Üdvözletem!
Jó lenne valami kis verseny....sajna nem tudom mik a szervezők lehetőségei, de pl. lehetne egy ki tud adott idő alatt több nyersit rabolni, ellenséges egységet megölni, legtöbb egységet előállítani.
Szerintem mindegy miről szól egy verseny, de , hogy feldobja a játékot az biztos.
Kérem a játékostársaimat, hozzászólásaikkal támogassanak!
köszönettel:
dzsoni
Verseny kell nekünk....:)
-
- Haladó
- LadyShilla
- Kapitány
Re: Verseny kell nekünk....:)

Bár nem tudom a programozóknak mekkora plusz feladatot adna ez a dolog. Vagy egyáltalán kivitelezhető e valamilyen formában vagy egy külön pálya kellene hozzá. Minden esetre azoknak is adna egy kis plusz izgalmat akik még nem annyira fejlettek. Üdv Lady Shilla
Lady Shilla
Re: Verseny kell nekünk....:)
dzsoni1971 írta:Üdvözletem!
Jó lenne valami kis verseny....sajna nem tudom mik a szervezők lehetőségei, de pl. lehetne egy ki tud adott idő alatt több nyersit rabolni, ellenséges egységet megölni, legtöbb egységet előállítani.
Szerintem mindegy miről szól egy verseny, de , hogy feldobja a játékot az biztos.
Kérem a játékostársaimat, hozzászólásaikkal támogassanak!
köszönettel:
dzsoni
Ezzel csak annyi a problémám, hogy kapitány van 15db, mig a kisebb szintűeknek ott van az a rengeteg elhagyatott város. Ergo a nagyobb szintű játékosoknak esélye nem lenne nyerni a nyersirablásban és az ellenség ölésében. Viszont aki meg 3 várost birtokol az jóval több egységet tud előállítani mint egy kezdő játékos.
Inkább olyan versenyek kellenének, ahol mindenki közel egyforma eséllyel indul. Mint pl a zászlók megszerzése. Esetleg vmilyen medál vagy trófea gyűjtése romokból (bár itt is az járna jól aki akkor kapja a 10romos küldiket).
Jó lenne vmilyen event még az idén az biztos. Jönnek az ünnepek...