Új uralkodó meghívás

Questek megbeszélése a játékosok közt.
Ha meg szeretné tudni, hogy hogyan kell megkapni vagy hogyan könnyebb teljesíteni egy bizonyos questet, vagy netán saját tapasztalatát szeretné leírni és másoknak segíteni, akkor ezt itt teheti meg.

Ne kérdezze az adminisztrációt és a moderátorokat, hogy mikor és mit kell tenni különböző questek aktiválásához.
Üzenet
Szerző
lekid
Újonc

Új uralkodó meghívás

#1 Hozzászólás által lekid »

Tudja valaki, hogy mikor teljesül ez a Quest? Én meghívtam valakiket és egyikük központi épülete elérte az 5. szintet még sem látható a teljesítésben.
klanking
Újonc

Re: Új uralkodó meghívás

#2 Hozzászólás által klanking »

"Segítség: A feladat teljesítéséhez, legalább öt barátot kell, hogy meghívjon a játékba, és meg kell várnia, míg felfejlesztik a Központi épületüket az 5. szintig. Tanácsokkal segítheti Őket, gyorsabb fejlődés érdekében. (...) Csak akkor számítódik be a meghívás, ha a barátja még nem csatlakozott a játékhoz. A barátjai az lejjebb feltüntetett referáló link segítségével kell beregisztrálniuk ugyan azon a szerveren, ahol Ön van."
lekid
Újonc

#3 Hozzászólás által lekid »

Ez teljesült tehát miért nem jelez a gép, hogy 1 fő az 5-ből teljesítve van?
klanking
Újonc

#4 Hozzászólás által klanking »

Nem tudom mi lehet a gond, nekem olyan volt, hogy akit meghívtam ő olyan gépről regisztrált amihez más is hozzáfér, valószínűleg előtte már belépett valaki arról a gépről a játékba és ezért nem számította be, az adminisztráció azt írta, hogy már találkozott a játékkal ez a játékos, de mivel ismerem személyesen tudom jól, hogy soha nem is hallott róla a regisztrálásig...
Válasz küldése