laptop + mobilnet amikor elutazunk

Ha valamit nem ért, kérdését itt teheti fel és a többi játékos segít Önnek.

Minden itt létrehozott témanév a "?" jellel kell, hogy végződjön, különben egy hibásan fogalmazott vagy téves fejezetbe helyezett témaként lesz jelölve.
Üzenet
Szerző
Felhasználói avatar
KorbenPapa
Újonc

laptop + mobilnet amikor elutazunk

#1 Hozzászólás által KorbenPapa »

Sziasztok!

A feleségemmel mindketten játszunk. Itthon mindkettőnknek van saját asztali gépre, bejelentettük, minden kerek, az élet szép. Viszont nem egy városban élünk a szüleinkkel, így 2-3 hetente hazautazunk hozzájuk. A kérdésem a következő lenne:

1. Okoz e az gondot, ha mondjuk sógorom gépéről mindketten beugrunk a hétvégén 5-10 percre, hogy elrendezzük a dolgokat?
2. Van laptopom + mobilnetem. Arról (ha mondjuk bejelentjük adminisztrátornak) megoldható e egy adott időintevallumon belül szankció nélkül hogy mindketten ránézzünk a várainkra? Sajnos ebben az esetben is fennáll a "multifiók" szabályok súrolása...
3. Munkahelyi belépés: nejem is, én is rá-rápillantunk a jobbágyainkra ebédidőben bentről. Ez okozhat problémát?

Csak azért kérdezek ennyit, mert nekem kicsit túl rugalmatlannak tűnnek ezek a szabályok és amiatt, hogy 3-4 napra lelépek itthonról, még nem akarom az egészet jegelni, mert holott napi 5-10 perces felügyelettel is rendet lehet tartani ideiglenes jelleggel.

Ha valakinek már van ilyenirányú tapasztalata, kérem ossza meg velem!

Köszönöm!
Sáros erdei úton egyre gyorsabban autózni, csak sáros erdei úton lehet megtanulni...
mehi
Ezredes

Re: laptop + mobilnet amikor elutazunk

#2 Hozzászólás által mehi »

ott már inkább te laptopról feleséged az ottani gépről nyomja.. , munkahely rendben lehet , ha nem 1 gépről nyomjátok !:)
Kép
peva1
Újonc

Re: laptop + mobilnet amikor elutazunk

#3 Hozzászólás által peva1 »

Sziasztok!!!
Nekem is az a gondom,hogy én több gépnél dolgozom, van egy gépen a munkahelyemen és otthon is van 2 laptop, mindig azzal megyek fel a váramhoz amelyik éppen szabad. Ezért aztán jól ki is lettem zárva a játékból. Amit nem értek hogy miért, mert nem másik várba, vagy másnak a várába járogatok, hanem csak a sajátomba, csak sokszor más-más géppel. Jó lenne ezt a dolgot rendbe tenni mert így nem érzem igazságosnak a döntést. Én nem csaltam semmiben sem !!!!!
Üdv: Peva1
Válasz küldése