Osi magia
Osi magia
hello en eleinte amikor kezdtem a jatekot volt 55 gyongyom, es en beaktivaltam a osszes birtokban talalhato alkimista laboratoriumnak +25 szazaleka , es 10 en aktivaltam be es most is vedtem 76 fekete gyongyot es megint meghosszabitottam februar 1 ervenyes de valahogy nem adta meg nekem azt a 25 szazalek bonus-t esetleg ha valaki tudna segiteni mi lehet a baj nagyon megkoszonnem 

Re: Osi magia
szia,
egy hétre lehet aktiválni, egyébként hosszabbítasz, tehát mivel eddig is aktív volt, nem látsz különbséget.
egy hétre lehet aktiválni, egyébként hosszabbítasz, tehát mivel eddig is aktív volt, nem látsz különbséget.
Re: Osi magia
te nem volt aktiv, eleinte amikor jatekot kezdtem voltak a kezdo gyongyok abbol be aktivaltam es hat semmi nemtortent,, most amikor befuzettem es tettem hogy meghosszabitani csak most kaptam meg a quester a jutalmat 300/h es hat en ketszer tettem hosszabitast szoval egesz februar 1 ig ervenyesnek kellene lennie azt irja , de ahol van a tudomany viszont ottan csak januar 21 ir hogy addig ervenyes pedig en ket hetre aktivaltam szoval nemtudom hogy is van ez