szörnyes rangsor

Questek megbeszélése a játékosok közt.
Ha meg szeretné tudni, hogy hogyan kell megkapni vagy hogyan könnyebb teljesíteni egy bizonyos questet, vagy netán saját tapasztalatát szeretné leírni és másoknak segíteni, akkor ezt itt teheti meg.

Ne kérdezze az adminisztrációt és a moderátorokat, hogy mikor és mit kell tenni különböző questek aktiválásához.
Üzenet
Szerző
minyczkir
Újonc

szörnyes rangsor

#1 Hozzászólás által minyczkir »

az érdekelne, mi kell ahoz, hogy beadja ezt a küldetést
100 milliós szörnypusztítós pontszám kell és kapsz egy véletlen 4-es ereklyét
a 100 milliós pontszámon régen túl vagyok de nekem még nem adta be a feladatot
mehi
Ezredes

Re: szörnyes rangsor

#2 Hozzászólás által mehi »

szerverkezdés után x idővel utána kellet kezdened :) , ne is reménykedj hogy meg kapod ezt a küldetést :D
Kép
CreepX
Újonc

#3 Hozzászólás által CreepX »

Elméletileg ez így nem igaz mehi.
párom 2013.05.29-én kezdte a játékot és neki megvan ez a küldetés!
minyczkir hamarabb kezdte és még mindig nincs meg neki akkor az időnek nem sok köze lehet hozzá de lehet tévedek.
Chrian
Kapitány

#4 Hozzászólás által Chrian »

Hát pont hogy azt mondod amit mehi :)
Egy bizonyos szerverfrissítés előtt regisztrált játékosoknál nincs ez a küldetés.

Kérdés, hogy ez az információ mennyire igaz, ugyanis egyik játékostársam nov 20.-án kezdte és neki volt ez a küldetés.
mehi
Ezredes

#5 Hozzászólás által mehi »

eddig minden küldetést lezártam én és még nincs meg !:)

Oroszon és Angolon is nyomom én és ott meg van nekem !:) szerver kezdés után 1 bizonyos idő után ( ha jól tudom 3-4 hónap) és meg adja ezt a küldetést , hogy a kicsik is gyorsabban fejlődjenek majd ! :) (hogy legyen miért küzdeniük , mert hát 4-es ereklye sokat jelent) :D
Kép
CreepX
Újonc

#6 Hozzászólás által CreepX »

Egy kicsit benéztem a dolgokat:D Igazatok lehet mert tényleg hülyeséget írtam :twisted:
nekem pl megvolt a küldi és teljesítés után a lehető legroszabb ereklyét kaptam szóval nem biztos hogy sokat buktál vele,bár ha szerencséd van igen sokat jelenthet :)
Bartisz
Újonc

#7 Hozzászólás által Bartisz »

Sziasztok!

És szia, egyik ellenfelem, mehi a nagy unitedes :lol:
Volt egy levelezésem ez ügyben, mert fejembe vettem hogy utánajárok a küldinek. Sajnos angol fórumokon se találtam semmi infót erről, azaz csak annyit hogy rengetegen nem kapták meg....
Nah most van 1 orosz oldal ahol le van írva valószínű (mivel minden küldi fel van sorolva), de sajnálatos módon soha nem tanultam oroszul, és a webfordító is behalt.... Aki tud oroszul írjon rám ingame és átdobom a linket valahogy (mailban mondjuk, hogy adminok ne tudjanak belém kötni ezokból)....
Amint megtudok valamit, be fogom ide írni, hogy mindenki tudja.... Kutatómunka folyt. köv
Levelezésem az adminokkal alább láthatjátok 8-)

B

-----
Tisztelt játékosunk!
Csak a fórumon találhat ilyen a játékosok segítségével.

Bartisz wrote:
Tisztelt Adminisztráció!

Ebben az esetben, érdekelne, hogy van-e a mylandsnak olyan oldala (segítség) ahol a küldetések fel vannak sorolva?

Üdv.

B

Adminisztráció wrote:
Tisztelt játékosunk!
Nem csak az új játékosok kaphatják meg. Ön is megkaphatja még.

Bartisz wrote:
Tisztelt adminisztráció!

Akkor csak egy igen/nemet szeretnék kérni arra, ami szerint csak az új játékosok kaphatják meg a küldit, akiknek nem volt még 100 millió leölt szörnye ranglista alapján amikor beraktátok az új küldit. Igaz, vagy nem? Teljesíthető a nagy játékosok számára is?

Üdv.

B

Adminisztráció wrote:
Tisztelt játékosunk!
A küldetésnek van feltétele és Ön nem teljesítette azt. A feltételeket nem közöljük a játékosoknak.

Bartisz wrote:
Kedves Adminisztráció!

Érdeklődnék 1 küldi iránt, a Címe szörnyek rangsora.
Ha van előfeltétele, rég teljesítettem, azt szeretném megkérdezni hogy nekem miért nem adja be, és miért adja be a kisebb játékosoknak.... nem tudom ez bug lehet-e, gyanítom igen.
szövege:

Uralkodó, egy szörnyű betegség terheli a világunkat - a szörnyek, melyek a semmiből jelennek meg. Városokat és egész királyságokat terrorizálnak. Az uralkodóknak csak azt tehetik, hogy folyamatosan pusztítják, pusztítják és megint csak pusztítják őket. Világunk élő legendája - az Ereklye Árus - jutalmat ígért mindenkinek, aki "életét nem kímélve tisztítani fogja világunkat ettől a szörnyű csapástól". A szörnyek légióért az Ereklye Árus egy 4-es szintű ereklyét ígért a gyűjteményéből. Egy ilyen jutalom megér minden lépést e hosszú úton! Feladat: elpusztítani 1 szörny légiót. Segítség: Növelje 100.000.000 ponttal a «Romok elpusztítása» rangsorát

Üdv.

B
mehi
Ezredes

#8 Hozzászólás által mehi »

Okos vagy bartisz :D meg mondjam neked ezt hogy lehet meg csinálni ?:) vissza kell menni 4 csillagosra és meg kapod 1-ből a küldetést :) (tesztelve orosz szerveren )
Kép
Bartisz
Újonc

#9 Hozzászólás által Bartisz »

Ezt mondták nekem mások is. tesztelni nem fogom :D Remek, fair quest piciknek :P
Válasz küldése