Ha valamit nem ért, kérdését itt teheti fel és a többi játékos segít Önnek.
Minden itt létrehozott témanév a "?" jellel kell, hogy végződjön, különben egy hibásan fogalmazott vagy téves fejezetbe helyezett témaként lesz jelölve.
1 kérdést szeretnék fel tenni nektek
van 2 felderített aknám!
és hogy melyiket válaszam ezt szeretném meg kérdezni tőletek melyik érné meg jobban
arany akna 4. szint http://kepfeltoltes.hu/view/121126/aran ... es.hu_.jpg
Tanulmányoznod kell a külső birtokok tudományt, ezután meg a misszóválasztó ablakban nem a rablást vagy rabszolgaejést, hanem a Birtok elfoglalást kell választanod.
Egyébként ki kell fejleszteni a Térképészetet és megépíteni az Expedíciós Központot. Ott képezhetsz ki kutatókat akiket területvizsgálat misszióval elküldhetsz a térképen lévő területekre. Ha nagy szerencséd van, akkor előbb-utóbb találsz 1-2 helyet.
Egy gép akkor nem tekinthető gépnek többé, ha elkezd félni a halálától.
mivel nincs ilyen topic és nincs kedvem nyitni, azt szeretném megkérdezni, hogy lehet több aranyat termelni nekem nincs aranybányám és azért eléggé fogy.. segitsen valaki légyszi
nem olyan sok aranyat hoz ? 1-ig arany aknám be van védve rendesen , és úgy 2900arany/ órába termel ... szóval nem tudom hogy neked mit jelent hogy "nem olyan sok aranyat hoz"
Sajna továbbra se bánya se akna igy sajna nem lehet tovább játszani nem tudok fejlődni már foglaltam uj várost az megy de vasat nem tudok szerezni ami kel a szintek emeléséshez igy egy helybe toporgok egy hete :Biztos béna Vagyok igy 62 évesen:)
Ma két királyságnyi területen rabolgattam össze több mint kétezret...ezer ment a piacra,és két órán belül el is vitték borsos áron.
Tehát ha nincs a piacon,van a szomszédban
nem csak a démonoknak, a világos elfeknek se a legkönnyebb a búza termelés, mindig osztok, szorzok hogy mi térül meg jobban.. és kijön h tök mindegy ugyis elfogy.
Sziasztok. Egy feladat segítségével feltártam egy kőbányát és már az enyém viszont hogyan lehet oda aranyat jutattni h kereskedőt képezhessek az ott levő elhagyatott kereskedő boltban?
Hali!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy láttam már pár más játékos által elfoglalt aknát, ezeknek eltérő szintjei vannak. A kérdésem, hogy lehet-e az akna szintjét fejleszteni, vagy ezt csak a prémium játékosok tehetik meg? Esetleg az aknák olyanok mint a romok, nem tudhatod milyen szintűbe botlasz bele?
Akna elfoglalása játékostól ügyben merültek fel kérdéseim.
A lexikonban olvastam hogy a védelmező épületeket(erőd, torony, varázstorony) le kell rombolni az akna elfoglalása előtt. Gondom az, hogy ha erőd és torony is van az ellenfélnél, és mivel missziónként 1 féle épületet rombolhatok le, legalább 3 misszió kell az akna elfoglalásához( 1. tornyot rombolok, 2. erődöt, 3. birtok foglalás) és tudomásom szerint 24 óránként 2 misszió küldhető egy területre.
Tehát az akna tulajdonosának van 24 órája építeni védelmező épületeket ami simán megoldható. És kezdhetem előről az egész akciót az épület rombolásokkal.
Gondolom valami nem helyes a gondolatmenetemben, hiszen így ha aktív játékostól tervezek foglalni, akkor az gyakorlatilag lehetetlen!
Érdekelne mi a menete az efféle birtok foglalásoknak?!
Köszi!