felderites
felderites
sziasztok! amikor ki kuldom a felderitomet nem kapok visza jelentest!csak a felderitet kockan irja hogy hany mezo talalhato. azt viszont hogy mien nyersanyagok talalhatoak es menyi vagy hanyas szintig lehet rajta epiteni arol semi hir! ez miert lehet vagy mit tegyek? elore is koszonom!
Re: felderites
Csákó 
Oan nincs hogy nem kapsz jelentést nézd meg a leveleket és a felső sorban az "összes levél"re katt..Amit kapsz jelentést azt nyisd meg van benne egy oan opció hogy részletek arra katt....Amit akkor látsz az a max amit meg tudsz tudni a helyről
Rem segített...
Ha abszolút semmi jelentést se kapsz akkor számomra is rejtély mi lehet, de engem is érdekelne....

Oan nincs hogy nem kapsz jelentést nézd meg a leveleket és a felső sorban az "összes levél"re katt..Amit kapsz jelentést azt nyisd meg van benne egy oan opció hogy részletek arra katt....Amit akkor látsz az a max amit meg tudsz tudni a helyről

Ha abszolút semmi jelentést se kapsz akkor számomra is rejtély mi lehet, de engem is érdekelne....
Kérlek küldj az üzeneteidről egy képernyőképet!
ez mindent megold.
ez mindent megold.
Sziasztok , felderítés útján hogy lehet olyan területet találni amire 5ös szintü főépület húzható 

Szia!
Ugyan úgy mint bármilyen másikat,csak ritkák.
Ugyan úgy mint bármilyen másikat,csak ritkák.
Sziasztok!
Találtam egy olyan tekercset, amire az van írva, hogy megmutatja a térképen az összes birtokot, ahol a kapu zárva van.
Két kérdésem is lenne.
1. Királyságon belül, vagy az egész nagy térképen?
2. Mire jó ez a tekercs?
Előre is köszönöm.
Üdv
guru
Találtam egy olyan tekercset, amire az van írva, hogy megmutatja a térképen az összes birtokot, ahol a kapu zárva van.
Két kérdésem is lenne.
1. Királyságon belül, vagy az egész nagy térképen?
2. Mire jó ez a tekercs?
Előre is köszönöm.
Üdv
guru
üdv.
1. minden királyságba meg mutatja
2. kb. arra ha valakit támadni akarsz és ezzel fel lehet deríteni mikor van nyitva a városkapuja úgy hogy nem kémkedsz / vagy indítasz rá próba támadást...
1. minden királyságba meg mutatja
2. kb. arra ha valakit támadni akarsz és ezzel fel lehet deríteni mikor van nyitva a városkapuja úgy hogy nem kémkedsz / vagy indítasz rá próba támadást...