a válasz még is az hogy ha maga a raktár megtelik, a nyersanyagtermelés leáll
mondjuk kíváncsi lennék ki az aki 20 tökéletes raktár mellett termelni szeretne

elég érdekes dolog lenne az szerintem 
ha már meg van a 20 tökéletes raktárad onnantól kezdve nem nagyon megy el nyersi , és piacra max kilehet őket dobálni

ha már meg van a 20 tökéletes raktárad onnantól kezdve nem nagyon megy el nyersi , és piacra max kilehet őket dobálni

-
- Haladó
nyilván nem értek hozzá, csak szeretnék FI-t szerezni és első körben az árverés tűnt a legbiztosabb és leggyorsabb megoldásnak csak az a bajom, hogy hiába tudnék elméletileg egy hét alatt több millió aranyat összeszedni de nem tudnám tárolni, vagyis esélyem se lenne árverésen licitálni. Emiatt gondolkozok az esetleges megoldásokon, mert Fi nélkül max. 140ezeret tudok tartalékolni raktáronként, így meg azért elég sok raktár kéne egy 5 millás licit megejtéséhez.
40-50 fi nem kerül 5 millióba, amíg nem tudsz annyit elraktározni addig licitálj kevesebb fi-re
meg ha elérsz 1 bizonyos seregpontszámot , és néhány ereklyét onnantól kezdve muszáj a tökéletes raktárak hogy elbírd tárolni a nyersanyagokat !:)
- Csatolmányok
-
- nyersanyag.jpg (57.68 KiB) 35117 alkalommal megtekintve

amúgy lehet 5 millió aranyad akkor is ha csak 200 ezret tudsz elraktározni, csak közben el fog tűnni x mennyiségű, minél több van a maximumnál annál jobban fogy majd, tehát előbb nyerj licitálást aztán (de már közben is) gyűjtsd össze rá az aranyat.
Úgy fizesd ki a licitet, hogy azért maradjon a seregnek is zsoldra.
Úgy fizesd ki a licitet, hogy azért maradjon a seregnek is zsoldra.
igen ... igaza van klankingnek , de ha közelbe vagy néhány nagy játékoshoz ott azé nem sok nyersit bírsz össze gyűjteni , vagy mindig ki templomozod vagy elköltözöl

Hányas szint a tökéletes raktár? (5-7-8?)
8 és ahhoz, már kristályok is kellenek nem csak Fi
igen , és néha elég nehéz összegyűjteni , nagyon ritka a zöld kristály, (nálam mindig ) piros sárga inkább a főbb kristályok 

Köszönöm a válaszokat.