licitálás
licitálás
Ha valaki valamiért nem tudja kifizetni a fi-t az árverésen akkor mennyi időre bannolják az árverésről?:)
Re: licitálás
Szabályzat:
Ha nem fizeti ki – 7 napra lezárják az Árveréshez való hozzáférését. Ha a következő 30 napon belűl ismételt szabályt sért ̶ a lezárás 30 napos lessz. Ezután újra használhatja az árverést.
MEGJEGYZÉS: A Játékosok a FI-t nem adhatják el! Az FI véletlen mennyiségű tétele automatikusan ̶ valamelyik tétel megvásárlasa esetén ̶ azonnal megjelenik.
Remélem segített
Ha nem fizeti ki – 7 napra lezárják az Árveréshez való hozzáférését. Ha a következő 30 napon belűl ismételt szabályt sért ̶ a lezárás 30 napos lessz. Ezután újra használhatja az árverést.
MEGJEGYZÉS: A Játékosok a FI-t nem adhatják el! Az FI véletlen mennyiségű tétele automatikusan ̶ valamelyik tétel megvásárlasa esetén ̶ azonnal megjelenik.
Remélem segített

Egy gép akkor nem tekinthető gépnek többé, ha elkezd félni a halálától.
köszönöm:)
-
- Haladó
Szerintem, ha nem tudod kifizetni, addig nem is licitálhatsz újra.
Én 4 nap után fizettem ki, mert elfelejtettem átvenni, de utána nem kaptam tiltást, azonnal licitálhattam ismét.
Én 4 nap után fizettem ki, mert elfelejtettem átvenni, de utána nem kaptam tiltást, azonnal licitálhattam ismét.
az miért lehet hogy senki nem licitált rám mégis meghosszabbodott 20 perccel a licit?:)
Csak. Röviden, velősen. 

- LadyShilla
- Kapitány
Hát én jól megszívtam a licittel. Kiderült, hogy nincs akkora a raktáram mint amennyit fizetnem kell 110 000 arany. Mire felfejlesztettem a raktáram pontosan kb. ötpercen múlott kizártak a licitből.
Szóval ennek okán javasolnám,hogy
lehessen a határidőn belül mondjuk két részletben fizetni a licit árát. Ez gyakorlatilag sokkal emberszabásúbbá tenné az egészet.

lehessen a határidőn belül mondjuk két részletben fizetni a licit árát. Ez gyakorlatilag sokkal emberszabásúbbá tenné az egészet.

Lady Shilla
Szerintem meg pont így jó ahogy van
Mert napi 2-szer van licitálás , és általába 1-nél vagyok ott csak én
így aki nem bírja kifizetni a licitett van 2 napja neki 

Shilla, licitáláshoz nem kell, hogy meglegyen a pénz, elég ha a következő 2 nap során össze tudod gyűjteni.
Másrészt pedig ha minden városodban/területeden 20-25 ezer aranyat eltárolsz, akkor mikor ki kell fizetni szépen átviszed egy városba és még ha nincs is ott elég raktár, akkor is meglesz a kellő összeg (úgy is csak rövid ideig kell ugye, amíg kifizeted).
Másrészt pedig ha minden városodban/területeden 20-25 ezer aranyat eltárolsz, akkor mikor ki kell fizetni szépen átviszed egy városba és még ha nincs is ott elég raktár, akkor is meglesz a kellő összeg (úgy is csak rövid ideig kell ugye, amíg kifizeted).
Téma zárolva.