Hős aki létezik !?

Mielőtt létrehoz egy témát, bizonyosodjon meg arról, hogy az Ön ötletét még nem ajánlotta fel senki más. Ehhez használja a fórum keresőrendszerét az Ajánlatok és Ötletek fejezetben.
Az itt feltüntetett üzenetek közül azok, amelyek nem tartalmaznak hasznos és logikus információt, figyelmeztetés nélkül törölve lesznek.
Üzenet
Szerző
Zerg
Újonc

Hős aki létezik !?

#1 Hozzászólás által Zerg »

Sziasztok

Épp kapitányi rangra léptem. elötte jelezték, hogyha hőst szeretnék, nézzek utánna ki mit tud. 2 3 napig gondolkodtam rajta, majd kiválasztottam a "lexikon/hős csoportosítása" topikból az "idéző" hőst. megépült nagynehezen a kocsmám és elkezdtem a "keresést" elpörgettem 1000 gyöngyöt, de egyetlen egy ilyen tipusú hős sem jelent meg. Szeretném kérdezni, hogy létezik e egyáltalán ez a tipus a játékban, és ha nem, akkor visszaigényelhetem e ezt a zsák gyöngyöt, mivel fére vezető volt a tájékoztató?

Üdvözlettel: Zerg
Chrian
Kapitány

Re: Hős aki létezik !?

#2 Hozzászólás által Chrian »

Létezik, mondjuk érdekes, hogy egyszer sem dobta 100ból.

Dehogy itt visszaigényelni semmit nem fogsz tudni az biztos.
Zerg
Újonc

#3 Hozzászólás által Zerg »

akkor te már találkoztál vele ? komolyan mondom az ideg tépett szét, mikor már harmadjára küldtem az sms t 5 fontért és még mindig nem adta be. sem a férfit, sem a nőit 1x sem
mehi
Ezredes

#4 Hozzászólás által mehi »

idéző hős csak hűbérúrnak jelenik meg...
viewtopic.php?f=3&t=422
Kép
katsue
Újonc

#5 Hozzászólás által katsue »

Felhasználói avatar
zsitvamiki
Kapitány
Helyszín: Menzobranzei

#6 Hozzászólás által zsitvamiki »

Sziasztok lehet hogy nem ide tartozik ez de a hősöknél a kereskedő ténleg tud ennyi aranyat termelni óránként
zsitvamiki 48/1 Marianna3 klán aki akar az csatlakozzon a klánhoz de elötte írjon rám.
Válasz küldése