Antikémkedés
Antikémkedés
Szevasztok !
Segítene valaki? Antikémkedés tudományt kell elsajátítani. De a tudományban nem tudom
kijelölni. Mit csináltam rosszul?
Köszi előre is a segítséget.
Segítene valaki? Antikémkedés tudományt kell elsajátítani. De a tudományban nem tudom
kijelölni. Mit csináltam rosszul?
Köszi előre is a segítséget.
Re: Antikémkedés
Látom sokan megnézték, de segítség, ötlet nem érkezett. A tudományoknál amelyiket lehet tanulmányozni, zöldre vált. De ez az Istennek sem akar. Nem tudom valami technikai hiba, vagy csak engem idegesít.
Kapott már valaki antikémkedés questet?
Kapott már valaki antikémkedés questet?
Ne haragudj nem tudom mi a gond, elvileg ha duplán rákattintasz elindul a tanulmányozása.
Ha rákattintok, de csak akkor ha a tudomány alatt (pl. hordár alatt a 0/3) zöld színűre változott, akkor tudom tanulmányozni. Próbáltam a fölötte lévő Kémkedés tudományt, az sikerült. De azóta sem megy az Antikémkedés.
Azóta már 6-ot tanulmányoztam, azok sikerültek.
Köszönöm a hozzászólásod.
Azóta már 6-ot tanulmányoztam, azok sikerültek.
Köszönöm a hozzászólásod.
Gondolom van valami feltétele ami szükséges ahhoz hogy kikutasd, általában pirossal oda van írva.
Köszi a segítséget.
-
- Újonc
Helló!
Feltételnél "piac2" van írva! Nekem megvan a második szintű piacom, mégsem tanulmányozhatom az antikémkedés tudományt! A 150 feladatot csinálom, mint kezdő. Valamit meg kellene még előtte csinálni? Vagy megint elkezdeni a piac építést?
Feltételnél "piac2" van írva! Nekem megvan a második szintű piacom, mégsem tanulmányozhatom az antikémkedés tudományt! A 150 feladatot csinálom, mint kezdő. Valamit meg kellene még előtte csinálni? Vagy megint elkezdeni a piac építést?
Szia,
A piac tudományodnak kell meglennie 2. szinten, nem az épületnek. Csak tippelek, hogy ez lehet a gond.
A piac tudományodnak kell meglennie 2. szinten, nem az épületnek. Csak tippelek, hogy ez lehet a gond.
-
- Újonc
szia nem tudom azóta sikerült e megcsinálnod az antkémkedést,de nálam azt csak akkor lehet ha a kémkedés tanulmányozása a második szinten van .