Hős
Hős
A hősökről szeretnék többet tudni. A lexikonban elolvastam mindent, de lenne pár kérdésem.
Első szinten választok osztályt. Utána egyből választhatok 3 szakosodást? Vagy ha elérek egy bizonyos szintet akkor választhatok még szakosodást hozzá ?
Első szinten mennyi pontot kap a hős és a szintlépésekkor mennyi pontot kap a hős, amit eloszthat a képességeire?
Köszönöm
Első szinten választok osztályt. Utána egyből választhatok 3 szakosodást? Vagy ha elérek egy bizonyos szintet akkor választhatok még szakosodást hozzá ?
Első szinten mennyi pontot kap a hős és a szintlépésekkor mennyi pontot kap a hős, amit eloszthat a képességeire?
Köszönöm
Re: Hős
3 fajta hősből lehet választani
Polgármester/ Varázsló /Stratéga
ezen belül lehet választani több féle szakot
http://mlgame.hu/wiki/Wiki.jsp?page=HeroClasses
1. szinten nincs semmi pontja fejlődéssel lehet pontokhoz jutni
pl.
stratéga osztályból választod a Békefenntartó majd 12. szinten választhatód a Harcos-t és 24. szinten lehet választani felderítő-t
csak az adott osztályba lévők közül lehet választani szakot
minden szinten 2 pontot kapsz
Polgármester/ Varázsló /Stratéga
ezen belül lehet választani több féle szakot
http://mlgame.hu/wiki/Wiki.jsp?page=HeroClasses
1. szinten nincs semmi pontja fejlődéssel lehet pontokhoz jutni
pl.
stratéga osztályból választod a Békefenntartó majd 12. szinten választhatód a Harcos-t és 24. szinten lehet választani felderítő-t
csak az adott osztályba lévők közül lehet választani szakot
minden szinten 2 pontot kapsz

Köszönöm, sokat segítettél
Xp táblázatot tud valaki? mikor lesz 2es szintű, 3as szintű és stb...

Xp táblázatot tud valaki? mikor lesz 2es szintű, 3as szintű és stb...
Akkor kérdezem úgy, hogy emlékszik-e rá valaki ? 
Nem tudom eldönteni, hogy stratéga legyek vagy polgármester és ezért lenne jó egy xp tábla.

Nem tudom eldönteni, hogy stratéga legyek vagy polgármester és ezért lenne jó egy xp tábla.
nem nagyon 38.szintet meg bírom mondani, de legyél kedves más emberkékkel jegyezd fel a TP mennyiséget

Sziasztok!
köszönöm a segítséget előre is.
Tudom 3 kategóriás hős van,de mégis melyik a legjobb?amit igazán megéri minden szempontból választani.nekem van egy gyógyítóm,de azt hiszem nem volt túl jó választás,nem igazán tud valami sokat...nézegettem szétbontva ,de nem igazán tudom eldönteni?
köszönöm a segítséget előre is.
Tudom 3 kategóriás hős van,de mégis melyik a legjobb?amit igazán megéri minden szempontból választani.nekem van egy gyógyítóm,de azt hiszem nem volt túl jó választás,nem igazán tud valami sokat...nézegettem szétbontva ,de nem igazán tudom eldönteni?
nincs legjobb, van pár jó, de azok mellett mind van érv és ellenérv
lényegyében 12-14es szint ami könnyen elérhető onnantól rohadt lassú (kivéve békefenntartó) vagy ereklyék
lényegyében 12-14es szint ami könnyen elérhető onnantól rohadt lassú (kivéve békefenntartó) vagy ereklyék