Piac Árkorláta
Piac Árkorláta
A piac árkorláta pontosan mit jelent ?
Amennyivel nő, annyival drágábban bírok cserélni vagy amennyivel nő annyival változik a maximum illetve a minimum ár amikor eladok ?
Amennyivel nő, annyival drágábban bírok cserélni vagy amennyivel nő annyival változik a maximum illetve a minimum ár amikor eladok ?
Re: Piac Árkorláta
annyival változik a min. ás max. árkorlát +2-vel akkor pl 1 gabonát alap esettbe 8-20-ig lehet eladni , de 6-22-ig lehet majd utána !

köszönöm, ez akkor egy igen hasznos képesség. most is van 120000 búzám és nem tudok vele mit csinálni, ha lejjebb viszem az árat akkor biztos jobban fog fogyni 

azért az sem mindegy, hogy milyen sűrűn lakott területen vagy...
hiába van kínálat ha nincs mellé kereslet
hiába van kínálat ha nincs mellé kereslet
nem csak attól függ kedves klanking... attól is hogy a vevőnek hány királyságig lát el piacon ! mert van olyan vevőm aki 5-6 királyságról jár hozzám

ha olcsóbban adod az átlagnál akkor megéri elmenni annyit, viszont ha ugyanannyiért kínálod mint a többi akkor már jó a közelebbi is
Tisztelt mehi! - ezt:"pl 1 gabonát alap esettbe 8-20-ig lehet eladni , de 6-22-ig lehet majd utána !"
hogy kell érteni? A "majd utána" mire értendő? Az első kirakott tételem utáni második tételemre? - vagy mire?
Én már két gabona tételt is visszavontam a piacról mert az árkorlát sem kitenni sem módosítani nem enged 8 alatti árra, pedig korábban mindig 7-ért vásároltam és rendszeresen van kint 7-el. Mostmár gőzerővel termelnek a felépített malmaim de eladni így nem tudok.
hogy kell érteni? A "majd utána" mire értendő? Az első kirakott tételem utáni második tételemre? - vagy mire?
Én már két gabona tételt is visszavontam a piacról mert az árkorlát sem kitenni sem módosítani nem enged 8 alatti árra, pedig korábban mindig 7-ért vásároltam és rendszeresen van kint 7-el. Mostmár gőzerővel termelnek a felépített malmaim de eladni így nem tudok.
az árus hős egyik képessége az árkorlát kitolása, ha meg van a képesség 1es szintűre akkor tudsz gabonát 7ért kitenni
Így már értem, köszönöm.