ok!
Stratéga-felderítö hösöm van, elveszett kincsejk vadásza 2-es szintü készséggel. Ez +100%-os esélyt ad a romokban a varázstárgyra való rátalálásra.
Ez szerintem (és a matematika szerint) azt jelenti, hogy 100 esetben 100x talál varázstárgyat, vagyis minden romtámadáskor.
Ezzel ellentétben már a 3. 5-ös romot rabolom ki és mégsem talált egyetlen varázstárgyat sem. Tudtok segíteni, hogy miért nem?
Ezt a készséget lehet fejleszteni 5. szintig, amikor is 250%-os a rátalálás esélye. Ezt meg nem értem. 100 rablásból 250x talál varázstárgyat? Hogy lehet egy "esély" 250%-os. Ez értelmetlen matematikailag. 100% a maximum, nem?
Hös készségei?
Re: Hös készségei?
cs.
Rossz az értelmezésed
)
a 100% itt csak esély növelést jelent.......az az dupla esélyed lesz az eddigiek hez képest.......
az az :
ha az esélyed eddig volt 0.01 %
mostmár lett ezzel 0.02 %
azt nem tomm menyi az alap esély
Rossz az értelmezésed

a 100% itt csak esély növelést jelent.......az az dupla esélyed lesz az eddigiek hez képest.......
az az :
ha az esélyed eddig volt 0.01 %
mostmár lett ezzel 0.02 %
azt nem tomm menyi az alap esély

Köszi, így már értem.. 

alap-ereklye esélye
5-ösbe 0,1%
6-osba 0,4%
ha csak ötösöket gyepalsz akkor 1000 romból elvileg ki lehet ütni egy ereklyet
ha csak hatost akkor 250
ha meg vegyesen akkor szamold ki
alap-teki esélye
5-ösbe 5%
6-osba 20%
Valahogy úgy müködik a dolog,
hogy varazstargyra talalas eselye
5-ösbe 5%
6-osba 20%
majd ezt követően, ha talaltal valamit, akkor
98% os esellyel tekit, 2%-os esellyel ereklyet kapsz
tekiből 1-5-ös szintig, ereklyeből 1-3-as szintig. 4-es 5-ös ereklye romokban nincs.
Ezekutan mar gondolom mindenkinek megy a szamolas ha kepesseg vagy teki bonusza van varazstargyra talalashoz.
5-ösbe 0,1%
6-osba 0,4%
ha csak ötösöket gyepalsz akkor 1000 romból elvileg ki lehet ütni egy ereklyet
ha csak hatost akkor 250
ha meg vegyesen akkor szamold ki
alap-teki esélye
5-ösbe 5%
6-osba 20%
Valahogy úgy müködik a dolog,
hogy varazstargyra talalas eselye
5-ösbe 5%
6-osba 20%
majd ezt követően, ha talaltal valamit, akkor
98% os esellyel tekit, 2%-os esellyel ereklyet kapsz
tekiből 1-5-ös szintig, ereklyeből 1-3-as szintig. 4-es 5-ös ereklye romokban nincs.
Ezekutan mar gondolom mindenkinek megy a szamolas ha kepesseg vagy teki bonusza van varazstargyra talalashoz.