védelmi épületek
-
- Haladó
védelmi épületek
a városban lehet emelni tornyot és erőditményt
ezek leverik a támadok egy részét
ha a város inaktiv, azaz nem lakják, akkor a védelmi épületek működnek, vagy sem ?
ezek leverik a támadok egy részét
ha a város inaktiv, azaz nem lakják, akkor a védelmi épületek működnek, vagy sem ?
Re: védelmi épületek
Működnek
-
- Haladó
a telepeket is védik a védő épületek ???
illetve a harcosok ?
illetve a harcosok ?
ha a város 4 sarkában levő településekre gondolsz akkor igen azokat is védi
-
- Haladó
a védelmi épületeket le lehet rombolni ???
vár --torony ??
vár --torony ??
városban nem
-
- Újonc
Az hogy lehet hogy egy akna 3-as szintű toronnyal, 1es varázstoronnyal és 3-as erődítménnyel van ellátva, és amikor megtámadom minimális (pár harcos) veszteséggel visszaküldd, hogy vereséget szenvedtem, de a harc előtt beállítottam hogy 100%os veszteséggel térhet csak vissza a hősöm. És az Aknában nem volt harcos. Ez hogy lehet? Választ előre is köszi.
-
- Újonc
Igen, akkormehi írta:hmm a csata küldésnél állítottad be ?
Gondolom foglalni mentélzsoltesz77 írta:Az hogy lehet hogy egy akna 3-as szintű toronnyal, 1es varázstoronnyal és 3-as erődítménnyel van ellátva, és amikor megtámadom minimális (pár harcos) veszteséggel visszaküldd, hogy vereséget szenvedtem, de a harc előtt beállítottam hogy 100%os veszteséggel térhet csak vissza a hősöm. És az Aknában nem volt harcos. Ez hogy lehet? Választ előre is köszi.

Mivel védő épületek vannak benne, addig nem tudod elfoglalni amíg a védő épületek nincsenek lerombolva
így a foglalás nem sikerült az az vesztettél.....