Danibani & BColt

Itt csak azok hozhatnak létre témákat, akik a Főromok megsemmisítésének történetét írják le!
Üzenet
Szerző
Bcolt
Újonc

Danibani & BColt

#1 Hozzászólás által Bcolt »

Városainkat és falvainkat elhagyva, menekülnünk kellett kegyetlen uralkodóktól, kik ott uralkodtak. Együtt haladtunk hegyeken és völgyeken át, s így jutottunk el ezekre a földekre. Először azt hittük, hogy semmit sem tudunk erről a helyről.. a népekről. Nem értjük se a nyelvüket, se szándékaikat. A helyi uralkodók szövetséget kötöttek a betolakodók ellen, vagyis ellenünk.. de mi úgy döntöttünk, hogy nem futunk tovább. Ez lesz az új otthonunk. Így hát elkezdtük újjáépíteni hatalmas városainkat és benépesíteni ezt a leginkább vad és ismeretlen földet, keresve a kincseket, melyek segítenék a fejlődésünket.
Towns.jpg
Jól tudtuk, hogy inkább meghalunk mintsem a helyiek rabjai leszünk, ezért villámgyorsan kellett fejlődnünk és nagy sereget kellet kiképeznünk. Meg akartuk mutatni nekik, hogy mi egy közös hatalmas szövetség vagyunk, kiket félni és tisztelni kell. Volt néhány csata néhanapján, de mi nem csak kivédtük, hanem még sok elrabolt aranyat is hazahoztunk.

Lassan minden el is csendesedett és szép nyugodt lett. De nem sokáig.. Ahogy ti is tudjátok, világunkban négy hatalmas faj van – az ötödik pedig, a Szörnyek faja, mely minden birodalomban elterjedt már. Minden jó is lett volna, ám kutatóink egyre aggasztóbb hírekkel tértek vissza minden nap. A szörnyek elindultak és gyülekeztek valahol. Tudnom kellett, mi folyik itt, ezért parancsot adtam a legjobb kutatóimnak, hogy derítsék ki, merre mennek a szörnyek. Napok, sőt hetek múltak.. de egyikük sem tért vissza. Míg egy sötét éjszaka, az egy félholt, nehezen lélegző és sérült embert hoztak elibém a katonáim. Csak akkor ismertem meg a kedvenc kutatómat. Viszont a hírek, melyeket hozott nem vigasztaltak.. Egy óriási Szörnyvárat építettek ellenségeink és egy olyan nagy sereget gyűjtöttek össze, melyet még senki se látott. Tudtam, hogy mit kell tennünk. Addig kellett támadnunk míg meg nem gyengítették városainkat és falvainkat.

Tudtam, hogy kihez forduljak segítségért.
Danibani, a Könyvtáros Mesterünk, a szörnyű tragédia után, ősi ellenségünk tanulmányozására szentelte egész életét. Már régen várta ezt a pillanatot, mert kutatásaiban megtanulta, hogy lehet erősebbé tenni csapatainkat az ősi mágia segítségével. Összegyűjtöttük minden katonánkat és hősünket, hogy elmondjam nekik ezt a hírt. Jól tudták, hogy sokan nem fogják túlélni ezt a csatát, de sajnos ez az ár, melyet minden csatában meg kell fizetni.
02b0b3345ece31a7e15919805db10c5e_view.jpg
02b0b3345ece31a7e15919805db10c5e_view.jpg (135.73 KiB) 9160 alkalommal megtekintve
ElvenArmy.jpg
ElvenArmy.jpg (57.09 KiB) 9160 alkalommal megtekintve
A szörnyek egy sűrű és sötét erdőben építették fel várukat. Muszáj volt kitalálni egy jó stratégiát. Úgy döntöttünk, hogy először az elit zsoldosainkat küldjük harcba. E katonák, direkt erre voltak kiképezve. Nagy mennyiségükkel és támadóerejükkel valamint életüket áldozva azért, hogy a többiek éljenek, nagy veszteséget tudnának produkálni a szörnyeknek. Ezután fogjuk küldeni a főerőket. Mivel láttam, mennyire sűrű az erdő, tudtam, hogy az elf íjászaink nyilait nem fogja senki meglátni, ezért ez nagy bónusz nekünk.
Ruin7.jpg
Ruin7.jpg (462.21 KiB) 9084 alkalommal megtekintve
Így kezdtük el a háborút. A harc nagyon heves volt. Zsoldosaink óriási mennyisége egy vas és acél folyóra emlékeztetett. A szörnyek többsége nem is érkezett észhez kapni. Viszont félelemmentes lelkük miatt még hatalmasabb erővel csaptak vissza mint zsoldosaink. Egy zsoldosunk se maradt élve.
Assassins.jpg
Assassins.jpg (156.5 KiB) 9084 alkalommal megtekintve
Már késő volt visszavonulni, ezért parancsot adtam a fő seregnek, hogy támadjanak! Nyilak ezrei egy nyílzáport képezve eltakarták az eget. Ezután a pegazusok átszálltak a vár falain és így segítettek kinyitni a kaput. A gyalogosok nagy páncélzatukkal szétverték az épületeket! Nyertünk! A lovasok és kentautok még üldözőbe is vették azokat akik menekültek.
Main.jpg
Main.jpg (214.63 KiB) 9084 alkalommal megtekintve
Sajnos .. néhányan túlélték. Tudom, hogy újra meg fognak jelenni e földeken, még nagyobb és vérszomjasabb seregekkel, mint korábban valamint legendás hősükkel az élen!
De én azt mondom, hát jöjjenek csak!
WS05_a_Dec06.jpg
WS05_a_Dec06.jpg (161.81 KiB) 9084 alkalommal megtekintve
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára 1 Bcolt-kor.
Felhasználói avatar
Elminster
Project manager

Re: Danibani & BColt

#2 Hozzászólás által Elminster »

Levél az adminisztrációtól:

"Tisztelt játékosok!

Gratulálunk az első hetes szintű rom megsemmisítéséhez! A jutalom már a játékban várja Önöket.

Üdvözlettel,
My Lands Adminisztráció"
sutyis
Újonc

#3 Hozzászólás által sutyis »

Mindjárt elsírom magam olyan megható eme történet! De tényleg.
Palogrim
Újonc

#4 Hozzászólás által Palogrim »

Ne sírj, gyere inkább kapsz egy kis pálinkát :)
Válasz küldése