Verseny kell nekünk....:)

Ha ötlete támadt, hogy milyen versenyt szervezhetnénk még – ide várjuk.
Üzenet
Szerző
dzsoni1971
Haladó

Verseny kell nekünk....:)

#1 Hozzászólás által dzsoni1971 »

Üdvözletem!

Jó lenne valami kis verseny....sajna nem tudom mik a szervezők lehetőségei, de pl. lehetne egy ki tud adott idő alatt több nyersit rabolni, ellenséges egységet megölni, legtöbb egységet előállítani.
Szerintem mindegy miről szól egy verseny, de , hogy feldobja a játékot az biztos.
Kérem a játékostársaimat, hozzászólásaikkal támogassanak!

köszönettel:
dzsoni
Felhasználói avatar
LadyShilla
Kapitány

Re: Verseny kell nekünk....:)

#2 Hozzászólás által LadyShilla »

:D Nos szerintem lehetne olyan versenyeket is csinálni, hogy bizonyos különleges tárgyak összetevőit lehetne összegyűjteni ilyenkor a főnyeremény maga a tárgy lenne ami különleges képességekkel ruházná fel a játékost...pl...72 órán keresztül 25 %-al nő a kitermelés valamelyik vagy akár több nyersanyagból. Vagy fejlettségtől függetlenül kémkedhet +5 egységnyi távolságban 24 órán keresztül. stb... Ezeket a dolgokat a teljes királyság területén kellene begyüjteni mondjuk napi 50 kattintás lenne engedélyezve mindenkinek.

Bár nem tudom a programozóknak mekkora plusz feladatot adna ez a dolog. Vagy egyáltalán kivitelezhető e valamilyen formában vagy egy külön pálya kellene hozzá. Minden esetre azoknak is adna egy kis plusz izgalmat akik még nem annyira fejlettek. Üdv Lady Shilla
Lady Shilla
Felhasználói avatar
Flower
Haladó

Re: Verseny kell nekünk....:)

#3 Hozzászólás által Flower »

dzsoni1971 írta:Üdvözletem!

Jó lenne valami kis verseny....sajna nem tudom mik a szervezők lehetőségei, de pl. lehetne egy ki tud adott idő alatt több nyersit rabolni, ellenséges egységet megölni, legtöbb egységet előállítani.
Szerintem mindegy miről szól egy verseny, de , hogy feldobja a játékot az biztos.
Kérem a játékostársaimat, hozzászólásaikkal támogassanak!

köszönettel:
dzsoni

Ezzel csak annyi a problémám, hogy kapitány van 15db, mig a kisebb szintűeknek ott van az a rengeteg elhagyatott város. Ergo a nagyobb szintű játékosoknak esélye nem lenne nyerni a nyersirablásban és az ellenség ölésében. Viszont aki meg 3 várost birtokol az jóval több egységet tud előállítani mint egy kezdő játékos.

Inkább olyan versenyek kellenének, ahol mindenki közel egyforma eséllyel indul. Mint pl a zászlók megszerzése. Esetleg vmilyen medál vagy trófea gyűjtése romokból (bár itt is az járna jól aki akkor kapja a 10romos küldiket).
Jó lenne vmilyen event még az idén az biztos. Jönnek az ünnepek...
Válasz küldése